Beyazköşk Sunucusunda Etkinlik. (Tüm sunucular davetlidir)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Beyazköşk Sunucusunda Etkinlik. (Tüm sunucular davetlidir)

Mesaj gönderen IROH »

Herkese selamlar.
İsmim Emre. Muhtemelen kimse bilmiyordur. Bilenler de çoktan oyunu bıraktı zaten :) Halihazırda ben de oyunu bırakmıştım (1,5-2 sene evvel) Ama bu aralar tekrar indirip neler oluyor diye bakayım dedim. Kendi sunucumun (Beyazköşk) durumu içler acısı. Ben de uzun zamandır düşündüğüm bir fikri artık gerçekleştirmeye karar verdim. (Sizlerin de desteği ile.)

Şimdi gelelim projeye. Oyunda herkesin 29-39 dönemlerini aradığını biliyoruz. Hatta bu lvller için yeni sunucu kurulması bile talepler arasında. Ama tüm isteklere olduğu gibi bu isteğe de tüm kapılar kapatıldı. Ben de düşündüm: "Onlar bize 29 lvl heyecanını yaşatmaz sa biz kendimiz organize olur o heyecanı yaşarız arkadaş!" dedim.

Bu kapsamda da bir fikir çıktı tabi ortaya. Neden 29 lvl karakterler geliştirip beta ve oyunun ilk yılındaki gibi Eminönü'nde uçağın orada toplanıp pvp zevkini yaşamıyoruz dedim. Phill ve kuklacıya grupla girmiyoruz dedim. Ve bu düşüncemin sonucunda sadece 29 lvl e kadar kasmak üzere karakterimi açtım.(Beyazköşk sunucusunda.) Her şeyi ile 29 lvl olmam 2 haftamı alır diye tahmin ediyorum. Zaten oyunda bir haftada 49 olanlar var. Onlar da sıkıntı yaşamaz :)

Neyse çok gevezelik ettik. Demem odur ki neden tüm oyun olarak toplanıp Beyazköşk sunucunda 2 haftalığına 29 lvl karakter kasıp 2 hafta sonunda (5 Ocak 2014 Pazar-Saat 15.00) Eminönü'nde uçakta toplanıp pvp yapmıyoruz? Arz- Lodos fark etmez. Karşılıklı saygı olduğu sürece çok eğleneceğimize eminim.

Şimdi geçelim muhtemel programımıza:
Organizasyon yeri: Beyazköşk sunucusu Eminönü.
Konuk: Tüm oyuncular davetlidir.
Zaman:05 Ocak 2014 Saat 15.00
Etkinlik akışı:
-Pvp turnuvası -Serbest karşılıklı savaş
-Çölde klan savaşı(mekan önerilerine açığız)
-Eminönü'nde bulunan bossların kesimi (Eğer gözümüz yerse meteordan da kesmeye çalışırız)
-Her sınıf kendi arasında olmak kaydı ile yarış(meteor girişten mebrure hanımın oraya kadar)
-Önerilere açığız. Programın ucu açık. Tek amacımız eğlenmek.
Ödül: Maalesef ödül verebilecek durumda değilim. Malum 2 yıl önce bıraktım oyunu. Ama belki iddia türü bir şey yapabiliriz. Herkes turnuva katılımı için bir miktar koyar. Kazanana bu para verilir.

Şartlar-Kurallar:
-Amacı eğlenmek olmayanların gelmemesi rica olunur.
-Etkinlik çerçevesinde kişisel saygıyı elden bırakmazsak sevinirim.(karşılıklı hakaret, küfür, sataşma yaşanmasın)
-Etkinliğe her sınıftan her sunucudan oyuncu katılabilir. Tek şart 29 lvl olmak. 30 lvl ve üzeri de muhabbet, sohbet için katılabilir tabi ama yarışmalara etkinliklere katılamaz.
-Bu efsun sistemini bilmediğimden 29 lvl lerin kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Eğer kullanılabiliyorsa yasak.

Şimdi çıkıp diyebilirsiniz neden Beyazköşk diye. Ben tüm oyun hayatımda bu sunucuda oynadım. Herkese kendi sunucusu güzel. Ama zaten bu oyuna bu denli gönül veren bir avuç insan kaldı. Onları da farklı farklı serverlerde görüyoruz. Umarım tüm ikv halkı 2 haftalığına da olsa Sunucumuza katılır da eğlenceli bir 2 haftanın ardından yine eğlenceli bir pazar günü ile etkinliğimizi tamamlarız. (En nihayetinde ekonomi de belki çt itemlerinden 29 lvl itemlerine kayar da piyasa düzelme yoluna girer :) ) Ayrıca eğer etkinlik başarıya ulaşırsa böyle etkinlikleri sık sık yapabiliriz.
"Ben de 29 lvl dönemini özledim." "29 lvl dönemini hep merak etmiştim zaten." "Bakalım nasılmış?"diyen herkesi bekleriz. Ve en önemlisi "Sorumsuz IKV yönetimine" oyuncu neler istiyormuş gösterelim.
Not: Yazı uzun oldu biliyorum ama katılacakların buraya görüş, öneri ve fikirlerini belirtmeleri hem etkinliğin başarısı hem de konunun yukarıda kalması açısından önemli.
Yeter artık bitir notu: Etkinlikte sorumlu, yönetici tarzı bir şey düşünmüyorum şu anda. Sadece programı takip edelim yeter. Zaten bundan 6 sene evvel insanların başında yönetici yoktu uçak vsleri yaşanırken.

Herkese iyi oyunlar. Beyaz köşk Sunucusundan Arpharazon (LvL:1) 5 Ocakta orada olacak. Umarım siz de olursunuz.
Resim
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Young Crew

Re: Beyazköşk Sunucusunda Etkinlik. (Tüm sunucular davetlidi

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

Yöneticilerin ön ayak olması lazım böyle bir etkinliğe aksi taktirde bu etkinliği sabote edecek davranışları görme ihtimali çok yüksek.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Sen, ben kısaca etkinliğin amacını kavramış insanlar için problem olmaz. Zaten gelseler nolcak. Millet bunları sallamayacak işine bakacak. Onlar da olmayacağını anlayınca çt sığınak filan girmeye giderler zaten.
Önemli olan hatrı sayılır oyuncunun bu etkinliğe katılacam demesi. belki klasik bir söz olacak ama; gerisi teferruat oluyor. Umarım siz de gelirsiniz de 29 savaşçımla karşılaşırsınız :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Kazayla yaratık kese-kese 30 seviye olunur. Düşünce olarak güzel ama uygulamaya gelince :)
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Düşünce süper ancak o dönemden bu döneme yetenek sistemi değişti hasarlar enerji miktarları değişti aynı tadı verir mi acaba
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Tertip yazdı:Kazayla yaratık kese-kese 30 seviye olunur. Düşünce olarak güzel ama uygulamaya gelince :)
Uygulama da neden sıkıntı olsun anlamadım ki? Kazara 30 lvl olma içi nasıl olacak onu da anlamadım açıkçası. Zamanında 29 dan 30 a atlamak için baya sıntı çektiğimi hatırlıyorum.(Şimdi işler değiştiyse bilmem) Ayrıca boss kesme olayında 30 lvl olma ihtimalimizi ben de düşündüm. O yüzden. Eğer başarılı ve eğlenceli bir etkinlik olursa aynı etkinliğin bir 39 lvl versiyonunu da tertip debiliriz. Daha sonra gbden önceki zamanlar 49 lvl vs leri olurdu onları tertip edebiliriz. Sözün özü ucu açık. Yönetimden yaratıcı içerik ve etkinlik umudunu kesmiş biri olarak ben orada olacağım. Bir kişi bile gelse kardır. En azından birlikte pvp filan yaparız.
EYUNAL yazdı:Düşünce süper ancak o dönemden bu döneme yetenek sistemi değişti hasarlar enerji miktarları değişti aynı tadı verir mi acaba
Bu arada aynı zevki vereceği konusunda çok iyimserim. Zaten vermese bile ne kaybederiz ki 29 lvl olmak 1 haftamızı bile almayacak gb den sıkılan biri için 29 olmak nedir ki zaten? Şu anki kötü tabloya göre yine de iyimser yaklaşıyorum ben 10 arz 10 lodos olsak en azından 29 lvl de klan savaşı yapmış oluruz. 20 kişi girip phill kesmeye çalışırız.
İyi oyunlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Yogunluktan benim 1ayimi alir :) (dalga gecmiyorum) Umarim katilimcin olur :)
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

O değil de ikv yönetimi eleştiren o kadar insan var. Oyunun tadi kaçtı da bilmem ne de yenilik yok da falan da filan. En çok da "29 lvl 39 lvl dönemini isterük" diyen oyuncular popülerdi bir aralar. Geçmişi yad etmek isteyeninden o günlerdeki tatlı anılarını aktaranına kadar forumda onlarca başlık var."Biri de kalkıp ben gelirim arkadaş" demedi. Muhtemelen gün geldiğinde tek başıma orada oturup oyuna yeni başlamış birileri varsa (Sanmıyorum ama) görevlerine yardım edeceğim. Neyse bakalım bu da bir şeydir. Şu anda Cevat abimize ve ekibine hak verdim. Ne gerek var ki oyunu geliştirmeye. Bu haliyle oynayıp eleştirileri de sadece sözde kaldıktan sonra böyle oyuncuya can kurban diyorlardır.
Neyse eleştiri çok kötümser ve ağır gibi gözüktü ama anlayabilenler için gayet yapıcı ve faideli bir yazı sanırım bu. (Zahmet edip okurlarsa) Bu arada en azından yorum belirtenlere teşekkürü borç bilirim.
Etkinliği filan da boşverin. Gidip elektrik tılsımları ile kenan kesmek daha zevkli zaten. (!)
Resim
Kullanıcı avatarı
SAGE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SAGE »

Kardeşim ben de gelirim de sen bunu yarıyıl tatilin de gerçekleştir bence belki katılım sayısın da artış olur.
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

SAGE yazdı:Kardeşim ben de gelirim de sen bunu yarıyıl tatilin de gerçekleştir bence belki katılım sayısın da artış olur.
Tarih konusunda haklısın sanırım. Dur bakalım böyle dursun biraz. Olmadı yarıyıla çekecez galiba
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön