Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Mesaj gönderen Herakles »

LeoNWoLf yazdı:[GM]Erdoğan'dan Aldığın Hediyeleri Hakettin H.olsun
Teşekkürler :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Frantico / Powerloflhealthl
Tarih: 20.12.2013

Merhaba sevgili günlüğüm.

Bugün oyuna savaşçım olan "Frantico" ile başladım. Oyuna girer girmez klandaşlarıma selam verdim.

Resim

Oyunda dolaşırken bir arz gördüm ve kesmeye başladım. Baya bir kestikten sonra ws teklifi etti. İşin garip tarafı ws nin arz kalenin tam önünde yapılmasını istiyordu. Bana "erkeksen buraya gelirsin" felan yazılar yazmaya başladı. Aklı sıra beni oraya çekip muhafızlara kestirecekti :)

Resim

Resim

Şifacı arkadaşımla düşmanın zayıf bir anını kollamak üzere bekledik. O anı yakalayınca şifacım çember açtı ve bende kalenin içine depar attım. Kalenin içerisinde bize artistlenen kişiyi kestim. 8-)

Resim

Resim

Bir arz arkadaşım yanımızda oturarak bizimle sohbet etti. Başka arzların kaleden dışarı çıkmasını her ne kadar beklesekte çıkan olmayınca bende şifacıma geçtim.

Resim

Şifacıma geçince arkadaşlarım bana bu akşam klan savaşı etkinliğinin düzenleneceğini belirtince bütün hızımızla etkinlik için hazırlıklara başladık.

Resim

Hazırlıklarımızı tamamlayınca ben ve arkadaşım meteor bölgesine indik. Baya kalabalık bir grup bizi kurt mağarada sıkıştırdı. Ben ve arkadaşım oradaki bütün lodosları kestik. Yerde yatan onca kalabalığı fotoğraf çekeyim derken yarısı canlanınca bende kalanları çekebildim ;)

Resim

Hemen sonra etkinliğe katılmak üzere etkinlik yöneticileri tarafından etkinlik salonuna çekildik. Hazırlıklarımızı tamamladığımızı sanıyorduk ta ki yönetici bizden 1000 adet madalya isteyene kadar. Etkinliğe hazırlanırken o kadar acele etmişiz ki madalyaları unutmuştuk. Herkes bir arkadaşımıza madalya verdi ve arkadaşımızda yöneticiye teslim etti. Karşımızdaki takım online olmadığı için bir üst tura geçmiştik.

Resim

Hemen sonra karşımıza "Suskunlar" loncası geldi. Onları bir güzel yere serdikten sonra bir tur daha atladık ve bu geceyi hiç mağlubiyet almadan bitirdik. 8-)

Resim

Resim

Sonra oyuna Mihrişah abla ( [GM] Zifan ) girdi. Kendisiyle sohbet ettikten sonra Mihrişah ablaya günlüğümde yer vermek istediğimi belirttim. Sağ olsun Mihrişah abla etkinlik bittiğinde beni etkinlik salonuna aldı. Orada bir çok güzel fotoğraflar çekildik ve hoş sohbetimize devam ettik. Sohbetten sonra oyundan ayrıldı. Bana ayırdığı vakit ve bir çok şey için Mihrişah ablaya tekrardan çok teşekkür ederim...

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Oğuzhan abi,herkese günlüğünün devamını bekliyorum gibi yazılar yazarsın ama bize yazmazsın :) Alacağın olsunn :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Herakles yazdı:Oğuzhan abi,herkese günlüğünün devamını bekliyorum gibi yazılar yazarsın ama bize yazmazsın :) Alacağın olsunn :)
Bakıyorum hergün devam ediyor musun diye ama bir hareketlilik yok. 8-)
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karkter Adı: Frantico
Tarih: 05.01.2014

Uzun zamandır günlüğüme pek bir şey yazamıyordum,gerek okul gerek kişisel meseleler... Bugün oyuna savaşçım olan "Frantico" ile başladım. Oyunda yapacak pek bir şeyim kalmadığı için her zaman ki gibi ws atıyordum... Oyunda karakterlerimin üstünü dize bildim fakat tılsım sahibi olamadığım için oyunda boş boş dolanaduruyorum,her zaman ki gibi :) Oyundan çıkmadan önce bir arz arkadaşım bana ws teklifinde bulundu,bende kabul ettim. Ws atarken şunu öğrendim;
Sunucu taşıması yüzünden yaşanan lag problemleri yürürken çok az oluyor ama ws veya savaş sırasında çok kötü lag oluyor. (Bire bir wsleri tenha yerde yapmamıza rağmen). Arz kale önünde bir arkadaşımla ws atıyorduk,sert skilim açık olmasına rağmen çok geç kullanabildim,kullandığım sırada dikkat dağıtma yeteneğini kullanabilmek için arka arkaya neredeyse 5 defa bastım ve sonunda attı,attı ama ben yerdeydim. Arkadaşım beni rahat bir şekilde kesmişti. Lag problemi genellikle yetenek kullanırken daha fazla oluyor. Umarım yöneticilerimiz bu durumu en kısa sırada düzeltirler... :)

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Frantico
Tarih: 07.01.2014

Savaşçım olan "Frantico"yu arz yapmak üzere hazırlıklarıma başladım. Loncadan ayrıldım,iksir felan topladım. Sonra fark ettim ki savaşçımın "Maraton Adam Cansiperane Ayakkabı "sı yoktu. Kuzenimi (eSRaRKoLiq) yanıma alarak mısır çarşısında gittim. Savaşçımı tank yaptım.Bir şifa ve bir arkadaşımı (RaZoR) gruba alarak 4 kişi "Motorin"i kesmek üzere yola koyulduk. Motorin'i kestiğimizde bana "Madalya" vermişti.

Resim

Aynı kadro tekar yola koyulduk ve "Motorin"i kestik. "Motorin" bana tekrar "Madalya" verdi... Bu daha başlangıçtı.

Resim

Çıktığımızda şifa hariç aynı kadro tekrar girdik.

Resim

Motorin'i kesmeden önce arkadaşlara "Direnç Ateş" iksiri verdim. Böylelikle ateşten tek yiyerek ölmeyeceklerdi.

Resim

Motorin'i kestikten sonra ayaklarımın altına düşen çantayı açtım. Çantada bir ayakkabı vardı. Ayakkabıyı görünce sevinmiştim. Bu sevincim mauseyi ayakkabının üstüne getirmemle birlikte son buldu. Çünkü çıkan ayakkabı " Maraton Adam Cansiperane Ayakkabı " değil " Farabi Modeli Plevne Emsali İpekli Ayakkabı " idi.

Resim

Kuzenimle arkadaşımı tekrar alarak "Motorin"i şifasız kesmek üzere tekrar yola koyulduk.

Resim

Resim

Yaklaşık 6-7 dakikada "Motorin"e gelmiştik. Motorin'i kesmeden önce "Drenç Ateş" iksirleri arkadaşlara verdim. "RaZoR" arkadaşım iksiri içerken kuzenim olan "eSRaRKoLiq" iksir içmeyi unutmuştu. Bende o sırada iksiri içmediğini fark edemedim.

Resim

Hemen sonra "Motorin"i kesmeye başladık 'başladılar'. :)

Resim

Resim

Motorin'i keserken "Motorin" kuzenime (eSRaRKoLiq) ateş attı. Kuzenim iksiri içmediği için tek bir vuruşla yerlere serildi. :)

Resim

Motorin'i kestik.Poşeti açmadan "İnşallah istediğim ayakkabı düşerde kurtulurum" diye söyleniyordum.

Resim

Fakat poşeti açınca karşımda "Madalya"yı görünce yine hüsrana uğradım ve sinirlenerek oyunu kapattım... :evil:

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Günlüğün mutlu sonla bitmesini bekledim ama sonuç hüsran olmuş. :)

İnatçıdır Motorin. :twisted:
Kullanıcı avatarı
ElySeeS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ElySeeS »

Merhaba @Herakles,

Umudunu yitirme cesur nefer ! O motorin'i alt edip umarım ayakkabını alırsın. Daha sonrada o ayakkabıyla tüm Lodosları bir çırpıda yakalayıp kesersin umarım ;) Günlüğünü gerçekten beğendim Herakles her zaman bu kadar umutlu olman dileğiyle.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Lahkesis yazdı:Günlüğün mutlu sonla bitmesini bekledim ama sonuç hüsran olmuş. :)

İnatçıdır Motorin. :twisted:
Bu Motorin bir tek benim karakterime istediğim ayakkabıyı atmıyor :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ElySeeS yazdı:Merhaba @Herakles,

Umudunu yitirme cesur nefer ! O motorin'i alt edip umarım ayakkabını alırsın. Daha sonrada o ayakkabıyla tüm Lodosları bir çırpıda yakalayıp kesersin umarım ;) Günlüğünü gerçekten beğendim Herakles her zaman bu kadar umutlu olman dileğiyle.

İyi forumlar.
Çok teşekkür ederim ElySeeS. :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön