Yaptığım gözlemler sonucunda
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Yaptığım gözlemler sonucunda
Gerileme Değilde Yerinde Sayma Demek Daha Doğru Olabilir...Ama Eminim 2014 Çok Farklı Olacaktır..Yenilikleri Bekliyoruz..
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
EYUNAL yazdı:İşlem istemeyen ve mantıklı bir mail gönderdiğinde 1-2 gün içinde yanıt geliyor.Ancak işlem gerektiren örneğin habersiz aktarılan karakterleri geri alma süreci uzundur veya eşya iade için işlem gerekir bu tip mesajların yanıtı geç gelebilir...VoYaGE yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:Hala forum üzerinden hesaplardaki özel işlemlerin yapılacağını sanan zeki dostlar var sanırım. Bu arada tüm cevaplara tek tek baktım gayet mantıklı ve çözüm odaklı cevaplar.VoYaGE yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:Görünen köye klavuz isteyen bahanekar arkadaşlar bi bitmediniz
Keşke hızlı desteğin cevaplarınada bakabilsen ctrl+c + ctrl+v yapıp desteğe mesaj demekten başka ne yazmışlar bir üstteki arkadaşa katılıyorum.
Forumdan işlem yaptıramıyorsun desteğe mail atıyorsun 1 ayda görülürse destek vermiyoruz diyip atıyorlar 1 ayda görülmezse zaten cevap alamıyorsun by çok zeki içine einstein kaçmış arkadaş
Ayrıca mantıklı ve işlem gerektiren maillere yanıt gelmez ise 3 gün ya da biraz daha uzun zamanda tekrar mail gönderebilirsiniz.Konuyu açan arkadaş forum görevlilerine asla laf etmesin onlar olabildiğince forumda olmaya özen gösteriyor buna rağmen kimse mutlu olamıyor....
Yav he he bir bitmediniz oyunda lag yok deyip durdun savundun video çektim neden 1 kelime edemedin boş konuşmayın oyunu eklenti paket gelmiyor geliştirecek ekip tanıtılmıyor hani kim geliştirecek isim versene ?
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Öncelikle polyanalıkta çıgır açmış birisi olarak seni kutluyorum.Ya biraz ayık ol.2 foto atıp 2 link koyman dediklerimin gerçekligini değiştirmez.Oyun 7.yılında ve 6 .yıl paketi hala var.O dedigin Klan turnuvası her sene yapılan basit bir şey.Ayrıca altta foruma kimlerin girdigi yazıyor.Ben google bottan kimseyi görmüyom.Şimdi gidebilirsin polyanaIIxDRaCuLaxII yazdı:Sorularını uzun süre inceledikten sonra fark ettim ki hep bardağın boş tarafına bakıyorsun.
Şimdi yaptığın gözlemlere istinaden;
"#Son 1 yıldır oyuna hiçbir şekilde güncelleme eklenti paketi vs. hiçbirşeyin gelmemesi"
"#Son zamanlarda forum yetkililerin foruma girmemesi"
Haklısın forum yetkilileri pek foruma girmiyor galiba..(Hızlı Destek)
"#Oyunun 7.yılına gelinmesine ragmen ilk çıktığı zamanlar piyasada çok az süre kalacagı söylenen 6.yıl paketinin halen satılması"
Ben hiç bir yetkiliden böyle bir şey duymadım. Konuları tekrar okumanı tavsiye ederim.
"#7.yıla özel hazırlanan hiçbirşeyin olmaması"
İKV 7. Yıl Özel Klan Savaşları Turnuvası Başlıyor !
"###İKV nin GÜNDEN GÜNE GERİLEMESİNİN SEBEBİ NE???????"
Bu dar bakıştan çıkıp oyuna destek olmaya devam edersen merak etme İKV'ye hiç bir şey olmaz !
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
1 yıl içinde oyuna yeni bir haritamı gelmiş ne gelmiş bu yaptıklarına yenilik diyorsunuz ya bitiyorum hızlı desteğin amacı zaten anında cevap vermek ama onu bile düzgünce yapmıyorlar kopyala yapıştır hep aynı cevaplar oyun gerilemiyor demişsin oyundaki oyuncu sayısını hiç gözlemledinmi sürekli düşü var ve sen gerileme yok diyorsun ilginçIIxDRaCuLaxII yazdı:Sorularını uzun süre inceledikten sonra fark ettim ki hep bardağın boş tarafına bakıyorsun.
"#Son 1 yıldır oyuna hiçbir şekilde güncelleme eklenti paketi vs. hiçbirşeyin gelmemesi"
"#Oyunun 7.yılına gelinmesine ragmen ilk çıktığı zamanlar piyasada çok az süre kalacagı söylenen 6.yıl paketinin halen satılması"
Ben hiç bir yetkiliden böyle bir şey duymadım. Konuları tekrar okumanı tavsiye ederim.
Bu dar bakıştan çıkıp oyuna destek olmaya devam edersen merak etme İKV'ye hiç bir şey olmaz !
Yaptığın açıklamalara bakılırsa, Aşırı Pollyanna sempatizanı olduğun bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. O da bardağın dolu tarafına bakardı hep. Bir gün Pollyanna'yı dağa kaldırmışlar "ohh ne güzel dağ havası aldım" demiş.IIxDRaCuLaxII yazdı:Sorularını uzun süre inceledikten sonra fark ettim ki hep bardağın boş tarafına bakıyorsun.
Hırsızın hiç mi suçu yok şimdi
GM-A güncellemesi beni enterese etmez o yönetimin arasındaki bir olay. Zati böyle gelişmeler kısa vadeli olur. GM-A ilk gün girer sunucuya hal hatır sorayım derken bombardımana tutulur sonrasında sırra kadem basar ne gören olur ne duyan. Sorunlar açık ve net ortada. Yetkisi olmayan veya elinden herhangi bir şey gelmeyen bir yöneticinin dert dinlemesi boşunadır.
Konuyu açan arkadaşımızın dediği gibi sorunlar ortada herkes tarafından biliniyor. Yetkisiz bir üyenin haddine midir ki bu sorunlara cevap vererek üstünü örtmeye çalışıyor!
Pollyanna cı arkadaşın bardağın dolu tarafı olarak gösterdiği maddelere baktımda kahkaha attım. Aslında ağlanacak halimize gülüyoruz. O arkadaşın kafası çok iyiymiş hayırlı günlerde kullansın.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
oyuncu sayısına bakılacak olursa müthiş bir gerileme varDuMaNisTT yazdı:Gerileme Değilde Yerinde Sayma Demek Daha Doğru Olabilir...Ama Eminim 2014 Çok Farklı Olacaktır..Yenilikleri Bekliyoruz..
şu polyannacılara ağız dolusu sövmek herkesin içinden geçiyo sanırım
hepde söyledik 2013'e gelmişsiniz 2007'nin şartlarıyla bu oyunu yürütemezsiniz şu oyuna yeni bölgeden ziyade ilk olarak geniş bir bakım yapın grafik motorunumu değiştirirsiniz ne değiştirirsiniz bilemem şu grafikleri skill efektlerini daha çekici bi hale getirin. sınıflar canlandırılmalı tek düze itemlerden kurtarılmalı oyuncular. ayrıca kimse dillendirmesede okçu sınıfı düşünülebilir. bakıyorum diğer oyunlara 6-7 sınıf ve onlarca kombinasyon var. oyun yerinde sayıyor olsaydı 3-4 sene önceki kalabalık olur ve plussuz sunuculara girmekde sıkıntı yaşardık. oyun geriledi kimse yok kardeşim hangi tarafınızla oynuyosunuz siz bu oyunu ? grub sistemine gelirsek bu sistem bütün oyunlarda var ama ikv deyim yerindeyse suyunu çıkaran oyunu gruba ve çıkara endeksleyen tek oyun. yeri gelir solo takılırsın yeri gelir grub takılırsın. zaten oyuncu sayısı o kadar azki millet sadece tanıdıklarıyla giriyor daha kimse yok. dediğim hususlara biraz özen gösterip üzerine güzel bir bölge çıkarsalar eminim bu oyun eski günlerine döner. yada bırakın yenilikleri 39 lvllık bi sunucu çıkarın biz yine oynarız.
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Dostum dediklerine katılıyorum ama oyunu geliştirmek yerine eskiye dönmek saçma olur.Ayrıca bu adamların sorumsuzluklarıda can sıkan diger bir nokta oyuna girerken hala 6.yıl paketi geliyor ne saçma iş yav iyice sinirlenmeye başladım valla.Şunu güncellemek çok zor olmasa gerekHuNKaR yazdı:şu polyannacılara ağız dolusu sövmek herkesin içinden geçiyo sanırımhepde söyledik 2013'e gelmişsiniz 2007'nin şartlarıyla bu oyunu yürütemezsiniz şu oyuna yeni bölgeden ziyade ilk olarak geniş bir bakım yapın grafik motorunumu değiştirirsiniz ne değiştirirsiniz bilemem şu grafikleri skill efektlerini daha çekici bi hale getirin. sınıflar canlandırılmalı tek düze itemlerden kurtarılmalı oyuncular. ayrıca kimse dillendirmesede okçu sınıfı düşünülebilir. bakıyorum diğer oyunlara 6-7 sınıf ve onlarca kombinasyon var. oyun yerinde sayıyor olsaydı 3-4 sene önceki kalabalık olur ve plussuz sunuculara girmekde sıkıntı yaşardık. oyun geriledi kimse yok kardeşim hangi tarafınızla oynuyosunuz siz bu oyunu ? grub sistemine gelirsek bu sistem bütün oyunlarda var ama ikv deyim yerindeyse suyunu çıkaran oyunu gruba ve çıkara endeksleyen tek oyun. yeri gelir solo takılırsın yeri gelir grub takılırsın. zaten oyuncu sayısı o kadar azki millet sadece tanıdıklarıyla giriyor daha kimse yok. dediğim hususlara biraz özen gösterip üzerine güzel bir bölge çıkarsalar eminim bu oyun eski günlerine döner. yada bırakın yenilikleri 39 lvllık bi sunucu çıkarın biz yine oynarız.
Polyanna'cı diyen arkadaşlar işte kapı işte sapı bilmem anlatabildim mi
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz