Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür
- DjNaDo
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Re: Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür
Birincisi vs baslamadan once GM arkadaslar herhangi bir ozet gecmedi. Ikincisi ben rakibimi kestigimde depar kullandigimi rakibim belirtti ve GM arkadaslar arasinda kisa sayilmayacak bir sessizlik olustu. Ucuncusu ise kural ihlali yaptigim ama rakibim isterse tekrar vs atabilecegimizi soylediniz. Bu 3 maddeden kendinize su sonucu cikarabilirsiniz mesela..." Biz organize degiliz orda bir ihmal var , vs tekrar etme teklifimizi sunduk cunki yaptigimiz hatayi fark ettik ve kurallari hice saydik'
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Selam DjNaDo,DjNaDo yazdı:'Karşılaşmalar sona erdiğinde grup içinde beraberlik sağlanması halinde aynı klandaki loncalar ya da gruplar arasında, sadece lonca ya da grup başkanları yada lonca veya takım lideri tarafından belirlenecek birer kişi ile 1 vs 1 karşılaşmalar yapılacak, kazanan taraf puanı alarak üst tura geçmeye hak kazanacaktır. ' denilmiş.
Selamlar ..
Kurallarınızı detaylıca okudum ve yine 1 vs 1 karşılaşmaları ile ilgili detaylı açıklama vermediğinizi fark ettim. Bu oyunda sabit vs kuralları mı var sanıyorsunuz ? Bir iş yapılacaksa ya tam yapılmalı yada hiç yapılmamalı. Kıssadan hisse yine hakkımız yenirse , o an kafanıza göre icat çıkartmak isterseniz , önceden haber verin ki biz boşuna hazırlık yapmayalım.
Siz değerli GM arkadaşlarımdan savunma tarzı bir cevap beklemiyorum görevinizi yapın yeterli ,onu da biz öğretmeyelim.
Öncelikle kural belirleyici taraf olarak , bunun bir savunma olmadığını , aklınızdaki soru işaretlerini gidermek adına yorumunuzun cevaplandığını belirtmek isterim:)
Her turnuvada , PVP gerçekleşmesi durumunda yapıldığı gibi bu turnuvada da PVP karşılaşmalarında kurallar , etkinlik takviminde ve ilgili konuda duyurularak , katılımcılar bilgilendirilecektir.Arkadaşlarımızın da hatırlattığı link üzerinden göreceğiniz üzere , kurallar net ve gayet anlaşılır şekilde ifade edilmiştir.Etkinlik anında yapılan gözlem sonucu , tarafların durumlarında ve karşılaşma seyrine göre oluşabilecek herhangi bir gelişmede görevlilerin akışa göre kural belirleyici oldukları kuralımızında altını çizmek isterim.
İlginiz için teşekkür ederiz.
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Sakin olun ve eğlencesini almaya bakın bence.Herkese bol şans..
XXCEZAXX
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
7. yıl dönümü üzerine düzenlenen klan savaşlarının idaresi açısından uygulamalarda çok sayıda haksızlık içermektedir. Evet, Bir üst tura çıktık; buna rağmen etkinlik sorumlusu zifan tarafından yapılan bir çok hata ile beraber kendine özgü müzmin pişkinlik üslubu ister istemez bir çok oyun severin sinirlerinin gerilmesini yol açmıştır. Sorumlu arkadaşların herhangi bir konuda hakkaniyet sağlarken tutumlarında daha şeffaf olması gerekir. Bununla beraber, şikayetler doğrultusunda bugünkü sorumlu yöneticilerin vurdum duymazlık ahvali takınması yakışıksız kalmıştır.
Tekrar söylüyorum, bir üst tura çıktık; gereksiz tatava yapmaktan kaçınan biriyim, ama dün gece bize yapılan haksızlık ve bugünkü bir başka lonca ekibine karşı yapılan adaletsizlik karşısında sessiz kalmak istemedim. Turnuva kurallarında komut gelmeden başlanamaz yer alır. Zifan, Kuralları oluştururken bir çok istinai duruma dahi akıl erdirdiğine kanaat getiriyorum, ancak uygulama aşamasında biraz ketum davranıyorsunuz, ve objektif olamıyorsunuz, kaldı ki kimseyi manipüle etmeye de hakkınız yoktur.
Bence oyuncular siz yöneticiler olmadan bir organizasyon düzenlerse, eminim ki bir şekilde kendi aramızda daha rahat uzlaşır ve karar bağlarken daha etkileyici oluruz. Her ne kadar arz ve lodos klanı farklı birer klanda olsa, en azından yöneticiler olmadan anlaşabilecek ve hatta birbirimize uyabilecek o daha müşfik bir ortamı sağlayabileceğimize inanıyorum.
Şimdiden turnuvada birincisi tebrik ederim.
Saygılarımla.
Tekrar söylüyorum, bir üst tura çıktık; gereksiz tatava yapmaktan kaçınan biriyim, ama dün gece bize yapılan haksızlık ve bugünkü bir başka lonca ekibine karşı yapılan adaletsizlik karşısında sessiz kalmak istemedim. Turnuva kurallarında komut gelmeden başlanamaz yer alır. Zifan, Kuralları oluştururken bir çok istinai duruma dahi akıl erdirdiğine kanaat getiriyorum, ancak uygulama aşamasında biraz ketum davranıyorsunuz, ve objektif olamıyorsunuz, kaldı ki kimseyi manipüle etmeye de hakkınız yoktur.
Bence oyuncular siz yöneticiler olmadan bir organizasyon düzenlerse, eminim ki bir şekilde kendi aramızda daha rahat uzlaşır ve karar bağlarken daha etkileyici oluruz. Her ne kadar arz ve lodos klanı farklı birer klanda olsa, en azından yöneticiler olmadan anlaşabilecek ve hatta birbirimize uyabilecek o daha müşfik bir ortamı sağlayabileceğimize inanıyorum.
Saygılarımla.
Mini Mani Mone Poooo
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Öncelikle Berika Etkinlik görevlilerin hiç bir hatası yok 1.tur için diyorum diğer turlarda ne olacak bilmiyorumBerika yazdı:7. yıl dönümü üzerine düzenlenen klan savaşlarının idaresi açısından uygulamalarda çok sayıda haksızlık içermektedir. Evet, Bir üst tura çıktık; buna rağmen etkinlik sorumlusu zifan tarafından yapılan bir çok hata ile beraber kendine özgü müzmin pişkinlik üslubu ister istemez bir çok oyun severin sinirlerinin gerilmesini yol açmıştır. Sorumlu arkadaşların herhangi bir konuda hakkaniyet sağlarken tutumlarında daha şeffaf olması gerekir. Bununla beraber, şikayetler doğrultusunda bugünkü sorumlu yöneticilerin vurdum duymazlık ahvali takınması yakışıksız kalmıştır.
Saygılarımla.
Bir hata olsa bile orada ki görevliler direk müdahale etmiyor zaten birbirine danıştıktan sonra yani sonradan karar veriliyor. 4 Görevlinin de orada haksızlık yapacak halleri yok ya birde herkes de zaten direk Zifan a yükleniyor nedense artık
Diğer turlarda görülecek zaten her şey bir tek sorun Gm ler den Düello Başlasın komutu gelmeden savaş başlaması buna çok dikkat edilse iyi olur bence
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Selam Berika,Berika yazdı:7. yıl dönümü üzerine düzenlenen klan savaşlarının idaresi açısından uygulamalarda çok sayıda haksızlık içermektedir. Evet, Bir üst tura çıktık; buna rağmen etkinlik sorumlusu zifan tarafından yapılan bir çok hata ile beraber kendine özgü müzmin pişkinlik üslubu ister istemez bir çok oyun severin sinirlerinin gerilmesini yol açmıştır. Sorumlu arkadaşların herhangi bir konuda hakkaniyet sağlarken tutumlarında daha şeffaf olması gerekir. Bununla beraber, şikayetler doğrultusunda bugünkü sorumlu yöneticilerin vurdum duymazlık ahvali takınması yakışıksız kalmıştır.
Saygılarımla.
Kurallar herkes için gayet açık ve nettir.Kuralları oluştururken bir çok istinai duruma akıl erdirebildiğimiz gibi olası durumlara karşı oluşturulan anlık eylem planlarımızda mevcuttur ki komut ile aynı anda yapılan hamle için karşılaşma iptal edilmeme kararı 3 gözlemciye aittir.Dolayısı ile sizlerin eğlenmeleri adına saatlerce sunucuda kalan onlarca karşılaşma idare eden insanları , pişkin olmak , objektif olmamak ve vurdumduymazlıkla suçlamanızın , yenilgi almış olduğunuz bir karşılaşma sonucu olmasını , yaşamış olduğunuz hayal kırıklığına bağlıyoruz.
Saygılar başarılar.
bir insanın karekterini anlamak için ya yetki verirsin yada rütbe takarsın demişler
Vardık, varız, varolacağız.
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Zifan,
Sende gayet iyi biliyorsun ki cereyan eden hadise ilk günkü maçlar esnasında yaşanmıştır. Kaldı ki, bunu salonda da dile getirdik. Bu konuda sağ duyulu davrandık, polemik yapmadık. Bugün, yaşanmış bir hayal kırıklığımız olsa dahi bunu ikinci günde alınan bir yenilgi sonrasına bağlamak çok sığ olduğunuzu gösterir. Hayal kırıklığımız adaleti tam manada sağlayamamış olduğunuzdan pekala kaynaklanmaktadır. Bugün biz bir üst tura çıktık.
Burada adalet aramak, şikayetleri dile getirmek için söze döktüğümüz yakınmaları veya serzenişleri, siz bakış açınız doğrultusunda "bir maç sonrası yaşanmış hayal kırıklığı olarak" empoze etmeye çalışırsanız, görüşünüz bir müsabaka ötesi kadar dar anlamı içeriyorsa, çok yüzeysel tatbikler ile adamsendecilik profili çizersiniz.
Velhasıl hadiselerdeki yakınmaları kulak ardı etmek yerine, aklı selim olmaya davet ediyorum.
Sende gayet iyi biliyorsun ki cereyan eden hadise ilk günkü maçlar esnasında yaşanmıştır. Kaldı ki, bunu salonda da dile getirdik. Bu konuda sağ duyulu davrandık, polemik yapmadık. Bugün, yaşanmış bir hayal kırıklığımız olsa dahi bunu ikinci günde alınan bir yenilgi sonrasına bağlamak çok sığ olduğunuzu gösterir. Hayal kırıklığımız adaleti tam manada sağlayamamış olduğunuzdan pekala kaynaklanmaktadır. Bugün biz bir üst tura çıktık.
Burada adalet aramak, şikayetleri dile getirmek için söze döktüğümüz yakınmaları veya serzenişleri, siz bakış açınız doğrultusunda "bir maç sonrası yaşanmış hayal kırıklığı olarak" empoze etmeye çalışırsanız, görüşünüz bir müsabaka ötesi kadar dar anlamı içeriyorsa, çok yüzeysel tatbikler ile adamsendecilik profili çizersiniz.
Velhasıl hadiselerdeki yakınmaları kulak ardı etmek yerine, aklı selim olmaya davet ediyorum.
Mini Mani Mone Poooo
- DjNaDo
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Fıerce
Zifan'ın yazdığı yukaridaki paragrafta yaptıgı acıtasyonu görene benden 1 xenotimZifan yazdı:Selam Berika,Berika yazdı:7. yıl dönümü üzerine düzenlenen klan savaşlarının idaresi açısından uygulamalarda çok sayıda haksızlık içermektedir. Evet, Bir üst tura çıktık; buna rağmen etkinlik sorumlusu zifan tarafından yapılan bir çok hata ile beraber kendine özgü müzmin pişkinlik üslubu ister istemez bir çok oyun severin sinirlerinin gerilmesini yol açmıştır. Sorumlu arkadaşların herhangi bir konuda hakkaniyet sağlarken tutumlarında daha şeffaf olması gerekir. Bununla beraber, şikayetler doğrultusunda bugünkü sorumlu yöneticilerin vurdum duymazlık ahvali takınması yakışıksız kalmıştır.
Saygılarımla.
Kurallar herkes için gayet açık ve nettir.Kuralları oluştururken bir çok istinai duruma akıl erdirebildiğimiz gibi olası durumlara karşı oluşturulan anlık eylem planlarımızda mevcuttur ki komut ile aynı anda yapılan hamle için karşılaşma iptal edilmeme kararı 3 gözlemciye aittir.Dolayısı ile sizlerin eğlenmeleri adına saatlerce sunucuda kalan onlarca karşılaşma idare eden insanları , pişkin olmak , objektif olmamak ve vurdumduymazlıkla suçlamanızın , yenilgi almış olduğunuz bir karşılaşma sonucu olmasını , yaşamış olduğunuz hayal kırıklığına bağlıyoruz.
Saygılar başarılar.
Tekrar selamlar sayın cok muhterem yönetim ekibi.. Sizlerin açıklarınızı, kelimelerinizdeki tutarsızlıkları fark eden bitek benmiyim diye de düsünmeden edemiyorum. Yukardaki yazıya baktıgımda anlatılmak isteneni şoyle anlıyorum ; Sizlerin eğlenmeleri adına SAATLERCE SUNUCUDA KALAN , ONLARCA MUCADELEYI IDARE EDEN.. bknz büyük harflerle yazdım ki biraz daha göze batsın.
Bu konunun ilk yorumuna bakarsanız ,işinizi ogretmeyelim demişim.. Ne kadar haklıymısım baksanıza.. Neyse sert konusayım biraz.
Sevgili Zifan.. Seni bu oyunda kimse zorla tutmuyor. Sözde maaşsız calıstıgınız GM lik gorevinde ayda yılda bir oyuna girip,etkinlik yonetmeye calısıp, onu da eline yüzüne bulastıracaksın ve ustune pişkin pişkin biz burda sizin icin saatlerce duruyoruz acıtasyonu yapacaksın ha ? Be zifan egonu mu tatmin ediyor bu oyun, bir gelir sağlamıyor,yapamıyorsun,ustune bu kadar laf yiyorsun.. Senden eskiyim ,senden iyi bilirim neler döndügünü, kendizi bu oyunun tanrısı yapmıssınız , bana yukarıda yazmışsın bak canımız isterse kural değişikligi yaparız diye. Tabi daha kibar bi şekilde.Her konuda pektabiki haklısınız . Siz haklı olun ,şeref bizde kalsın.
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
İlk müsabakada tamamen sizlerin umursamaz tavırı yüzünden yenildik. Başla komutu gelmeden başladı rakip zihinlerini kullandılar ve ofansifleri bizim büyücüleri keserken biz hala " NOLUYOR NAPIYOR BUNLAR " diye söyleniyorduk. defalarca baktım komut verilmiş mi diye HAYIR. savaş başladıktan sonra alal acele başlasın yazmak ile ne haklı çıkarsınız ne de işinizin ehli.Zifan yazdı:Selam Berika,Berika yazdı:7. yıl dönümü üzerine düzenlenen klan savaşlarının idaresi açısından uygulamalarda çok sayıda haksızlık içermektedir. Evet, Bir üst tura çıktık; buna rağmen etkinlik sorumlusu zifan tarafından yapılan bir çok hata ile beraber kendine özgü müzmin pişkinlik üslubu ister istemez bir çok oyun severin sinirlerinin gerilmesini yol açmıştır. Sorumlu arkadaşların herhangi bir konuda hakkaniyet sağlarken tutumlarında daha şeffaf olması gerekir. Bununla beraber, şikayetler doğrultusunda bugünkü sorumlu yöneticilerin vurdum duymazlık ahvali takınması yakışıksız kalmıştır.
Saygılarımla.
Saygılar başarılar.
Şu girmeye çalıştığın saçma sapan polemiğe dön bir bak utanmasan kuyruk acısı çekiyorsun diyip oyuncunun sizi eleştirmesini çirkinleşerek örteceksin. Ne gerek var bunlara ? Nadir'in de söylediği gibi işinizi biz öğretmeyelim,bizden öğrenmeyin zira sabır konusunda yalakalar kadar iyi değiliz. turnuva savaşlarını videoya kayıt etmeyi düşünüyoruz umarız ki bir daha aynı problem yaşanır da daha ayrıntılı konuşuruz bu konuları.
Saygılarımla...