ArkadaşLar önceLikLe sLm.3.5 yıldır oynadıqım oyuna burada son noktayı koyuyorum. Sebebi artık eskisi gibi bana zewk vermio zaten oyundaki çoqu arkdaşım bıraktı bnde 3 aydr girmiodm.oyunda iyi ve kötü anılarım oldu yeri geldi sevindim yeri geldi üzüldüm yeri geldi kürf yedim yeri geldi küfürde ettim x:d oyunda bana hakkı olan herkes hLL etmesini rica ediyorum bnmki heLaL olsun(Yavrukurt hariç o şrfsz çarımı çaldı ama geri aldımx:d ) Bütün herşeyim volkana yani Kikimokoztwo ya bırakıom fazla da bişiyim yok ama olsun:D.Sizin gibi insanları tanıdqım için cok mutluyum sizleri unutmıcam umarım sizde bni unutmassınz:Xd forumdan azda olsa takip ederim. Allaha emanet g**te mukayet oln Ha :d hade BB
kikimoko XxXkikimokoXxX ve Kankaxkikimoko
ii forumlar.
kikimoko' dan eLveda
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: kikimoko' dan eLveda
Alaha emanet ol kardeşim Hakım Varsa sonuna Kadar Helal hoş olsun
ops:
Yenicerili Yenicerilil

- RraphaeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Hayatında BaşarıLar diLerim karar senin bizede bu karar'a saygı göstermek düşer allaha emanet ol hakkım varsa helal olsun
MuhammeD |RraphaeL

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ALLAH'a EManet oL kaRdeşim hakkım varsa HeLaL hoş olsun.. oyun dagıldı.. arkadaş listemi açıyom kimse yok herkes oyunu bırakmış xd bende bıraktım azda olsa foruma bakıyoruz.
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Vallaha ne diyim Oyunda tüm tanıdıklarım oyunu bırakıyo şimdi oyuna bi giriyom tanımadığım isimler düşünüyom acaba burası kuklacımı başka sunucuya girmiş olmayım
Allaha emanet ol kikimoko
Allaha emanet ol kikimoko
Allaha emanet oL kaRdeşim Ama bırakmanı istemezdim açıkçası
:?
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
allaha emanet ol kikimoko benimde önceden KankaXzeus calındı bırakmayı dusunuorum ama zamanı var 
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus