Evvela Selamun Aleykum
Arkadaşlar ben çemlitaş kutusundan almak istiyorum.
Fakat ilk olarak kutu içeriği hakkında net bir bilgiye ulaşamadım.
Nereden alacağım bu konuda da yardım ederseniz sevinirim. Üyelik al da var ama formda araştırırken üyelik al sitesinin sıkıntılı olduğunu okudum.
Birde aldığımız zaman bize gerçekten bi kutumu gönderilecek yoksa sanal kutu için bir pin mi verecekler.
Şimdiden teşekkür ederim.
ÇEMBERLİTAŞ KUTU
- byavuz802008
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: ÇEMBERLİTAŞ KUTU
Merhaba;
Üyelikalda herhangi bir problem yoktur.Playstore veya Üyelikal sitelerinden güvenli bir şekilde çemberlitaş kutu alabilirsiniz.
İyi forumlar.
Üyelikalda herhangi bir problem yoktur.Playstore veya Üyelikal sitelerinden güvenli bir şekilde çemberlitaş kutu alabilirsiniz.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- byavuz802008
- Acemi Savaşçı

Evvela cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Yanlız diğer sorularıma da cevap verirseniz çok sevinirim.
Birde bu çemberlitaş kutusunu yeni karakterime yani 1 lvl lık karaktere yükleyebilirmiyim.
Birde bu çemberlitaş kutusunu yeni karakterime yani 1 lvl lık karaktere yükleyebilirmiyim.
Kutuyu karakterine yüklemiyorsun zaten, direk hesabına yüklemiş oluyorsun. Kutu etkileri de yüklediğin hesapta tüm sunucularda tüm karakterlerde geçerli oluyor. Arkadaş Üyelikal sitesini vermiş, oradan direk e-pinleri alabiliyorsun ödeme yapınca. İstersen Playstore'dan alırsın oradan da e-pin veriliyor.byavuz802008 yazdı:Evvela cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Bad Sector
Teşkilat&Meran
- byavuz802008
- Acemi Savaşçı

Arkadaşm teşekküer cevap için
Yanlız bi sorum daha olacak
playstore ta 30 lira üyelikal da 25 lira farklı şeylermi bunlar.
Birde üyelikal da kargo filan diyor o ne demek oluyor.
İki sitede de ürünler aynı. Ama Playstore TTNET aboneleri için taksit seçeneği sunduğundan fiyatı daha fazla sanırım.byavuz802008 yazdı:Arkadaşm teşekküer cevap için
Bad Sector
Teşkilat&Meran
- byavuz802008
- Acemi Savaşçı

Çok teşekkır ederim.
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı

Selamun aleyküm,
Dilimiz döndüğünce yardımcı olalım, İKV Çemberlitaş Kutu içerisinde bulunan ürünler ve sağladığı imkanlar;

Dipnot; Çemberlitaş bölgesinde bulunan istihbarat Komutanı'nı bosslara dahil etmiyorum, verdiği şey her daim iksirdir. Yağma artırıcında olsa sayısı değişmiyor.
[/i][/color]
Dilimiz döndüğünce yardımcı olalım, İKV Çemberlitaş Kutu içerisinde bulunan ürünler ve sağladığı imkanlar;
- Kasa Erişimi Ürünü (Dilediğin zaman sol üst köşede bulunan karakter ismine mouse'ın sağ tuşuyla tıklayıp kasamı göster diyerek her yerden kolayca kasana erişmeni sağlar)
- +5 Yetenek Puanı (49 seviyede en fazla 98 olan Yetenek Penceresi kısmındaki puan sayısına 5 daha ilave ederek 103 olmasını sağlar)
- Lonca Lisansı (Lonca Pasaportu veyahut Lonca Kurma seçenekleri ile bir loncaya mensup olmanı veyahut yeni bir lonca oluşturmanı sağlar)
- 3 Aylık Plus Paket (Bölge, Klan, Lonca gibi kanallardan yazabilmeni, daha fazla tecrübe puanı ve lonca puanı elde etmeni, item düşürme ihtimalinin artmasını sağlar)
- Süresiz Çemberlitaş Yağma Artırıcı (Yol Savaşçısı, GBMX, Stuart Efendi, Semiha Hanım ve Gaffar Bey isimli 5 Boss'tan mürekkep olan Çemberlitaş bölgesinden kestiğin bosslardan item alma şansını artırır)
- Ve ayrıca Mısır Çarşısı'nda bulunan GBM-0 ile Üretim-Toplama puanlarını sıfırlamanı sağlar, bir de hesabında plus paket yüklü iken sildiğin herhangi bir karakteri http://www.istanbuloyun.com adresli resmi sitemizden hiçbir form doldurmadan anında kurtarma imkanı sağlar.
Dipnot; Çemberlitaş bölgesinde bulunan istihbarat Komutanı'nı bosslara dahil etmiyorum, verdiği şey her daim iksirdir. Yağma artırıcında olsa sayısı değişmiyor.

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- byavuz802008
- Acemi Savaşçı

Evvala Aleykum Selam
Gerek size gerekse dün gece zaman ayırıp cevap yazan arkadaşa çok teşekkür ederim.
Verdiğiniz bilgiler çok açıklayıcı ve konu hakkında bilgi edinmemi sağladı. Bu sayede ilk çemberlitaş kutu e-pinini aldım.
Tekrar teşekkür ederim.
Gerek size gerekse dün gece zaman ayırıp cevap yazan arkadaşa çok teşekkür ederim.
Verdiğiniz bilgiler çok açıklayıcı ve konu hakkında bilgi edinmemi sağladı. Bu sayede ilk çemberlitaş kutu e-pinini aldım.
Tekrar teşekkür ederim.
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: The Riseof Silence
SeyhulMuverrih yazdı:Selamun aleyküm,
Playstore'da ürün fiyatı 30 TL, Üyelikal.com'da ürün fiyatı 25 TL'dir. Her iki ürünün de içeriği aynıdır. Kargo ile gönderilmesini dilersen kutu adresine teslim edilir, veyahut sadece E-pin'leri internet üzerinden de teslim alabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir, saygı ve sevgilerle iyi forumlar.
- Kasa Erişimi Ürünü (Dilediğin zaman sol üst köşede bulunan karakter ismine mouse'ın sağ tuşuyla tıklayıp kasamı göster diyerek her yerden kolayca kasana erişmeni sağlar)
- +5 Yetenek Puanı (49 seviyede en fazla 98 olan Yetenek Penceresi kısmındaki puan sayısına 5 daha ilave ederek 103 olmasını sağlar)
- Lonca Lisansı (Lonca Pasaportu veyahut Lonca Kurma seçenekleri ile bir loncaya mensup olmanı veyahut yeni bir lonca oluşturmanı sağlar)
- 3 Aylık Plus Paket (Bölge, Klan, Lonca gibi kanallardan yazabilmeni, daha fazla tecrübe puanı ve lonca puanı elde etmeni, item düşürme ihtimalinin artmasını sağlar)
- Süresiz Çemberlitaş Yağma Artırıcı (Yol Savaşçısı, GBMX, Stuart Efendi, Semiha Hanım ve Gaffar Bey isimli 5 Boss'tan mürekkep olan Çemberlitaş bölgesinden kestiğin bosslardan item alma şansını artırır)
- Ve ayrıca Mısır Çarşısı'nda bulunan GBM-0 ile Üretim-Toplama puanlarını sıfırlamanı sağlar, bir de hesabında plus paket yüklü iken sildiğin herhangi bir karakteri http://www.istanbuloyun.com adresli resmi sitemizden hiçbir form doldurmadan anında kurtarma imkanı sağlar.
Dipnot; Çemberlitaş bölgesinde bulunan istihbarat Komutanı'nı bosslara dahil etmiyorum, verdiği şey her daim iksirdir. Yağma artırıcında olsa sayısı değişmiyor.[/i][/color]
:idea: :arrow:

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]