İKV' nin geleceği hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

İKV' nin geleceği hk.

Mesaj gönderen Detay »

Ne yazık ki, oyunun sahibi olan kişiler oyuna hiçbir katkıda bulunmamakta ısrar ediyor. Mevlüt Dinç, Sobee'den ayrıldıktan sonra bu yola girdik. Çünkü değer veren yok. Oyunu ayakta tutmaya çalışan oyunculara karşın, yöneticiler bir girişimde bulunmuyor. Eğer böyle devam ederse bu oyun 2014 yılını çıkarmaz. Karamsar düşünmeyi istemezdim ama durum bu. Bu oyunu çok seven biriyim, yıllardır oynuyorum fakat daha önce hiç böyle bir ortam olmamıştı. Eskiden yöneticilerin bizimle beraber oyun oynadığını, oyuna girdiğini biliyorum. Şimdi ise etkinlikten etkinliğe giriyorlar.
Oyunda gelişme olmaması mâlum çünkü geliştirecek adam yok. Mevlüt Dinç ile beraber yanındaki yapımcılarda ayrıldı. Elbette yerilerine birileri gelmiştir ama keşke bunu bir şey yaparak gösterselerdi. Biliyorum oyun yazmak, eklentiler çıkarmak çok çok zor ve uzun bir iş. Ama bizim istediğimiz her ay yenilik getirilmesi değil en azından biraz bilgi verilmesi, oyuna ve oyuncuya verilen değerin gösterilmesi. Hiçbir şey yapmayarak ne tür bir değer verdiklerini de gösteriyorlar aslında :!:
Biliyorum yöneticiler bu yazıyı sadece hata bulmak için varsa bir ceza vermek için okuyacaklar. Belki de ciddi anlamda okuyup, düşünecekler. Ama bu sessiz kalacakları sonucunu değiştirmeyecek :!:

Detay / Meran
Antegar-detay
Sofii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: İKV' nin geleceği hk.

Mesaj gönderen Sofii »

GELECEK İLE İLGİLİ BİR FIKRA VAR..sENİN SORUNA CEVAP OLABİLİR:))

çocuk babasina sorar:

"baba politika nedir? " baba söyle der: "bak oglum, ben eve para getiriyorum, öyleyse ben kapitalistim. annen parayi yönetir, öyleyse o hükümettir.deden paranin doğru idare edilip edilmedigine dikkat eder, öyleyse o da sendikadir. hizmetçi kiz ise isçi sinifidir. bizlerin ise tek hedefi vardir, senin rahatligin. dolayisiyla sen de halksin. ve altinda bezi ile yatan küçük kardesin ise gelecektir. söyle

bakalim anlayabildin mi?" çocuk düsünür ve o gece babasinin anlattiklarini düsünecegini söyler. gece yarisi cocukuyanir. cünkü kücük kardesi altini pisletmistir ve aglamaktadir. ne yapacagini bilemeyen çocuk anne ve babasinin yatak odasina

gider. annesi yalniz ve derin bir sekilde uyumaktadir, öyle ki onu uyandiramaz. hizmetçi kizin odasina gider. bakar ki babasi hizmetçi kizla yatmaktadir. dedesi de pencereden gizlice onlari izlemektedir. hepsi öyle mesguldürler ki çocugun orada oldugunu farketmezler bile. çocuk hiçbir sey yapamadan yatagina geri döner.

Ertesi sabah baba çocuga kendince politikanin ne oldugunu

anlatmasini ister. "evet" der çocuk, "kapitalizm" isçi sinifini kötüye kullaniyor... sendika bunu seyrediyor... bu arada hükümet uyuyor... halk ise dikkate alinmiyor... ve GELECEK bokun içinde yatiyor!

iste politika budur...
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İKV' nin geleceği hk.

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Sofii yazdı:GELECEK İLE İLGİLİ BİR FIKRA VAR..sENİN SORUNA CEVAP OLABİLİR:))

çocuk babasina sorar:

"baba politika nedir? " baba söyle der: "bak oglum, ben eve para getiriyorum, öyleyse ben kapitalistim. annen parayi yönetir, öyleyse o hükümettir.deden paranin doğru idare edilip edilmedigine dikkat eder, öyleyse o da sendikadir. hizmetçi kiz ise isçi sinifidir. bizlerin ise tek hedefi vardir, senin rahatligin. dolayisiyla sen de halksin. ve altinda bezi ile yatan küçük kardesin ise gelecektir. söyle

bakalim anlayabildin mi?" çocuk düsünür ve o gece babasinin anlattiklarini düsünecegini söyler. gece yarisi cocukuyanir. cünkü kücük kardesi altini pisletmistir ve aglamaktadir. ne yapacagini bilemeyen çocuk anne ve babasinin yatak odasina

gider. annesi yalniz ve derin bir sekilde uyumaktadir, öyle ki onu uyandiramaz. hizmetçi kizin odasina gider. bakar ki babasi hizmetçi kizla yatmaktadir. dedesi de pencereden gizlice onlari izlemektedir. hepsi öyle mesguldürler ki çocugun orada oldugunu farketmezler bile. çocuk hiçbir sey yapamadan yatagina geri döner.

Ertesi sabah baba çocuga kendince politikanin ne oldugunu

anlatmasini ister. "evet" der çocuk, "kapitalizm" isçi sinifini kötüye kullaniyor... sendika bunu seyrediyor... bu arada hükümet uyuyor... halk ise dikkate alinmiyor... ve GELECEK bokun içinde yatiyor!

iste politika budur...

Allah ömrünü uzun etsin, çok güldüm. :))
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

oyun çok kötü gidiyo

Mesaj gönderen Bloodmage »

ya nihat abi muhammed abi ofiste o kadar gun calısıp napıyor anlamıyorum oyun yerinde sekiyo en son duzgun bi eklenti yeni itemler 3 yıla yakın suredir geldi 3 yıl ne demek biliyormusunuz coğu oyunun ömrü 3 yılı geçmez zaten ikv 3 yıldır yeni item getiremedi geçen yıl dandik bi bölge getirdiler bi arz lodos diye ismiyle alakası yok bildiğin eminonu gibi arzlarla lodoslar arasında savaş ile alakası yok haritanın orasıda 1 haftada sıkıyor zaten git madende otur canavar kalkınca elektrik at tum esprisi bu bu yılda yeni bölge gelmiyecekmiş zaten oyuncuların %90 ınını kayıp etti ikv
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Genel Etkileşim” sayfasına dön