MORDuMan yazdı:eyvallah kardeşim almak istediğim cvp buydu delikanlı harbi adamsın (=
Ben oyunu sadece forum üzerinden değerlendirmiorm olay bu
MORDuMan yazdı:eyvallah kardeşim almak istediğim cvp buydu delikanlı harbi adamsın (=
oyunda pek rastlaşamadık senle ama olsn forumdan iyi bi dostluğumuz oldu xDVandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:eyvallah kardeşim almak istediğim cvp buydu delikanlı harbi adamsın (=
Ben oyunu sadece forum üzerinden değerlendirmiorm olay buforumu öle muhbbt olsn die kullanıom POSTSUZ
Hmm iimişMORDuMan yazdı:oyunda pek rastlaşamadık senle ama olsn forumdan iyi bi dostluğumuz oldu xDVandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:eyvallah kardeşim almak istediğim cvp buydu delikanlı harbi adamsın (=
Ben oyunu sadece forum üzerinden değerlendirmiorm olay buforumu öle muhbbt olsn die kullanıom POSTSUZ
sende oldu diyosan olmuşdur gardaaş xDVandervaart yazdı:Hmm iimişMORDuMan yazdı:oyunda pek rastlaşamadık senle ama olsn forumdan iyi bi dostluğumuz oldu xDVandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:eyvallah kardeşim almak istediğim cvp buydu delikanlı harbi adamsın (=
Oldu dimi oldu oldu
belediyenin bana verdiği yetike dayanarak bizi dost - kardeş ilan ediyorumVandervaart yazdı:Olsn o zmn
fıstık ama kabuğunu soydular be fatihim tatsız tuzsuz meran çekilmiyo en hayırlısı gitmekKevinnasH yazdı:Gitme bea![]()
Fıstık Gibi Meran işte....
Beni teşkilatta asabüyücü-Asaburak çarlarımda bulabilirsin bunlar ortak olarak kullanıom arklarla ben furkanın arkıyım desen yeterMORDuMan yazdı:arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık meran macerasının sonuna gelmiş bulunmakdayım iyi kötü hüzünlü sevinçli eğlenceli dramlı günler geçirdik belki yarısı tarışmakla laf atmakla sövüşmekle geçdi ama olsun eğlendik oyuna kendini kapdırmış bir kaç kişi olmasa herşeyi sanal sanıp reel hayatdan kopmasa meran daha eğlenceli olurdu...
bir kaç arkadaş başka bir sunuca taşınıyoruz xD teşkilata gelen olurmu bilmem ama orda beni Morduman nickinde bulabilirsinz her türlü elimden geldiğince yardımda bulunurum
son olarak kimin üstünde hakkım varsa helal olsun bnm üstümde hakkı olanlarda helal etsin tek isteğim budur hepinize bol şans dilerim reel hayatı boşlamayın xD