Oyundan eğlence anlayışınız nedir?
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Oyundan eğlence anlayışınız nedir?
İstanbul Kıyamet Vakti isimli oyundan eğlence anlayışınız nedir? Ben başlayayım öncelikle önceleri arkadaş cevresi vardı, yardımlaşma vardı , eğleniyorduk güzel vakit geçiyorduk. Şimdi ise ne arkadaş var ne yardımlaşma nede oyunun tadı. Şimdilerde bırak eğlenceyi monoton geciyor hatta oyun daha da strese boğuyor. Bişey daha oyuna sövmek için girenler bile var oda onların eğlencesi . Peki ya sizin eğlenceniz nedir?
En son SedaT03 tarafından 16 Ara 2013 15:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Re: Oyundan eğlence anlayışınız nedir?
Karşi klan üyelerini kesmek :twisted:
Yardım isteyenlere yardım etmek
ve strese girmek :mrgreen:
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Bilhasaa madende kesiyorsun dimi :mrgreen: :mrgreen:EYUNAL yazdı:Karşi klan üyelerini kesmek :twisted:
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Karşılaşırsam tabiSedaT03 yazdı:Bilhasaa madende kesiyorsun dimi :mrgreen: :mrgreen:EYUNAL yazdı:Karşi klan üyelerini kesmek :twisted:
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı

Selamun aleyküm,
Son zamanlarda forumda gördüğüm sitem, kavga, hakaret olmayan nadir konulardan birisi, yazmadan geçemeyeceğim.
Oyundan en keyif aldığım şey, "eski, antika" diye nitelendirdiğimiz itemleri toplamak ve koleksiyon yapmak.
Bunun haricinde maden çekmeyi, sohbet etmeyi ve bilhassa hiçbir vazifem yetkim olmamasına rağmen oyunculara görevler, oyunun oynanışı, karakter yetenekleri vb. hususlarda bilgi vermeyi çok severim. Ve elbette ki tanıştığım kişilerle tarihi, edebi, siyasi veya gündemdeki hususlarda bilgi paylaşma huyumu da oyuna lanse etmişimdir ve bunu büyük bir keyifle yaparım.
İyi forumlar.
Son zamanlarda forumda gördüğüm sitem, kavga, hakaret olmayan nadir konulardan birisi, yazmadan geçemeyeceğim.
Oyundan en keyif aldığım şey, "eski, antika" diye nitelendirdiğimiz itemleri toplamak ve koleksiyon yapmak.

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Yardımlaşma , Hoş Sohbet Muhabbet ve İddalı Vs' ler :roll:
- MrDexter
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: San Antonio Spurs
Oyunu bırakan olarak zevk için plus alıyorum,klandaki milleti kavga ettirip oyundan cıkıyorum
En eğlenceli oyun tarzı :lol:
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA