14 gün blok cezası
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
14 gün blok cezası
14 gün blok cezası aldım hata bende değil GMA larda nasıl ki tılsımlarda kullanılan [Yıldırım2] vs özel işaretler kullanılamıyorsa GMA larında taklitlerinin yapılamaması lazım ve Telif hakkında bu konuda herhangi bir madde yok yardım edebilecek varmı?
Re: 14 gün blok cezası
Merhaba ybrdelisix;
Ceza verilmeden önce defalarca incelenip büyük bir titizlikle cezai işlemler uygulanmaktadır.Fakat size verilen cezanın yersiz olduğu düşüncesindeyseniz Destek/İletişim Formu'na girip bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçip gerekli destek birimine durumunuzu izah edebilirsiniz.
İyi forumlar.
Ceza verilmeden önce defalarca incelenip büyük bir titizlikle cezai işlemler uygulanmaktadır.Fakat size verilen cezanın yersiz olduğu düşüncesindeyseniz Destek/İletişim Formu'na girip bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçip gerekli destek birimine durumunuzu izah edebilirsiniz.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
telif hakkı demişiniz inceledim ama bu konuda herhangi bir madde yok sizce bu kadar insan canı sıkılınca ne yapacak?? Dur ben söyliyim oyunu bırakacak sizler yani İKV EKİBİ inanın ki yakında oyuncu bulamayacaksınız ve hala blok cezası veriyorsunuz keyfiniz bilir devam edin can sıkıntısından artık hesabımı sileceğim çünkü zevk verecek bir şey yok arkadaş desen tanıdık herkez oyunu bırakmış vaziyette [İçerik düzenlenmiştir.]ama tabi ya oyunun yönetimi sizde yakında gm ler yani sizler oyuna girer gaffar falan kesersiniz tabii canınız sıkılmazsa diyecek çok şey var ama zaten bunu sileceksiniz yazmanın anlamı yok iyi forumlar..Multihunter yazdı:Merhaba ybrdelisix;
İyi forumlar.
En son KRABBY tarafından 11 Ara 2013 23:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kelime düzeltildi.
Sebep: Argo kelime düzeltildi.
Dediğim şekilde ceza itirazı yaptıysanız yakın zamanda size mail gelecektir.Şayet haklıysanız cezanız kaldırılacaktır.Lütfen size gelecek maili bekleyin.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Cezai işlemlerde akçe satmak suç ama akçe almak suç değil
çelişkiye bak 
Adamın biri yazıyordu klana " 5"" ekmek alınır diye" La niye gizliyon açık açık yazsana arkanda ben varım 500 /1000 / 2500 ne istiyorsan al dedim.
Sonrasında adam beni oyunun sahibi falan sandı herhal 
Nasıl bir mantığa sahipsiniz hala çözemedim gitti.
Allah hayırlara vesile etsin... 
Adamın biri yazıyordu klana " 5"" ekmek alınır diye" La niye gizliyon açık açık yazsana arkanda ben varım 500 /1000 / 2500 ne istiyorsan al dedim.
Nasıl bir mantığa sahipsiniz hala çözemedim gitti.