araştırma konularıma bir süre ara verdiğimi belirtmiştim. Şu an için sadece beyin fırtınası için forumda dolanıyorum. Boş vakitlerimde oyunda ilgilimi çekecek ve yeni araştırmalar yapmama ilham olacak şeyler arayışındayım.
Bu konunun amacı, oyunda veya tarihçede, hikayede aklınıza takılan bir şey olursa buradan sorabilirsiniz.
Sorularınız hem bana ilham kaynağı olacak, hem de benim cevaplarım oyunun geleceğini aydınlatacak nitelikte olacaktır.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Cevap : Gif resmini elimdeki kalıp sprey boya resmini main picture yaparak oluşturdum.
Boyanın çıktığı yerleri kırparak içine başka bir resmi önce normal sonra negatif olacak şekilde yerleştirdim ve 12 milim hareket mesafesi koydum.
Sadece içteki resim bir kaç pixel oynuyor o kadar.
Farklı addons'lar ile yaptım.. İlham Chaooss'a aittir resimede kendi imzasını eklemiş bulunmaktayım. Kendisi tumblr'da bu işlerle uğraşıyor.
Başka bu konuda sorun var ise özel'den alabilirim konunun amacı sapmasın .
İlk zamanlarda yaptığın araştırmalar ile oyuna ve yöneticilere yönelik olumlu bir tavır ile hareket ediyordun.Son zamanlarda seni , yöneticilerin yaptığı etkinlikleri , küçük yenilikleri olumsuz cevaplamaların ile görüyorum.Ve araştırmalarını da askıya aldın sanırım.
Neden birden bire bu kadar değiştin ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
mobilsorun yazdı:İlk zamanlarda yaptığın araştırmalar ile oyuna ve yöneticilere yönelik olumlu bir tavır ile hareket ediyordun.Son zamanlarda seni , yöneticilerin yaptığı etkinlikleri , küçük yenilikleri olumsuz cevaplamaların ile görüyorum.Ve araştırmalarını da askıya aldın sanırım.
Cevap : Merhaba mobilsorun.
Öncelikle önceleri oyun gelişimi çok güzel ve bir o kadarda güzel etkinlikler oluyordu oyunun içinde. Madde olarak sıralandırmak istiyorum cevabımı...
1) Öncelikle oyun eskisi kadar iyi bir durumda değil. Bu takındığım tavır oynadığım oyuna sahip çıkmak amaçlıdır.
Bir insan sevdiği oyuncak elinden alınınca nasıl sinirlenirse benim de durumum bundan ibarettir..
2) Etkinlikler eskiden gayet güzel bir şekilde gidiyordu fakat bu aralar saçma sapan etkinlikler görüyorum..
Verilen 3. seviye tılsımlar benim açımdan oyunun dengesini bozuyor çünkü haksız kazanç olarak geçer bunlar.
Bir fotoğrafı beğenip paylaşmak sonucunda 1 aylık emekle üretilen bir eşyayı almak sizce de saçma değil midir?
3) Oyundaki gelişmelerin durması benimde ekmeğime taş koymuş bulunmakta. Artık araştıracak pek bir şey bulamıyorum. Yine de elimde dökümanlarımı bir öğrenci ödevi gibi klasörün içerisinde tutmaktayım. İleride yeni yeniliklerle birlikte sizlerle konularımı ve elimdeki dökümanları paylaşacağım.
Ayriyetten bu sorunuz için size teşekkür ederim. Kendimi ifade etmemde yardımcı oldunuz.
Bunların yanı sıra ben hala eski Hollyshit'im. Bir değişiklik yok tavırlarımda. İnsan bazen güler, bazen ağlar, bazen öfke kusar...
Benim sinirli tavrım oyunun kötü gidişatından kaynaklanmatadır sadece.
mobilsorun yazdı:İlk zamanlarda yaptığın araştırmalar ile oyuna ve yöneticilere yönelik olumlu bir tavır ile hareket ediyordun.Son zamanlarda seni , yöneticilerin yaptığı etkinlikleri , küçük yenilikleri olumsuz cevaplamaların ile görüyorum.Ve araştırmalarını da askıya aldın sanırım.
Cevap : Merhaba mobilsorun.
Öncelikle önceleri oyun gelişimi çok güzel ve bir o kadarda güzel etkinlikler oluyordu oyunun içinde. Madde olarak sıralandırmak istiyorum cevabımı...
1) Öncelikle oyun eskisi kadar iyi bir durumda değil. Bu takındığım tavır oynadığım oyuna sahip çıkmak amaçlıdır.
Bir insan sevdiği oyuncak elinden alınınca nasıl sinirlenirse benim de durumum bundan ibarettir..
2) Etkinlikler eskiden gayet güzel bir şekilde gidiyordu fakat bu aralar saçma sapan etkinlikler görüyorum..
Verilen 3. seviye tılsımlar benim açımdan oyunun dengesini bozuyor çünkü haksız kazanç olarak geçer bunlar.
Bir fotoğrafı beğenip paylaşmak sonucunda 1 aylık emekle üretilen bir eşyayı almak sizce de saçma değil midir?
3) Oyundaki gelişmelerin durması benimde ekmeğime taş koymuş bulunmakta. Artık araştıracak pek bir şey bulamıyorum. Yine de elimde dökümanlarımı bir öğrenci ödevi gibi klasörün içerisinde tutmaktayım. İleride yeni yeniliklerle birlikte sizlerle konularımı ve elimdeki dökümanları paylaşacağım.
Ayriyetten bu sorunuz için size teşekkür ederim. Kendimi ifade etmemde yardımcı oldunuz.
Bunların yanı sıra ben hala eski Hollyshit'im. Bir değişiklik yok tavırlarımda. İnsan bazen güler, bazen ağlar, bazen öfke kusar...
Benim sinirli tavrım oyunun kötü gidişatından kaynaklanmatadır sadece.
Teşekkürler.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..