SeLam Benim GüzeL kardeşLerim ( emre , talha , samet , can , aygün , umut ve kadir ) Şu ana Kadar HİÇ KONUŞMADIM Sırf Loncaya Bir keLime laf olmasın Benim bu Güzel kardeşlerim Zor durumda kalmasın diye ...AMA SABRINDA BİR SONU VARDIR ..
Megaxambrosia
adLı bir arkadaşımız forumun bir bölümüne megax in birine kendi istegiyle ayrılmıştır.. beni ise boş bırakarak loncamızdan değildir demiştir . PEKİ SORARIM BEN KORAY LA KAVGA ETTİKTEN SONRA KORAY Bİ LAF ETMEDEN ..OYUNDAN DÜŞTÜM HEMEN GİRİP MEGAX TEAM DEN ARTIK DEĞİLİM DEDİKTEN SONRA BİR ALTA KORAY RELAXEFENDY AYRILMIŞTIR YAZMAMIŞMIDIR ? Bu ayrı bi konu daha çok doLuyum . . bu saydığım KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM VE BENİ ANLAMALARINI BEKLİYORUM patlama derecesine geLdim herqün özelime atıldın loncadan ezik diyorlar..yanLş bilgi verilmesi beni üzdü
Şimdi Sıra Arkamdan Konuşup Yüzüme Gülenlerde Saydıqım isimler haricinde bir tek MEGAXMC ' yi kutluyorum o delikanlı qibi yüzüme söledi seni sevmiyorum diye..EYYY AMBROSİA demek beni istemiyorsun peki doğal bişe peki benle neden muhattap oldun onca ? neden kadim için ferhat ferhat dedin ?..Peki sen salih daha dün gülüşüyorduk neden suratıma bişe demedin _? Neden
BEn Bu loncaya GELDİM YAKLAŞIK 40 ARKADAŞIMI KAYBETTİM sırf Megax im diye.BEN YILMADIM LONCAMI SEVİYORUM DEDİM..SEVGİMİDE 3 , 4 GÜN GİBİ KISA SÜREDE TEK BAŞIMA KASARAK ÇABALAYARAK GÖSTERDM..benim hakettigim bu muydu ?
DAHA COK ŞEY VAR ÖGRENMEK İSTEYEN ÖZELİME SORABİLİR..AMA SON OLARAK BÜYÜK İNSAN KORAY SENDE ... BENİM İÇİN KIZLARA ASILIYOR DEMİŞSİN..KESTİGİM BİRİNE ../Öp yazmam VEYA BUNA BENZER KÜÇÜK ŞEYLER Mİ ASILMA SEBEBİMDİR..? BU OYUNDA Bİ KIZLA ÇIKTIGIMI GÖREN VARSA SÖLESİN ? YA SENİN ? HANGİ BİRİNİ SAYALIM?? HADİ BUNU DA GEÇTİM ÇOK KAVGA EDİYORSUN DEDİN ? LONCA BAŞKANISIN AMA BİRAZ SAHİPLENME ÖĞREN..ORDA BU SAYDIGIM İSİMLERDEN BİRİ OLSA NE YAPARDI BİLİYOR MUSUN... MEGAXRELAXEFENDY BİZİM KARDEŞİMİZDİR LONCAMIZDANDIR.. KİM NE DERSE DESİN BİZ KARDEŞLERİMİZDEN VAZGEÇMEYİZ..ONLAR YAPACAGI HATA VARSA ÖZÜR DİLER YOKSA YOLUNA BAKAR DERDİ..ASLA LONCANDAKİ BİRİNİ HANGİ KONU OLURSA OLSUN SAVUN YADA ONA SOR BÖLE BİŞEY VAR DORUMU DE CAnım kardeşlerim emre , talha , samet , can , aygün , umut ve kadir ' e ve Megaxmc ' ye başarıLar diLerim... iyi günler.
Kimse DeğiLim HİÇ KİMSEYİM AMA BEN _
ReLaxefendy
Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
iletişim için nick'e tıklayınız >>RELAXEFENDY Ferhat SÜSEN
Değişen Meranın Büyüyen Gücü ......:::::: MeGaXTeaM ::::::......
~~ Lonca Kadrosu ~~
Lonca Kurucu ve Başkanları /b] Megaşifa // MeGaX Yalnız ( Yalnızsavaşçıı)
Lonca Başkan Yardımcısı /b]MeGaX Kiss
Megaşifa >>>>>>> Megasavaşçı >>>>> MegaX Büyücü >>>>MegaX Lord
MegaX Yalnız >>>> Yalnızsavaşçıı >>>> MegaX Serkopaşa
MegaX Second >>>> MegaX Heal
MegaX Ejderr
MegaX Owl >>>>>>> MegaXInscrib >>>>> MegaXOwLL
MegaX Crazy >>>>>> MegaX Regal
MegaX Espransa >>> MegaX Brutalx
MegaX Samedi
MegaX Çlqn >>>>>> MegaX Onlydie
MegaX Toxin
MegaX Parker
MegaX Real >>>>> MegaX Stretcher
MegaX Kiss >>>>>> MegaXKıss >>>>>> MegaXKıssX
MegaX Mc >>>>>>> MegaX Drifter
MegaX Silent
MegaX Mustafa
MegaX qkhn
MegaX Conda
MegaX Realist >>>>> MegaX Casio
MegaX Pessimist
MegaX StarLife
MegaX Reelinfinty
MegaX Ambrosia
MegaX Liqht
MegaX Backspin
Vizyonumuz
* Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. . .
Misyonumuz
* BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
Biz Bu iLkeLeri EdinmiŞ , TecrübeLi , SağLam ve Her Daim AzimLi MeGaXTeaM ÜyeLeriyLe BirLikte Değişen Meran'ın Büyüyen ve En İyi Loncası oLmak İçin Varız . .
M e G a X T e a M >>>>>>> Değişen Meranın Büyüyen Gücü
MegaXKiss yeni Lonca Baskan Yardımcılığına Secilmistir . Kendisine ve Loncamıza Hayırlı OLmasını Dilerim , Umarım Kendine Düşeni En İyi Sekilde Yapacaktır Tolga Arkadasımız da Geldiği Zaman Kendisine Baska Bir Yetki Verilecektir .
TEKRAR TEKRARLIYORUM O BANA BİŞE DEMEDEN ...LONCADAN CIKTIM YAZDIM..ODA ONUN ALTINA MEGAXTEN ÇIKARILDI YAZDI..!! ERKEK OL DOGRUYU SÖLE ...BENİM ADIM FERHATSA SANA O LAFI YEDİRECEGİM YALANCI HERİF !!! DÜN KANKANDIK NOLDU LAN O LONCADAKİ HERKESE SÖLÜYORUM BU ÇOCUK VE AMBROSİA ÇIKARLARI İÇİN HEPİNİZİ SİLER BEN ŞUAN TEKİM DİYE BANA BÖLE YÜKLENİYORSUN....EMİN OLUN ÇIKARI İÇİN HERKEZİ SİLER BU COCUK. .. AMA DELİKANLI DEİLSİN O LONCAYI KİRLETİYORSUN BAŞKANIDA KOVARLAR SEN HİÇ MERAK ETME BİRLİK İNANIYORUM İLERDE OLACAK HEPSİ GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRECEK ..... KANKA DİYİNCE YÜZÜNE GÜLÜNCE KORAYA ALDANANLAR ARKANIZDAN ÖYLE KONUŞMUYOR AMA İŞİNE GELDİGİ GİBİ DAVRANIRSIN OLUM SEN
BEN FERHAT SAM ADAMLIGIMLA SENİ YOK EDECEM !!!
Korayım en iyisini yaptın can'ı yardımcılığa seçerek.O benden daha çok hakediyor bu görevi.MegaxKiss Can arkadaşımıza benden devraldığı yardımcılık görevinde başarılar diliyorum.
Bu arada hala oyuna bazı problemlerden dolayı dönemedim.En yakın zamanda dönücem inşallah.
megaxsecond yazdı: Korayım en iyisini yaptın can'ı yardımcılığa seçerek.O benden daha çok hakediyor bu görevi.MegaxKiss Can arkadaşımıza benden devraldığı yardımcılık görevinde başarılar diliyorum.
Bu arada hala oyuna bazı problemlerden dolayı dönemedim.En yakın zamanda dönücem inşallah.
Amin toLga
Bu arada yeni görevinde BaşarıLar diLetturum İzmir Zeybeği .
sanki cok uzak kaldın . HEEE BU ARADA YALANCI VE SIRTImDAN VURAN İNSAN KORAY VE AMBROSİA BURDAKİ SON YAZIMDIR BU BAŞKA YÜZLERİNİZİ AÇIKLAMAM SONRAYA...!!
VE CIKARILMIŞTIR . ASKINTILIK YAPMIŞTIR . LAFINA HİÇ BİR ŞEY DEMİCEKLER . BAŞKANIM DEDİĞİNİZ ADAMIN YALANLARINA DOLANLARINA BİR ŞEY DEMİYECEK LERE...KMSENİN HUZURUNU BOZMAK İSTEMEM AMA..!!! BU KADAR VE DAHA ÖTESİ YALANLARA KATLANACAK MEGA ARKADAŞLARIM.... TEK SÖZÜM VAR . . . /Relaxxeefendyy Yapmayın. İYİ GÜNLER .
En son relaxefendy tarafından 22 Şub 2010 18:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
relaxefendy yazdı:SeLam Benim GüzeL kardeşLerim ( emre , talha , samet , can , aygün , umut ve kadir ) Şu ana Kadar HİÇ KONUŞMADIM Sırf Loncaya Bir keLime laf olmasın Benim bu Güzel kardeşlerim Zor durumda kalmasın diye ...AMA SABRINDA BİR SONU VARDIR ..
Megaxambrosia
adLı bir arkadaşımız forumun bir bölümüne megax in birine kendi istegiyle ayrılmıştır.. beni ise boş bırakarak loncamızdan değildir demiştir . PEKİ SORARIM BEN KORAY LA KAVGA ETTİKTEN SONRA KORAY Bİ LAF ETMEDEN ..OYUNDAN DÜŞTÜM HEMEN GİRİP MEGAX TEAM DEN ARTIK DEĞİLİM DEDİKTEN SONRA BİR ALTA KORAY RELAXEFENDY AYRILMIŞTIR YAZMAMIŞMIDIR ? Bu ayrı bi konu daha çok doLuyum . . bu saydığım KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM VE BENİ ANLAMALARINI BEKLİYORUM patlama derecesine geLdim herqün özelime atıldın loncadan ezik diyorlar..yanLş bilgi verilmesi beni üzdü
Şimdi Sıra Arkamdan Konuşup Yüzüme Gülenlerde Saydıqım isimler haricinde bir tek MEGAXMC ' yi kutluyorum o delikanlı qibi yüzüme söledi seni sevmiyorum diye..EYYY AMBROSİA demek beni istemiyorsun peki doğal bişe peki benle neden muhattap oldun onca ? neden kadim için ferhat ferhat dedin ?..Peki sen salih daha dün gülüşüyorduk neden suratıma bişe demedin _? Neden
BEn Bu loncaya GELDİM YAKLAŞIK 40 ARKADAŞIMI KAYBETTİM sırf Megax im diye.BEN YILMADIM LONCAMI SEVİYORUM DEDİM..SEVGİMİDE 3 , 4 GÜN GİBİ KISA SÜREDE TEK BAŞIMA KASARAK ÇABALAYARAK GÖSTERDM..benim hakettigim bu muydu ?
DAHA COK ŞEY VAR ÖGRENMEK İSTEYEN ÖZELİME SORABİLİR..AMA SON OLARAK BÜYÜK İNSAN KORAY SENDE ... BENİM İÇİN KIZLARA ASILIYOR DEMİŞSİN..KESTİGİM BİRİNE ../Öp yazmam VEYA BUNA BENZER KÜÇÜK ŞEYLER Mİ ASILMA SEBEBİMDİR..? BU OYUNDA Bİ KIZLA ÇIKTIGIMI GÖREN VARSA SÖLESİN ? YA SENİN ? HANGİ BİRİNİ SAYALIM?? HADİ BUNU DA GEÇTİM ÇOK KAVGA EDİYORSUN DEDİN ? LONCA BAŞKANISIN AMA BİRAZ SAHİPLENME ÖĞREN..ORDA BU SAYDIGIM İSİMLERDEN BİRİ OLSA NE YAPARDI BİLİYOR MUSUN... MEGAXRELAXEFENDY BİZİM KARDEŞİMİZDİR LONCAMIZDANDIR.. KİM NE DERSE DESİN BİZ KARDEŞLERİMİZDEN VAZGEÇMEYİZ..ONLAR YAPACAGI HATA VARSA ÖZÜR DİLER YOKSA YOLUNA BAKAR DERDİ..ASLA LONCANDAKİ BİRİNİ HANGİ KONU OLURSA OLSUN SAVUN YADA ONA SOR BÖLE BİŞEY VAR DORUMU DE CAnım kardeşlerim emre , talha , samet , can , aygün , umut ve kadir ' e ve Megaxmc ' ye başarıLar diLerim... iyi günler.
Kimse DeğiLim HİÇ KİMSEYİM AMA BEN _
ReLaxefendy
ferhat abimin 3yldır tek cevbını görmedim bu sefer fena kızmış
ferhat boşver sen megaları kendi haline bırak kendini bir şey sanan yalakaları siz en iyi loncasınız dedikce bi taraflarını kabartan kendini lonca ve meranın en iyisi sanan bu grubu kaile alman bile hata üstelik bide loncalarına girdin yakışdıramadım ben sana şahsen ama ayrılman iyi olmuş sevindim kötü emellerine alet etmemişlerdir seni umarım
söliceklerim bu kadar kürsüyü diğer arkadaşlara bırakıyorum