Merhaba İKV Severler,
İKV Destek ekibimizde şimdiye kadar farklı görevlerde bulunan ve ekipte gösterdikleri başarıları nedeniyle bazı arkadaşlarımız GM Asistanlığına seviyesine yükselmeye hak kazanmışlardı. Ekip içinde aldıkları özel sorumlulukların yanı sıra GMA'larımız sizlerle daha yakından iletişimde bulunmak üzere artık oyun içerisinde de yer alacaklardır.
Game Master'larımızın yanı sıra, sunucularımızda dolaşacak olan GMA'larımıza da sorularınızı doğrudan iletebilirsiniz. GMA'larımızı sunucularda isimlerinin önüne gelen [GM-A] etiketi ile ayırt edebilirsiniz.
Tüm İKV Camiasının bilgi ve dikkatine sunarız.
GM-A Ekibi Aramızda!
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: GM-A Ekibi Aramızda!
Geç kalınmış birşey ama güzel birşey oyunda bizlerle iletişime geçecek olmaları inşallah yazıda kalmaz sadece
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
geç kalınmış birşeydi yerinde bir karar
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Kalan oyuncuları kurtarma çabaları yinede oyun içi küfürü azaltıcak hamleler görmek güzel ;
Eski momtlardan kim kaldı ?
Eski momtlardan kim kaldı ?
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: The Riseof Silence
Çok geç kalınmış bir yöntem olsada umarız bu saatten sonra biz kalan oyuncuları birazda olsa rahatlatırlar. Bu görevi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin diyorum.

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Bu uygulama oyuncuyu oyunda tutma politikasından çok, gma veya gönüllü ekibi ekip içinde tutma politikası gibi geldi. Oyuncuyu oyunda tutmanın, onlara ilgi göstermenin yolu gayet basit. Şikayet, öneri veya istek gibi bir havuzunuz vardı sizin ordan uygun olanı alıp oyuna yansıtırsınız ve laga çözüm bulursunuz iş tamamdır. Yani gma'nın oyunda bizim sorunlarımızı dinlemesine gerek kalmaz. Forumda genel etkileşimin ilk sayfasını açıp okumanız yeterlidir.
Ayrıca "Game Master'larımızın yanı sıra, sunucularımızda dolaşacak olan GMA'larımıza da sorularınızı doğrudan iletebilirsiniz" demişsiniz ben sunucularda dolaşan ve sorun dinleyen bir gm göremiyorum. Gören varsa bana da söylesin.
Her şeye rağmen başarılı bir hareket olmasını temenni ederim.
Asıl vurgulamak istediğim nokta oyuncuların sorunları, istekleri açık ve nettir.
Ayrıca "Game Master'larımızın yanı sıra, sunucularımızda dolaşacak olan GMA'larımıza da sorularınızı doğrudan iletebilirsiniz" demişsiniz ben sunucularda dolaşan ve sorun dinleyen bir gm göremiyorum. Gören varsa bana da söylesin.
Her şeye rağmen başarılı bir hareket olmasını temenni ederim.
Asıl vurgulamak istediğim nokta oyuncuların sorunları, istekleri açık ve nettir.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Hayırlısı olur umarım.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
Her ne kadar geç gelsede böyle bir olayın gerçekleşmesi yolunda giden birşeylerin var olduğu göstergesidir.Hayırlısı olur umarım
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kimin GM-A GM-B GM-C olması biz oyuncuları ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren konu; bize verilen yardım ve destektir...
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Sorularımıza cevap vermeyen, bizle ilgilenmeyen kişilerden bir takım oluşturmanız gayet hoş olmuş ki bu oyunun durumunu gösteriyor..
Söyle kanalından 30 defa yazmama rağmen bazı "GMA" ların bakmaya bile tenezüül etmediğini görüyorum.
+Cevap verecek misiniz?
- (Cevap yok)
Daha başarılı ve "cevap verecek" kişilerden oluşturmanız daha avantajlı olur. Madem böyle bir görev veriyorsunuz, görev verdiğiniz kişi asla susmayacak ve konuşmaktan yorulmayacak birisi olmalıdır.
Yine yarım yamalak işlerle başta yer alıyorsunuz.
Tebrikler..
Söyle kanalından 30 defa yazmama rağmen bazı "GMA" ların bakmaya bile tenezüül etmediğini görüyorum.
+Cevap verecek misiniz?
- (Cevap yok)
Daha başarılı ve "cevap verecek" kişilerden oluşturmanız daha avantajlı olur. Madem böyle bir görev veriyorsunuz, görev verdiğiniz kişi asla susmayacak ve konuşmaktan yorulmayacak birisi olmalıdır.
Yine yarım yamalak işlerle başta yer alıyorsunuz.
Tebrikler..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.