Teşkilat Bonuları geri gelse?
Teşkilat Bonuları geri gelse?
Açıkçası Alış veriş para limiti kısıtlı oldugundan dolayı bir çok sorun yaşanmakta bono veya limit artışı yapılırsa iyi olur arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum..
LEŞGER
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Teşkilat Bonuları geri gelse?
:arrow: :idea:Fundi yazdı:Açıkçası Alış veriş para limiti kısıtlı oldugundan dolayı bir çok sorun yaşanmakta bono veya limit artışı yapılırsa iyi olur arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
O konu zaten İKV tarihinin en komik durumlarından biri. Bono hatası çıktıktan sonra sistemsel sorunu gidermek yerine onlarca kişi banlanıp bonolar oyundan kaldırıldı.Sonra 1m lik bonolar 15-20 m na satılır oldu :lol:
:roll:
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
sorun zaten giderildi fakat yinede bonoyu kaldırdılar dahada komik bir durumturkoxHAMSTER yazdı:O konu zaten İKV tarihinin en komik durumlarından biri. Bono hatası çıktıktan sonra sistemsel sorunu gidermek yerine onlarca kişi banlanıp bonolar oyundan kaldırıldı.Sonra 1m lik bonolar 15-20 m na satılır oldu :lol::roll:
sorun devam etse zaten 1 bono kopyalanıp tekrar satılıyordu artık yapılamıyor saçma madem yapılamıyor geri getirilsin
ha yapılıyorsa bizde bilelim'de zamanında yapanlara ayak uyduralım :roll:
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: The Riseof Silence
:arrow: :idea:Fundi yazdı:Açıkçası Alış veriş para limiti kısıtlı oldugundan dolayı bir çok sorun yaşanmakta bono veya limit artışı yapılırsa iyi olur arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum..

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
Tamamen haklısınız. Milyonluk tılsımlar çıktı bizim alışverişe koyabileceğimiz maksimum miktar 200m :? Bu durumda 400m değerinde tılsımı almaya yada satmaya kalksak tekrar alışveriş açıp 200m verecek sayılı kişiler var. Sınır kaldırılmalı veya yükseltilmelidir.

Tertip yazdı:Tamamen haklısınız. Milyonluk tılsımlar çıktı bizim alışverişe koyabileceğimiz maksimum miktar 200m :? Bu durumda 400m değerinde tılsımı almaya yada satmaya kalksak tekrar alışveriş açıp 200m verecek sayılı kişiler var. Sınır kaldırılmalı veya yükseltilmelidir.
Bende aynı sını söylüyorum bono yada limit yükseltilmesi ni talep ediyorum.
LEŞGER