yıldırım 2'im kayboldu.
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil Kardeşler
yıldırım 2'im kayboldu.
karakterımle kenan attıktan sonra alt f4 yapıp çıktım. Sonraki gün tekrar girdigimde y2 yoktu ? Biri çaldı desek şifrem hala aynı bilen yok ve sadece y2 gitmiş bu konuyla biraz ilğilenir misiniz y2 mi geri istiyorum.
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
Re: yıldırım 2'im kayboldu.
Merhaba;
Tılsımınızın akıbetini öğrenmek için destek/iletişim formu'na girip bildirim tipini 'Oyun Hatası' olarak seçerek gerekli bilgiyi alabilirsin.Fakat şunuda belirtmek isterim ki tılsım başka bir hesaba aktarılmışsa geri alma şansınız yoktur.
Bilginize.
Tılsımınızın akıbetini öğrenmek için destek/iletişim formu'na girip bildirim tipini 'Oyun Hatası' olarak seçerek gerekli bilgiyi alabilirsin.Fakat şunuda belirtmek isterim ki tılsım başka bir hesaba aktarılmışsa geri alma şansınız yoktur.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
-
1233utku1233
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
http://www.memnunuz.net/ikv/ bu siteden hile yapabilirsin
- Delikadirrr
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Osmanlı Devleti
kolay gelsin benimde başıma gelmişti daha önce ve ben bu sorunu şu yöntemle hallettim. herhanhi efsunu olmayan bir eşyayı9 çantanıza kolun mesela destekli platin zırh. ve bütün kutucukların içinde teker teker gezdirin. gezdirmeden çantanızdaki herçeyi kasanıza koyun teker teker bütün karelere bakın. ama unutmayın efsunsuz bir itemle arayın efsunlulurda bulamazsınız
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi
Bende de aynı şey olmuştuş. Tek tek bütün karelere bakacaksın malesef. Eğer başka bi nedenden dolayı gitmediyse çıkar ortaya 

- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Asil Kardeşler
nasıl olduysa çalmışlar , destek çalınmış dedi , kim çaldı oyun adını verin dıyom , yok yasak yok gizli diye laf yapıyolar. İlla gm akrabası olacaz belli oldu.
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
sıkıntı resmen bi oyuncu daha belkide oyuna veda ettiPRIAPOS yazdı:nasıl olduysa çalmışlar , destek çalınmış dedi , kim çaldı oyun adını verin dıyom , yok yasak yok gizli diye laf yapıyolar. İlla gm akrabası olacaz belli oldu.