Herkes FPS Fotosunu atsın =)
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Herkes FPS Fotosunu atsın =)
xKaFamBeauTifuLx yazdı:
önemli olan 150-200 kişilik bir ortam'da fps' atmak bos alanda değil mısırda girsen 200'ü bulurdu fps
he zaten acık 200 kişiyi bulaman artık oyunda o yüzden bos konu olmus
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı

haklısın en kalabalık ölüm oyunu oluyor ordada 71 e düşüyor meteorda kapışırken 101 120 arası

Yer Yetmiyor
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Lonca: Dostlar Kervanı
Hocam Bilgisayarınızın özelliklerini,ekran kartını yazabilir misiniz? Merak ettim! Benim bilgisayarımın fps'si kalabalık ortamda 10'a kadar düşüyorxKaFamBeauTifuLx yazdı:haklısın en kalabalık ölüm oyunu oluyor ordada 71 e düşüyor meteorda kapışırken 101 120 arası
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
10' demek kafası dumanlı demek hareket edememek yerlerde sürünmek kalkmaya çalısırken bağlantının kesilmesi üstüne birde bellek red olmadı onayı almak demekHerakles yazdı:Hocam Bilgisayarınızın özelliklerini,ekran kartını yazabilir misiniz? Merak ettim! Benim bilgisayarımın fps'si kalabalık ortamda 10'a kadar düşüyorxKaFamBeauTifuLx yazdı:haklısın en kalabalık ölüm oyunu oluyor ordada 71 e düşüyor meteorda kapışırken 101 120 arası![]()
- Herakles
- Demirci Çırağı

istanbulunruyasi yazdı:10' demek kafası dumanlı demek hareket edememek yerlerde sürünmek kalkmaya çalısırken bağlantının kesilmesi üstüne birde bellek red olmadı onayı almak demekHerakles yazdı:Hocam Bilgisayarınızın özelliklerini,ekran kartını yazabilir misiniz? Merak ettim! Benim bilgisayarımın fps'si kalabalık ortamda 10'a kadar düşüyorxKaFamBeauTifuLx yazdı:haklısın en kalabalık ölüm oyunu oluyor ordada 71 e düşüyor meteorda kapışırken 101 120 arası![]()
![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK
Arkadaş GTX780ti kullanıyor galiba
benim bile sistemim orta düzeyde olmasına rağmen çöp ekran kartıylada 63 fps iyisiyle de 63fps ten öteye geçemedim
işlemcisi Intel Core i7-3970X kanımca 
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- Herakles
- Demirci Çırağı

Burak8154 yazdı:Arkadaş GTX780ti kullanıyor galibabenim bile sistemim orta düzeyde olmasına rağmen çöp ekran kartıylada 63 fps iyisiyle de 63fps ten öteye geçemedim
işlemcisi Intel Core i7-3970X kanımca
Mustafa Kemal ATATÜRK
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı

istanbulunruyasi yazdı:10' demek kafası dumanlı demek hareket edememek yerlerde sürünmek kalkmaya çalısırken bağlantının kesilmesi üstüne birde bellek red olmadı onayı almak demekHerakles yazdı:Hocam Bilgisayarınızın özelliklerini,ekran kartını yazabilir misiniz? Merak ettim! Benim bilgisayarımın fps'si kalabalık ortamda 10'a kadar düşüyorxKaFamBeauTifuLx yazdı:haklısın en kalabalık ölüm oyunu oluyor ordada 71 e düşüyor meteorda kapışırken 101 120 arası![]()
![]()

Ekran kartı modelim NVIDIA GE FORCE GT 630M 2GB ÜSTÜNDE ÖYLE YAZIYOR LEPTOPUN YANİ
Ek olarak eklemem gerekirse; Virüs programı kullanmıyorum
Combofixle haftada bir taratıyorum ve Wise Care 365 Pro sürümü kullanıyorum pcyi oldukca rahatlatıyor.

Yer Yetmiyor
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı