Kaç aydır ayrıyız bilmiyorum ama , oyundan ellerimizi çekeli kuklacı bir durgun ölü gibi .
Kardeşlerim canlarım nerelerdesiniz ?
@İsmail @ enes @ yunus @ can
Oyundan sepeplerde asla küsmeyin birbirinize , alın herşeyimi ama küsmeyin olum [İçerik düzenlendi.]sebeplerden birbirinize ,
Hiç birşey sizden önemli değil.
Özledim be kardeşim.
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: VaRa vaRa
Özledim be kardeşim.
En son KRABBY tarafından 29 Kas 2013 23:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kelime düzeltildi.
Sebep: Argo kelime düzeltildi.
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Wara Wara
Re: Özledim be kardeşim.
Eski günleri özledim yakup hiç tadı kalmadı şimdi oyunun.Eskiden neydi o item dizmek için uğraştığımız günler.1 yıl oynadım doğru düzgün bu oyunuu tek pişman olmadığım şey sizleri tanımam.İyiki varsınız ..Her şeyden geriye kalan tek şey anılarımız oldu yakup..Ve en önemlisii "Tayfa Vara Vara"..
HızLıSıBeNDe
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
yunus yazdı:Eski günleri özledim yakup hiç tadı kalmadı şimdi oyunun.Eskiden neydi o item dizmek için uğraştığımız günler.1 yıl oynadım doğru düzgün bu oyunuu tek pişman olmadığım şey sizleri tanımam.İyiki varsınız ..Her şeyden geriye kalan tek şey anılarımız oldu yakup..Ve en önemlisii "Tayfa Vara Vara"..
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
HeaveN35 yazdı:yunus yazdı:Eski günleri özledim yakup hiç tadı kalmadı şimdi oyunun.Eskiden neydi o item dizmek için uğraştığımız günler.1 yıl oynadım doğru düzgün bu oyunuu tek pişman olmadığım şey sizleri tanımam.İyiki varsınız ..Her şeyden geriye kalan tek şey anılarımız oldu yakup..Ve en önemlisii "Tayfa Vara Vara"..
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Kuklacını eski oyuncuları olacak sizler ve diğerleri bu sunucu canlanır arkdaşlar 39 zamanında hatırlıyorumda çok eğlenceliydi ortam güzeldi şimdi yeni yeni insanlar gelmiş ortam pek yok eski zamanlar çok güzeldi 
Tekrar Tılsım - JLuee
Лучший мир возможен
€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
Лучший мир возможен

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
yunus yazdı:Eski günleri özledim yakup hiç tadı kalmadı şimdi oyunun.Eskiden neydi o item dizmek için uğraştığımız günler.1 yıl oynadım doğru düzgün bu oyunuu tek pişman olmadığım şey sizleri tanımam.İyiki varsınız ..Her şeyden geriye kalan tek şey anılarımız oldu yakup..