İtem havuzu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: The Riseof Silence

İtem havuzu

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

Bu item havuzu denen sistem nasıl bir saçmalıksa artık bu kadar da olmaz dedirtecek hale geldi :evil: . Çemberlitaş geldiğinden beri kesmediğim boss kalmadı benden sonra başlayanlar 4.cü 5.ci karakteri tamamlıyor :x biz halen daha 2 asa düşürmeye çalışıyoruz. İtemim yok demiyorum düşmüyor da demiyorum ama aynı itemin tekrar düşme saçmalığı :cry: eksik itemin üst üste defalarca girmeme rağmen düşmemesi veya o kadar zaman harcamamıza rağmen tüm boss lardan madalya alıp çıkmamız resmen çileden çıkarıyor. Alın size bir resim şimdi bu arkadaşlar ya bu havuzda yüzmeyi çok iyi biliyor yada biz yanlış havuza giriyoruz... :?:

Resim

Biz 1 tanesini düşürmek için çabalarken diğer oyuncular 1 yükseltilmiş 1 de yedek le oynuyorlar adaletin de böylesi... :!:
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: İtem havuzu

Mesaj gönderen Herakles »

3viLD3aD yazdı: Alın size bir resim şimdi bu arkadaşlar ya bu havuzda yüzmeyi çok iyi biliyor yada biz yanlış havuza giriyoruz... :?:

Resim

+1 :D
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
HaYaLxPeReS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: TÜRK İSTİHBARAT TEŞ.

Mesaj gönderen HaYaLxPeReS »

BENİM HAVUZ TAŞIO BEA :D
Resim
Hayaller gerçek olur perest'i olursan, yoksa sadece bi kız isimdir hayal.
Kıyo Asa^ Kıyo Asa, Sıfır Asa^ Sıfır Asa, Trans Asa^ Trans Asa, Cehennem Asa Cehennem Asa, Ejder^ (Evet çember asalar x2)
Full Takı Y2 MET1
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

3viLD3aD yazdı: Alın size bir resim şimdi bu arkadaşlar ya bu havuzda yüzmeyi çok iyi biliyor yada biz yanlış havuza giriyoruz... :?:

Resim

Bu seneki buluşmaları deniz kenarında bir yerde yap da reis tüm lonca yüzme öğrensin bari. :)) Latife bir yana, defalarca dile getirildi bu husus lakin güzel bir çözüm getirilemedi maalesef. En azından aynısından düşen itemleri takaslayabileceğimiz bir OOK konulsa, tadından yenmeyecek vallahi. Ümidim olmamasına rağmen bir çözüm üretilmesi fikrini destekliyorum. :) İyi forumlar.
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön