Böyle şeylerin var olduğuna dair söylentiler duymuştum ama bu başka, gerçekten çok güçlü, hissediyorum.
tılsım
Ranchoddas
Cümleyi Tamamla! 02.12.2013
- xXxBeNiMSiNxXx
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Cümleyi Tamamla! 02.12.2013
: Böyle şeylerin var olduğuna dair efsaneler duymuştum ama bu inanılmaz, gerçekten çok güçlü, hissediyorum.
Tamamlanan cümlenin ilgili konuya "Cümle -Sunucu ve Karakter Adı" şeklinde yazılması gerekmektedir.
Gönderilen ileti düzenlenemez, düzenlenen iletiler kabul edilmeyecektir.
Tamamlanan cümlenin ilgili konuya "Cümle -Sunucu ve Karakter Adı" şeklinde yazılması gerekmektedir.
Gönderilen ileti düzenlenemez, düzenlenen iletiler kabul edilmeyecektir.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: sultanı iklimi rum
Böyle şeylerin var olduguna dair söylentiler duymustum ama bu inanılmaz,gerçektencoktuhafhissediyorum
sunucu:teşkilat
karakter adı:ANTROiDII
sunucu:teşkilat
karakter adı:ANTROiDII
- huntervshydra
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jade
Böyle şeylerin var olduğuna dair söylentiler duymuştum ama bu inanılmaz, gerçekten çok güçlü, hissediyorum.
Sunucu: Eminönü
Karakter: ProToAdeS
Sunucu: Eminönü
Karakter: ProToAdeS
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
: Böyle şeylerin var olduğuna dair efsaneler duymuştum ama bu inanılmaz, gerçekten çok güçlü, hissediyorum.
KUklacı
Nikixniki
Her kullanıcı, konuya 1 cevap gönderebilir. 1'den fazla cevap gönderen kullanıcı diskalifiye edilecektir.
KUklacı
Nikixniki
Her kullanıcı, konuya 1 cevap gönderebilir. 1'den fazla cevap gönderen kullanıcı diskalifiye edilecektir.
- SahulMusavvir
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Böyle şeylerin var olduğuna dair saçmalıklar duymuştum ama bu "Yaratık Teklonojisi", gerçekten çok güçlü, hissediyorum.
Beyaz Köşk - ŞahülMusavvir
Beyaz Köşk - ŞahülMusavvir

Böyle şeylerin var olduğuna dair havadisler duymuştum ama bu inanılmaz , gerçekten çok güçlü, hissediyorum.
tılsım AERIUS
tılsım AERIUS
- IIxERENxII
- İri Fare Avcısı
Böyle şeylerin var olduğuna dair söylentiler duymuştum ama bugün, gerçekten çok güçlü, hissediyorum.
IIxERENxII Eminönü
IIxERENxII Eminönü
Tamamlanması istenilen cümle: "Böyle şeylerin var olduğuna dair ...... duymuştum ama bu..........., gerçekten çok güçlü, hissediyorum."
Cümlemizin tamamı;"Böyle şeylerin var olduğuna dair saçmalıklar duymuştum ama bu "Yaratık Teknolojisi", gerçekten çok güçlü, hissediyorum."Söylem Işık'a aittir.
Doğru yanıtı ilk veren katılımcımız BeyazKosk sunucusundan ŞahülMusavvir oluyor. Tebrik ediyoruz.
Bir başka Teşkilat etkinliğinde görüşmek dileğiyle. Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
- Kazanılan ödül oyuncumuzun hesabına tarafımızca yüklenecektir. Oyuncumuzun ek olarak bir şey yapması gerekmemektedir.