Aynen öyle. Herkes 30-39 zamanını istiyor neden hala ısrar ediyorsunuz bu kadar mı zor arkadaşlar.. Topu topu birkaç görev çıkartıp yeraltı ve holü mühürleyeceksiniz.. sığnak ve migratlar da dahil.. yapın kurtulalım artık gözünüzü seveyim ya eskitin şu oyunu eskitin.. Eskiyi özlüyoruz..
! ! ! ! ! ! ! E S K İ Y İ - Ö Z L Ü Y O R U Z ! ! ! ! ! ! ! !
Madem Oyunu Yenileyemiyorsunuz O Zaman Eskitin..
Madem Oyunu Yenileyemiyorsunuz O Zaman Eskitin..
Imerthan / Siberyus
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Madem Oyunu Yenileyemiyorsunuz O Zaman Eskitin..
Paranın kaynağını bulmuşlar; "Kondrit", yaparlar mı sence böyle bir şey?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: The Riseof Silence
Senin dediğinin olması bu saatten sonra ancak yeni bir sunucu açılması ile olabilir. Limit 39 olur ve yeniliği sevmeyen oyuncular orada toplanır.

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Sadece 39 level bi sunucu açsalar keşke.
İşi gücü bırakır çar kasarım
İşi gücü bırakır çar kasarım
- Electrodynamics
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Enerji
+1Fabre yazdı:Sadece 39 level bi sunucu açsalar keşke.
İşi gücü bırakır çar kasarım![]()
AeRoDYNaMiC MYoTiSMoN SYSTEMROOT Champion
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Haklısın bu ekibe para olsunda ne olursa olsun. II Kademeli tılsım için 20 tl gidecek. III kademeli 80tl. Sence yenilik getiriler mi. Adamlar öyle bir para kaynağı yaptılar kiHeilHitler yazdı:Paranın kaynağını bulmuşlar; "Kondrit", yaparlar mı sence böyle bir şey?
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
SedaT03 yazdı:Haklısın bu ekibe para olsunda ne olursa olsun. II Kademeli tılsım için 20 tl gidecek. III kademeli 80tl. Sence yenilik getiriler mi. Adamlar öyle bir para kaynağı yaptılar kiHeilHitler yazdı:Paranın kaynağını bulmuşlar; "Kondrit", yaparlar mı sence böyle bir şey?
Para konusunda ali ağaoğlunu geçtiler bunlar nereye saklıyorlar parayı gömüyorlarmı yoksa tatile falanmı çıkıyorlar
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: The Riseof Silence
İKV nin geliri diğer oyunlara harcanıyor sanırım başka bir açıklaması yok bence :|

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
- PROF
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
4 - 5 ay kadar önce yine oyuna başladım yenilikleri gördüğümde yine bu öneriyi forumda dile getirdim. nedir? 39lvl...
ne oldu 1 hafta oynayabildim sonra yine oyunu bıraktım. öneri mantıklı ve para açısından aslında hiç de düşünüldüğü gibi değil. gördüğüm kadarıyla tılsımların kullanılması için seviye gereksinimi yok, olsa bile 39a çekilebilir. dediğiniz gibi yeraltı vs. yeni bölgelerin mühürlenmesine gerek yok 39lvlle de hayli hayli kesiliyor. şu yılanların ordan girilen yerdeki yaratıkların savunma ve dirençleri düşük sadece hasarları yüksek yanında şifacıyla 2 3 kişi orda çok güzel kasar. 39lvllerle kadim kesmeye çalışmak gibi solucan kesmek gibi fanteziler gerçekleşir. kontrit midir nedir yine satar. oyuncu istedikten sonra 29lvl chara da tılsım basar. aslında zor değil.
şöyle bir örnek vereyim 17 yaşındaydım oyuna başladığımda. aradan 7 yıl geçmiş ne aynı işi yapıyorum ne aynı sosyal hayatı devam ettiriyorum hersey değişmiş. o zamanki arkadaşların hiçbirisi yok oyunda. yeni oyuncu kitlesi de 10-15 yaş aralığında diye tahmin ediyorum. biraz karamsar olacağım ama gerçek neyse onu söyleyip bitiriyorum. ne yaparlarsa yapsınlar o eski ortam asla geri gelmeyecektir.
ne oldu 1 hafta oynayabildim sonra yine oyunu bıraktım. öneri mantıklı ve para açısından aslında hiç de düşünüldüğü gibi değil. gördüğüm kadarıyla tılsımların kullanılması için seviye gereksinimi yok, olsa bile 39a çekilebilir. dediğiniz gibi yeraltı vs. yeni bölgelerin mühürlenmesine gerek yok 39lvlle de hayli hayli kesiliyor. şu yılanların ordan girilen yerdeki yaratıkların savunma ve dirençleri düşük sadece hasarları yüksek yanında şifacıyla 2 3 kişi orda çok güzel kasar. 39lvllerle kadim kesmeye çalışmak gibi solucan kesmek gibi fanteziler gerçekleşir. kontrit midir nedir yine satar. oyuncu istedikten sonra 29lvl chara da tılsım basar. aslında zor değil.
şöyle bir örnek vereyim 17 yaşındaydım oyuna başladığımda. aradan 7 yıl geçmiş ne aynı işi yapıyorum ne aynı sosyal hayatı devam ettiriyorum hersey değişmiş. o zamanki arkadaşların hiçbirisi yok oyunda. yeni oyuncu kitlesi de 10-15 yaş aralığında diye tahmin ediyorum. biraz karamsar olacağım ama gerçek neyse onu söyleyip bitiriyorum. ne yaparlarsa yapsınlar o eski ortam asla geri gelmeyecektir.
bir varmış bir yokmuşum
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
PROF son noktayı koymuş 
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...