Çift maraton kullanıp anca hareket edebiliceksin ki zırh 75/75 direnç 240 olduğu sürece elbet sana 3 vuruş yapabilicek. Playerda bir sorun çıkmazsa demişim bak; istisnai durumlarda bir ihtimal
Karakterler Arası Dengesizlik Hakkında
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Re: Karakterler Arası Dengesizlik Hakkında
Dikkat III sayesinde mesafeyi koruyamacaksın ama ?
Çift maraton kullanıp anca hareket edebiliceksin ki zırh 75/75 direnç 240 olduğu sürece elbet sana 3 vuruş yapabilicek. Playerda bir sorun çıkmazsa demişim bak; istisnai durumlarda bir ihtimal
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hasan çarlarıma giriyor sadece, çar sahibi benim
Denemek istersen diye söyledim. (Enes)
Enesdejawuuu yazdı:Hasan çarlarıma giriyor sadece, çar sahibi benimDenemek istersen diye söyledim. (Enes)
Saydığım tılsımlar bende olsaydı gel test edelim derdim
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yanlış anlaşıldım heraldeHeilHitler yazdı:dejawuuu, burası gösteriş yeri değil.
Lütfen konuyu içeriğinden saptırmayalım.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Elektrik buz diye bir kombinasyon var büyücü de bil istedim.dejawuuu yazdı:Dikkat III sayesinde mesafeyi koruyamacaksın ama ?
Çift maraton kullanıp anca hareket edebiliceksin ki zırh 75/75 direnç 240 olduğu sürece elbet sana 3 vuruş yapabilicek. Playerda bir sorun çıkmazsa demişim bak; istisnai durumlarda bir ihtimal![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Refresh yazdı:Elektrik buz diye bir kombinasyon var büyücü de bil istedim.dejawuuu yazdı:Dikkat III sayesinde mesafeyi koruyamacaksın ama ?
Çift maraton kullanıp anca hareket edebiliceksin ki zırh 75/75 direnç 240 olduğu sürece elbet sana 3 vuruş yapabilicek. Playerda bir sorun çıkmazsa demişim bak; istisnai durumlarda bir ihtimal![]()
Cevap vermiyim diyorum, çok bilmişliğiniz gösteriyo kendinizi, denemek isteyene bedava büyük meblalara oynayabiliriz
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Arkadaşlar rica ediyorum konuyu saptırmayın. Özelden devam edebilirsiniz. Burada olay tılsımlarla ya da taktikle ilgili değil. Lütfen yazının amacına odaklanalım. Böyle devam ederse konu tartışmadan dolayı kapanacak.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- CayKoyGeliyomm
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Çaykur
dejawuuu yazdı:Refresh yazdı:Elektrik buz diye bir kombinasyon var büyücü de bil istedim.dejawuuu yazdı:Dikkat III sayesinde mesafeyi koruyamacaksın ama ?
Cevap vermiyim diyorum, çok bilmişliğiniz gösteriyo kendinizi, denemek isteyene bedava büyük meblalara oynayabiliriz![]()
Madem çok biliyon ispatla birader . utandır onları
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Sen çok biliyor olsaydın zırh 75/75 demezdin zaten defansife karşı meteoritle mi savaşmayı düşünüyorsundejawuuu yazdı:Refresh yazdı:Elektrik buz diye bir kombinasyon var büyücü de bil istedim.dejawuuu yazdı:Dikkat III sayesinde mesafeyi koruyamacaksın ama ?
Cevap vermiyim diyorum, çok bilmişliğiniz gösteriyo kendinizi, denemek isteyene bedava büyük meblalara oynayabiliriz![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Refresh yazdı:Sen çok biliyor olsaydın zırh 75/75 demezdin zaten defansife karşı meteoritle mi savaşmayı düşünüyorsundejawuuu yazdı:Refresh yazdı:Elektrik buz diye bir kombinasyon var büyücü de bil istedim.dejawuuu yazdı:Dikkat III sayesinde mesafeyi koruyamacaksın ama ?
direnc'te 240 elek
ayrıca 3 vurus demissiniz alınmayında kafakoparanımla tek atıyorum ?
alınmayında çifteyle 2 vurusta öldürüyorum
alınmayında savascınında sars'ı var ve özel şeyleri var bana kritik işlemiyor ?
evet karsı büyücü sağlam olsun nekadar sağlam olursa olsun hemde
kesmek gibi bi olasılık yok!
aksini diyenler öldü
Sancak - OLİVERA