Karakterler Arası Dengesizlik Hakkında
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Karakterler Arası Dengesizlik Hakkında
Hacı bırak savaşcıdan 3-4 vuruşta ölmeyi, slotların 2 kritiğine gidiyor büyücüler.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Dimi? Bir de bu kritiği nedense hep can azken vuruyor, onu da mı programlamışlar acaba :?:mobilsorun yazdı:Hacı bırak savaşcıdan 3-4 vuruşta ölmeyi, slotların 2 kritiğine gidiyor büyücüler.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Kesinlikle katılıyorum. Aynı şeyleri bende düşünmüştüm. Bu konuda sonuna kadar destek veriyorum. İyi forumlar. ..
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deliler Ocağı
İstediğiniz kadar konuşun; Defansif 2 III + Dikkat III olan bir savaşçıyı ki playerda bir sorun çıkmazsa büyücü kesemez. Bu iddianında daima arkasındayım. Çifteyle 3 vuruşta gidiyor zaten, neyin kafasındasınız :?:
Bizde dedejawuuu yazdı:İstediğiniz kadar konuşun; Defansif 2 III + Dikkat III olan bir savaşçıyı ki playerda bir sorun çıkmazsa büyücü kesemez. Bu iddianında daima arkasındayım. Çifteyle 3 vuruşta gidiyor zaten, neyin kafasındasınız :?:
Buz Oku 1 (III) Buz oku kritik vuruş yaptığında, rakibi dondurma süresini %150 arttırır.
Buz Oku 2 (III) Buz oku yavaşlatma süresini %100 arttırır.
Veya
Buz Oku 3 (III) Buz oku %50 daha fazla yavaşlatır.
Var Denemek lazım
Büyücü sınıfını da sürekli karalamak gereksiz
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Varsa geç deneyelim, elindeki tılsımları ortaya koyabileceksen
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
EYUNAL yazdı:Bizde dedejawuuu yazdı:İstediğiniz kadar konuşun; Defansif 2 III + Dikkat III olan bir savaşçıyı ki playerda bir sorun çıkmazsa büyücü kesemez. Bu iddianında daima arkasındayım. Çifteyle 3 vuruşta gidiyor zaten, neyin kafasındasınız :?:
Buz Oku 1 (III) Buz oku kritik vuruş yaptığında, rakibi dondurma süresini %150 arttırır.
Veya
Var Denemek lazım
Sürekli büyü oynayarak söyledim ben yukarda yazdıklarımı, oyundan ulaşabilirsin bana, / Karaxcicegim, FuJi deneyebiliriz istediğin zaman.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
dejawuuu, burası gösteriş yeri değil.
Lütfen konuyu içeriğinden saptırmayalım.
Lütfen konuyu içeriğinden saptırmayalım.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- xclever
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
çok kestim böyle, mesafeyi koruduğun ürece çifteyle vuramaz savaşçı. depar atarsa zihin atar durdurma atarsa bb3 ile bozarım sorun olmaz...dejawuuu yazdı:EYUNAL yazdı:Bizde dedejawuuu yazdı:İstediğiniz kadar konuşun; Defansif 2 III + Dikkat III olan bir savaşçıyı ki playerda bir sorun çıkmazsa büyücü kesemez. Bu iddianında daima arkasındayım. Çifteyle 3 vuruşta gidiyor zaten, neyin kafasındasınız :?:
Veya
Var Denemek lazım
Sürekli büyü oynayarak söyledim ben yukarda yazdıklarımı, oyundan ulaşabilirsin bana, / Karaxcicegim, FuJi deneyebiliriz istediğin zaman.
Aynı loncadayız bilmem farkındamısın :mrgreen: Hasandejawuuu yazdı:EYUNAL yazdı:Bizde dedejawuuu yazdı:İstediğiniz kadar konuşun; Defansif 2 III + Dikkat III olan bir savaşçıyı ki playerda bir sorun çıkmazsa büyücü kesemez. Bu iddianında daima arkasındayım. Çifteyle 3 vuruşta gidiyor zaten, neyin kafasındasınız :?:
Veya
Var Denemek lazım