_+***+_ HANEDAN I OSMANLI _+***+_
İKV 7. Yıl Özel Klan Savaşları Turnuvası Başlıyor !
- AReNaxFaME
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HANEDAN-I OSMANLI
Re: İKV 7. Yıl Özel Klan Savaşları Turnuvası Başlıyor !
HERKESE BAŞARILAR
"Sisli ve yağmurlu bir havada geldiler, yüzleri maskeliydi... Bizim için savaştılar... Sonradan öğrendik ki hayatımızı kurtaran bu esrarengiz adamlar ARENA ' larmış..!"
-Agah Bey (1957)-
-Agah Bey (1957)-
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
O değilde 9 arz 9 lodos olmazsa o sunucuda etkinlik yapılmayacak hacım bence 9 arz 9 lodos grubu 2 sunucuda bilemedin 3 sunucuda çıkar diğer 4 sunucu tırt
zaten oyunu bırakanda baya var o yüzden etkinlik eminönü kuklacı ve beyazköşk için geçerli olur
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
"Bu sene de yenilik yok bunla avunun."
@yönetim
@yönetim
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Kuva İ Milliye>
Merhabalar,
Başvuru yapan herhangi bir lonca, katılım listesinde ismi geçen üyelerinin dışındaki üyeleriyle 2. bir katılım yapabilirler mi ?
Ya da
Kendi üyeleri ile başvuru yapmış bir lonca, geri kalan loncaya üyeleriyle ve başka bir lonca üyelerinden oluşan karma bir grup oluşturup Klan Grubu Başvurusu yapabiliyor mu acaba ?
Konuyla ilgilenen forum yetkilisi bu soruma erken cevap verirse sevinirim.
İyi Forumlar...
Başvuru yapan herhangi bir lonca, katılım listesinde ismi geçen üyelerinin dışındaki üyeleriyle 2. bir katılım yapabilirler mi ?
Ya da
Kendi üyeleri ile başvuru yapmış bir lonca, geri kalan loncaya üyeleriyle ve başka bir lonca üyelerinden oluşan karma bir grup oluşturup Klan Grubu Başvurusu yapabiliyor mu acaba ?
İyi Forumlar...
Biz ARZ değiliz çünkü ARZ BİZİZ!
Paşaxaşap
Paşaxbaskan
Paşaxaşap
Paşaxbaskan
- Chepnixkomutan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kuva İ Milliye
Selam Pasadiren ,Pasadiren yazdı:Merhabalar,
Ya da
İyi Forumlar...
Klan Savaşlarında her loncanın bir grupla başvuru hakkı bulunmaktadır. Diğer lonca üyeleri;loncasız yahut başka bir lonca mensubu olan neferler ile karma bir klan grubu oluşturabilir.
İyi eğlenceler.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Neden yeterli sayıda başvuru yapılmadımı turnuva düzenlenmiyicek sürekli bu oynunuzu oynayan arkdlsarım var bende dahil sunucudaki kişi eksikliğidemi bizim hatamız insalarıda mı biz topluyalım etkinlikler kısmına belirttim daha önce ben bu tür turnuvaları aylardır bekliyorum ve siz cıkıp diyorsunuz turnuva düzenlenmiyicek bunu bir çözüm bulun
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Çok güzel söylemişsin: '' İnsanlarıda mı biz toplayalım.'' Eğer 2 grup dahi çıksa yapılması gereken etkinlik bence, kimsenin suçu yok bu konuda. Çıkmıyorsa biz napalımDiktator yazdı:Neden yeterli sayıda başvuru yapılmadımı turnuva düzenlenmiyicek sürekli bu oynunuzu oynayan arkdlsarım var bende dahil sunucudaki kişi eksikliğidemi bizim hatamız insalarıda mı biz topluyalım etkinlikler kısmına belirttim daha önce ben bu tür turnuvaları aylardır bekliyorum ve siz cıkıp diyorsunuz turnuva düzenlenmiyicek bunu bir çözüm bulun
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
İnsanları forumdan kovarak kendini bir halt sanan forum yetkilileri sayesinde oyunu oynayan az bir kesimde forumu takip etmiyor etkinliği hangi alanda duyurmayı planlıyorsunuz skype hakkımda kısmına yazarak arkadaşlarınıza mı söylüyorsunuz sadece ? Şuana kadar katılacak olan grup veya loncalar vasat vaziyette bu durumda hiçbir sunucuda etkinlik olmayacak forum yetkililerin keyfi uygulmasından ve oyunu başı boş bırakmanın meyvelerini çok güzel topluyorsunuz oyunu oyun yapan içindeki insan seviyesi ve etkinlik,yönetim tavrıdır.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Katılıyorum sana 2010 dan beri tek ceza almayan forum hesabım onları eleştirdiğim için ki eleştirmemin sebebi eksik bilgilendirmeden kaynaklanıyor ilk cezasında 30 gün ceza aldı kov gitsin başka bir açıklmaası yok gibiVoYaGE yazdı:İnsanları forumdan kovarak kendini bir halt sanan forum yetkilileri sayesinde oyunu oynayan az bir kesimde forumu takip etmiyor etkinliği hangi alanda duyurmayı planlıyorsunuz skype hakkımda kısmına yazarak arkadaşlarınıza mı söylüyorsunuz sadece ? Şuana kadar katılacak olan grup veya loncalar vasat vaziyette bu durumda hiçbir sunucuda etkinlik olmayacak forum yetkililerin keyfi uygulmasından ve oyunu başı boş bırakmanın meyvelerini çok güzel topluyorsunuz oyunu oyun yapan içindeki insan seviyesi ve etkinlik,yönetim tavrıdır.