İKV 7. Yıl Özel Klan Savaşları Turnuvası Başlıyor !

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
AReNaxFaME
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HANEDAN-I OSMANLI

Re: İKV 7. Yıl Özel Klan Savaşları Turnuvası Başlıyor !

Mesaj gönderen AReNaxFaME »

HERKESE BAŞARILAR :)

_+***+_ HANEDAN I OSMANLI _+***+_
"Sisli ve yağmurlu bir havada geldiler, yüzleri maskeliydi... Bizim için savaştılar... Sonradan öğrendik ki hayatımızı kurtaran bu esrarengiz adamlar ARENA ' larmış..!"

-Agah Bey (1957)-
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

O değilde 9 arz 9 lodos olmazsa o sunucuda etkinlik yapılmayacak hacım bence 9 arz 9 lodos grubu 2 sunucuda bilemedin 3 sunucuda çıkar diğer 4 sunucu tırt :) zaten oyunu bırakanda baya var o yüzden etkinlik eminönü kuklacı ve beyazköşk için geçerli olur ;)
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen musallat123 »

"Bu sene de yenilik yok bunla avunun."

@yönetim
Pasadiren
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Kuva İ Milliye>

Mesaj gönderen Pasadiren »

Merhabalar,
Başvuru yapan herhangi bir lonca, katılım listesinde ismi geçen üyelerinin dışındaki üyeleriyle 2. bir katılım yapabilirler mi ?
Ya da
Kendi üyeleri ile başvuru yapmış bir lonca, geri kalan loncaya üyeleriyle ve başka bir lonca üyelerinden oluşan karma bir grup oluşturup Klan Grubu Başvurusu yapabiliyor mu acaba ?
Konuyla ilgilenen forum yetkilisi bu soruma erken cevap verirse sevinirim.

İyi Forumlar...
Biz ARZ değiliz çünkü ARZ BİZİZ!

Paşaxaşap
Paşaxbaskan
Kullanıcı avatarı
Chepnixkomutan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Chepnixkomutan »

İyi olan kazansın
XxKOMUTANxX - XxTUKUAZxX

Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Pasadiren yazdı:Merhabalar,
Başvuru yapan herhangi bir lonca, katılım listesinde ismi geçen üyelerinin dışındaki üyeleriyle 2. bir katılım yapabilirler mi ?
Ya da
Kendi üyeleri ile başvuru yapmış bir lonca, geri kalan loncaya üyeleriyle ve başka bir lonca üyelerinden oluşan karma bir grup oluşturup Klan Grubu Başvurusu yapabiliyor mu acaba ?
Konuyla ilgilenen forum yetkilisi bu soruma erken cevap verirse sevinirim.

İyi Forumlar...
Selam Pasadiren ,
Klan Savaşlarında her loncanın bir grupla başvuru hakkı bulunmaktadır. Diğer lonca üyeleri;loncasız yahut başka bir lonca mensubu olan neferler ile karma bir klan grubu oluşturabilir.
İyi eğlenceler.
Diktator
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Diktator »

Neden yeterli sayıda başvuru yapılmadımı turnuva düzenlenmiyicek sürekli bu oynunuzu oynayan arkdlsarım var bende dahil sunucudaki kişi eksikliğidemi bizim hatamız insalarıda mı biz topluyalım etkinlikler kısmına belirttim daha önce ben bu tür turnuvaları aylardır bekliyorum ve siz cıkıp diyorsunuz turnuva düzenlenmiyicek bunu bir çözüm bulun
Kullanıcı avatarı
dejawuuu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen dejawuuu »

Diktator yazdı:Neden yeterli sayıda başvuru yapılmadımı turnuva düzenlenmiyicek sürekli bu oynunuzu oynayan arkdlsarım var bende dahil sunucudaki kişi eksikliğidemi bizim hatamız insalarıda mı biz topluyalım etkinlikler kısmına belirttim daha önce ben bu tür turnuvaları aylardır bekliyorum ve siz cıkıp diyorsunuz turnuva düzenlenmiyicek bunu bir çözüm bulun
Çok güzel söylemişsin: '' İnsanlarıda mı biz toplayalım.'' Eğer 2 grup dahi çıksa yapılması gereken etkinlik bence, kimsenin suçu yok bu konuda. Çıkmıyorsa biz napalım ;)
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

İnsanları forumdan kovarak kendini bir halt sanan forum yetkilileri sayesinde oyunu oynayan az bir kesimde forumu takip etmiyor etkinliği hangi alanda duyurmayı planlıyorsunuz skype hakkımda kısmına yazarak arkadaşlarınıza mı söylüyorsunuz sadece ? Şuana kadar katılacak olan grup veya loncalar vasat vaziyette bu durumda hiçbir sunucuda etkinlik olmayacak forum yetkililerin keyfi uygulmasından ve oyunu başı boş bırakmanın meyvelerini çok güzel topluyorsunuz oyunu oyun yapan içindeki insan seviyesi ve etkinlik,yönetim tavrıdır.
Diktator
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Diktator »

VoYaGE yazdı:İnsanları forumdan kovarak kendini bir halt sanan forum yetkilileri sayesinde oyunu oynayan az bir kesimde forumu takip etmiyor etkinliği hangi alanda duyurmayı planlıyorsunuz skype hakkımda kısmına yazarak arkadaşlarınıza mı söylüyorsunuz sadece ? Şuana kadar katılacak olan grup veya loncalar vasat vaziyette bu durumda hiçbir sunucuda etkinlik olmayacak forum yetkililerin keyfi uygulmasından ve oyunu başı boş bırakmanın meyvelerini çok güzel topluyorsunuz oyunu oyun yapan içindeki insan seviyesi ve etkinlik,yönetim tavrıdır.
Katılıyorum sana 2010 dan beri tek ceza almayan forum hesabım onları eleştirdiğim için ki eleştirmemin sebebi eksik bilgilendirmeden kaynaklanıyor ilk cezasında 30 gün ceza aldı kov gitsin başka bir açıklmaası yok gibi

“Eski Duyurular” sayfasına dön