[color=#0080BF]yaklaşık 2 yıldan beri bu oyunu oynuyorum iyi veya kötü çok anımız oldu.
oyun realx üyeliğimle daha da güsel olmaya başlamışdı bi kaçtana parazit çıkana kadar şimdi oyunu bırakıyorum onlar bi tarafalarına kına yaksınlar...[/color]
oyundaki çok değerli arkadaşlarım dostlarım
tayfun Başkan
erman
akif
selçuk
yeğenim hakan
serdar
soner
soner
selcen abla
ümit
recep
seyfo
semih
sezer
aziz
duru
yengemiz
atomkarınca
irfan abi
börteçine loncasındaki bir çok arkadaşlarım hakkınızı helal edin benden de bu oyun buraya kadarmış...
Ama simay gün gelir insan ları suçladığın gibi o kuyunun içine sende düşeceksin sana ettiğim ilk ve son küfürden hiç pişman deilim ama benim orada kankilersoly e ettin dediğin küfürü kanıtlayamassan orada bile yokken beni ve başkanımızı suçladınız siz o küfürü kanıtlayamassanız sadece bu dünya deil öbür dünyada da iki elim yakanızdadır haberiniz olsun...
Realxonlyy Bysuskunn
Realxonlyy den Veda
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Realxonlyy den Veda
Burak başka planlarımız var eğer tüm ReAL ler onaylarsa sen az kafa dınle onay cıkarsa haber ederik sana o olay hala dıyorum eğer küfür varsa buyursun foto koysunlar yoksa susunlar .... LAfla gemi yürümez......
Az veya cok hakım vardır simay da 1 damlacık hakım varsa haram olsun helal etmiyorum ona karşı ........
Az veya cok hakım vardır simay da 1 damlacık hakım varsa haram olsun helal etmiyorum ona karşı ........
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
-
- Sahaf Yardımcısı
emo bunların derdi küfür deyil bunların derdi loncamızı kötülemek ne yapsalar da bizim yaptımız başarıyı yakalayamıyorlar akıllı sıra bizim adımızı kötüye çıkaracak larr nese ben sildim çarı oyunu bıraktım bir beni yıldırmayı başardılar siz gelmeyin bu oyunlara...
Realxonly
Realxonly
Burak izin alabilirsin bir müddet giremiyebilirsin de fakat oyunu bırakırım dersen başta ben tüm lonca sana karşı durur bu sebepten oyunu fln bırakmıyorsun .

- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Umarım verdiğin karar Kendı açından iyi olur.... Bizim açımızdan soracaksan Kötü olur...
Çunki ben oyunu muhabbet için oynarım.. muhabbetde bol insanlarla seviyeli insanlarla olur.. Yardımlaşma.. 1-2 kişi nereye kadar ne olabilirki.. Sende benim gibi bir loncadasın... Lonca demek belirli sayıdaki kişilerin bir araya gelerek aynı isim altından oynadıgı isimdir.!! ve lonca olabilmek için dayanışma cok önemli.. sen dostlarını yanlız bırakırsan sende yanlız kalırsın unutma..
Fatih ÖZBAKAN .. iyi oyunlar .. iyi forumlar " unkown "
Çunki ben oyunu muhabbet için oynarım.. muhabbetde bol insanlarla seviyeli insanlarla olur.. Yardımlaşma.. 1-2 kişi nereye kadar ne olabilirki.. Sende benim gibi bir loncadasın... Lonca demek belirli sayıdaki kişilerin bir araya gelerek aynı isim altından oynadıgı isimdir.!! ve lonca olabilmek için dayanışma cok önemli.. sen dostlarını yanlız bırakırsan sende yanlız kalırsın unutma..
Fatih ÖZBAKAN .. iyi oyunlar .. iyi forumlar " unkown "
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
-
- Sahaf Yardımcısı
[color=#0000FF]duru kanka meydanı boşalttım biraz eğlensin gençler... haksız yere suçlanmak etmediğim halde küfür etti deyip bunu bölgeden uzatıp üstünede real loncası şerefsizdir #@!? diyen şahsiyetsizler le uğraşacama çekilip gitmeyi tercih ederim..
Realxonlyy[/color]
Realxonlyy[/color]
Kim ne derse desin hepimiz biliyoruz ki Başarı her zaman sorun getirir böyle şeyler elbet olucak kaldı ki o şahısların amacı da bizi dağıtmak sen gidersen o giderse ben gidersem ne olucak nerede kaldı bizim beraberliğimiz.?

-
- İskele Babası