Yardım...
- yassin118
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dar_I Saadet
Yardım...
Meraba arkadaşlar kolay gelsin. Ben bi üyeliğimi kaybettim. İçindeki karakterlerin isimlerini biliyorum ama bi türlü üyelik adını hatırlayamıyorum. Ne yapabilirim ? Şimdiden teşekkürler.
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...
ReCLuSe=(Diseasexgrejuva)
Güncel : DeVoUt - ZAHRİYAN - AhMaKxIsLaTaN
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Re: Yardım...
Selamun aleyküm,
Hesapta bulunan ürünlerin isimlerini, hesaba daha önce yüklemiş olduğun ürünlerin e-pin kodlarını, veyahut http://www.istanbuloyun.com adresli resmi sitede bulunan Üye İşlemleri kısmındaki Profil bilgilerini anımsıyorsan o bilgileri destek birimine ulaştırarak bu hususta yardım almak istediğini arz et, umud ediyorum ki yardımcı olacaklardır. İyi forumlar.
Hesapta bulunan ürünlerin isimlerini, hesaba daha önce yüklemiş olduğun ürünlerin e-pin kodlarını, veyahut http://www.istanbuloyun.com adresli resmi sitede bulunan Üye İşlemleri kısmındaki Profil bilgilerini anımsıyorsan o bilgileri destek birimine ulaştırarak bu hususta yardım almak istediğini arz et, umud ediyorum ki yardımcı olacaklardır. İyi forumlar.

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- yassin118
- Sahaf Yardımcısı
aleyküm selam.
Usta ben sadece karakterlerin adını hatırlıyorum hiç e pinleri falan bilmiyorum ki.
Usta ben sadece karakterlerin adını hatırlıyorum hiç e pinleri falan bilmiyorum ki.
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Kayıp olan şifre ve hesapların bulunmasındaki çözümlü yollar.
su bardağını al ve su ile doldur sonrafondip yap

- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:FERRAND yazdı:Kayıp olan şifre ve hesapların bulunmasındaki çözümlü yollar.
su bardağını al ve su ile doldur sonra fondip yap
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
O vakit karakterine düşen itemler var ise (Bilhassa Sığınak, Miğrat ve Çemberlitaş gibi bölgelerden düşen şaheserler) o itemlerin düştüğü tarih, saat mevcutsa elinde, belki oradan da karakterin sana ait olduğunu ispatlarsın. Karakteri açtığın günü anımsıyorsan, karakterin olduğu hesapta açıp daha sonra sildiğin karakterlerin isimlerini hatırlıyorsan... vesaire. Uzun lafın kısası, hesabın sana ait olduğunu ispatlaman gerekli. Ama ilk yorumumda yazdığım üç faktörden birisi elinde olsaydı işin daha kolay olurdu.yassin118 yazdı:aleyküm selam.
Üzülerek bu yoruma da katılıyorum. Çünkü bir vakitler karakter hususunda sıkıntı çekmiş ve defalarca mail atmış, karşılığında da hiçbir netice alamamış birisiyim bende. Ne yapayım, benim başıma gelen geldi, bari şu anda sıkıntı çekenlere yol göstereyim .FERRAND yazdı:Kayıp olan şifre ve hesapların bulunmasındaki çözümlü yollar.

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- yassin118
- Sahaf Yardımcısı
eyvallah çok saol yardımların için arkadaşın dediğini yaptım artık 
çalıştıra cmd yazıp oraya ipconfig/all yazıp ordan 2. sıradaki fiziksel adres i yollarsan belki kayıtlarındaki id ile karşılaştırırlarsa karakterlerinin senin olduğunu kanıtlayabilirsin başka bir oyunda şifresini ve emailini unuttugum hesabım için böyle bişey yapmıştım.