etk
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
etk
Begen pylas kazanda 3 gun boyunca etk mi var yoksa 3 ayrı etk mi ?
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Tek Yumruk
Re: etk
"Etkinliğimizin sona ereceği 27.11.2013 günü..." sözündende anlayacağımız gibi 3 ayrı etkinlik olmayacaktır. 3 gün sürecek olan etkinlikte bol şans diliyoruz
Beğen&Paylaş=Kazan!

Kafalarını kaşımaya erinen yöneticilerin,facebook'ta paylaşım yapan 1000 kişiyi ayıklayıp random.org sitesinde çekiliş yapacaklarını hiç sanmıyorum. Şu resimdeki oyuncu gibi tılsıma ihtiyacı olan bir şahsa verilmek üzere düzenlenmiş bir fiyasko diyebiliriz.

ilgili konu yöneticiler ve arkadaşları viewtopic.php?f=46&t=117169

- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

Öyle bir şey yapmazlar şayet yaparlarsa hakkımı hll etmem...Betbah yazdı:Kafalarını kaşımaya erinen yöneticilerin,facebook'ta paylaşım yapan 1000 kişiyi ayıklayıp random.org sitesinde çekiliş yapacaklarını hiç sanmıyorum. Şu resimdeki oyuncu gibi tılsıma ihtiyacı olan bir şahsa verilmek üzere düzenlenmiş bir fiyasko diyebiliriz.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Sherlock Holmes was here.Betbah yazdı:Kafalarını kaşımaya erinen yöneticilerin,facebook'ta paylaşım yapan 1000 kişiyi ayıklayıp random.org sitesinde çekiliş yapacaklarını hiç sanmıyorum. Şu resimdeki oyuncu gibi tılsıma ihtiyacı olan bir şahsa verilmek üzere düzenlenmiş bir fiyasko diyebiliriz.
Yalnız şaka maka, iyi paranoyak olmuş arkadaş.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
Önce sen bi insan gibi Helal yaz sonra olmayan hakkını helal etmezsin ( Önc sn insn gbi hll yz snra olmyn hkknı hll etmzsn.s)Sonxavatar yazdı:Öyle bir şey yapmazlar şayet yaparlarsa hakkımı hll etmem...

- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

Ben bu oyuna kaç para döktüm haberib yok otme klavyedenBaltalilah yazdı:Önce sen bi insan gibi Helal yaz sonra olmayan hakkını helal etmezsin ( Önc sn insn gbi hll yz snra olmyn hkknı hll etmzsn.s)Sonxavatar yazdı:Öyle bir şey yapmazlar şayet yaparlarsa hakkımı hll etmem...
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Allahını seversen Sen Şu oyuna nekadar para döktün yazsana veya şu para döktüğün karekterlerin sunucusunu söylede bakalım neler neler almışsın şu döktüğün paralarla :twisted:Sonxavatar yazdı:Ben bu oyuna kaç para döktüm haberib yok otme klavyedenBaltalilah yazdı:Önce sen bi insan gibi Helal yaz sonra olmayan hakkını helal etmezsin ( Önc sn insn gbi hll yz snra olmyn hkknı hll etmzsn.s)Sonxavatar yazdı:Öyle bir şey yapmazlar şayet yaparlarsa hakkımı hll etmem...
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Etkinlik zaten 3 Etkinlik ekibi üyesi ile 3 oyuncumuzun grup kurarak, karşı tarafta aynı şekilde oluşturulmuş grup ile yapılan savaştan oluşuyordu. Yani oraya herhangi bir yöneticinin yada etkinlik görevlisinin arkadaşları özellikle davet edilmiyor, kaldı ki oradaki kişileri tanımıyorlar.Betbah yazdı:Kafalarını kaşımaya erinen yöneticilerin,facebook'ta paylaşım yapan 1000 kişiyi ayıklayıp random.org sitesinde çekiliş yapacaklarını hiç sanmıyorum. Şu resimdeki oyuncu gibi tılsıma ihtiyacı olan bir şahsa verilmek üzere düzenlenmiş bir fiyasko diyebiliriz.
ilgili konu yöneticiler ve arkadaşları viewtopic.php?f=46&t=117169Gizlenmiş İçerikGöster
Ayrıca nasıl ki Topla Kazan etkinliğimizde kim ne kadar istenen materyalleri düşürmüş hepsini tek tek incelediysek, facebook etkinliklerinde de aynı hassasiyeti göstereceğimizden emin olmalısınız. Her etkinliğimizde şüphe ile yaklaşıp öncelikle yönetimi, etkinlik sonrasında ise ödül kazanan oyuncularımızı zan altında bırakmaya çalışan kişileri anlamakta zorlanıyorum.
Benzer bir iletinizi Topla Kazan etkinliğinden hatırlıyorum. Çok merak ediyorum sizi bu düşüncelere iten şeyin ne olduğunu. Özel mesajınızı bekliyorum.SedaT03 yazdı:Binevi şike![]()