Zihin tutulmasi
Zihin tutulmasi
Arkadas ful buyucuyum ne zaman savasciyla ws atsam zihin yiyorum nasil bi adalet bu.birde zihin tutma tilsimi yapmislar adamlara yaklasilmiyor.Buyucudeki zihin kutup60saniyede yenileniyor, savascidaki durdurma depar 30saniyede + adamlarin sarsilmazi var nasil birsey anlayamadim valla.Sureler esitlense keske ama nerdee.
Re: Zihin tutulmasi
Selam ,
Boşuna BB II BB III tılsımları gelmedi kardeşim
araştırman lazım biraz.
Boşuna BB II BB III tılsımları gelmedi kardeşim
500m 900m receteleri hatirlatirim 
Merhaba;
Konu ilgili alana taşınmıştır.Lütfen buradan devam ediniz.
İyi forumlar.
Konu ilgili alana taşınmıştır.Lütfen buradan devam ediniz.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
ozanoka95 yazdı:500m 900m receteleri hatirlatirim
Öyle demesen eyiydi :lol:
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
bb 3 tılsımı nadıren boş gecıo genelde tutuyo zaten ıyı bı buyucuysen durdurmayı bozdukdan sonra kesersın bı ofansı
ama defansıflerde ıs karısıyo 
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
ozanoka95 yazdı:Arkadas ful buyucuyum ne zaman savasciyla ws atsam zihin yiyorum nasil bi adalet bu.birde zihin tutma tilsimi yapmislar adamlara yaklasilmiyor.Buyucudeki zihin kutup60saniyede yenileniyor, savascidaki durdurma depar 30saniyede + adamlarin sarsilmazi var nasil birsey anlayamadim valla.Sureler esitlense keske ama nerdee.
arkadaşım öncelikle bozma (III) basacaksın sonra buz oku 1-(III) ve buz oku 3-(III) basacaksın yanına koyacağın Y-2 yada M-1 sana kalmış ama ofans kesecem diyosan yukarıdaki tılsımları basacaksın ve ondan sonra oynayacaksın tek yapman gerekende depara kutup açmak kutubunu 1 de yapsan sıkıntı yok bu tılsımlar ile acemilik yapıp adamın deparına zihin çakarsan adam geri çekilip 2. deparına az kalan süresini kullanır ve seni yine yer