Reklam !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Reklam !

Mesaj gönderen Detay »

Merhaba, bu oyunu yaklaşık beş yıldır oynuyorum fakat bu süre içinde hiçbir şekilde bu oyun ile ilgili bir reklam yapıldığını görmedim. Ne bir sitede ne bir haberde. Oysa bu oyun bizim için bir ilk. Sobee'nin yaptığı diğer oyunlara reklam yapılıyor ama İstanbul Kıyamet Vakti için böyle bir girişim göremiyorum. Yani reklam yapmak bu kadar zor olmamalı sonuçta bu oyun bir yerlerde tanıtılmazsa, reklamı yapılmazsa insanlar nasıl öğrenecek? Tek tek oyun aramayacak herhalde bir yerlerden görüp, merak edipte katılacak. Mükemmel bir oyunu bitirme çabasıdır bence bu. Elleriyle oyunun sonunu getirmeye çalışıyorlar.

Artık bu oyuna reklam yapılması lazım, giden oyuncu var ama gelen oyuncu yok varsa da dengelemiyor. Zaten yeni başlayanlarda hep tanıdıklardan görüpte başlıyor. Bunun dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. Hepinize iyi forumlar..

Detay / Meran
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
DEWELOPER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DuMaN

Re: Reklam !

Mesaj gönderen DEWELOPER »

Sonuna kadar sana katılıyorum , en dandik oyunların bile onlarca reklamı var .
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht

İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

İKV'nin reklamını geçtim, online oyun tanıtımı yapan sitelerde ismi bile yok :) en iyi türkçe online oyunlar diyorum arıyorum çıkan sitelere bakıyorum yok ama en fazla yorum alan sonuçlara bakıyorum ikv ilk sıralarda atılan yorumlar ise oyunu eleştiren kötüleyen yorumlardan oluşuyor.

ikv'nin tanıtım şekli şöyle
Her ikv oyuncusuna bir görev düşüyor. Hayatında hiç online oyun oynamamış; ilkokuldaki 5 arkadaşını bulacaksın. Orta öğrtimde 5 arkadaşını bulacaksın. Askerlik yaptıysan, asker arkadaşınızdan 5 tanesini bulacaksın. Mahalle arkadaşınızdan 5 tanesini bulacaksın. Sokaktan 4 tane bulacaksın. Bu durumda ikv oyuncu kapasitesi hiç düşmeyecektir.

Bu inandırıcı olmayan bir hesap mıdır ?
En son Lahkesis tarafından 23 Kas 2013 18:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Siyasi içerikli paylaşım kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Jackss »

ben 5 sene önce mynette reklamını görmüştüm :D zaten başlama sebebımdı :D
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Ekvator yazdı:İKV'nin reklamını geçtim, online oyun tanıtımı yapan sitelerde ismi bile yok :) en iyi türkçe online oyunlar diyorum arıyorum çıkan sitelere bakıyorum yok ama en fazla yorum alan sonuçlara bakıyorum ikv ilk sıralarda atılan yorumlar ise oyunu eleştiren kötüleyen yorumlardan oluşuyor.

ikv'nin tanıtım şekli şöyle
Her ikv oyuncusuna bir görev düşüyor. Hayatında hiç online oyun oynamamış; ilkokuldaki 5 arkadaşını bulacaksın. Orta öğrtimde 5 arkadaşını bulacaksın. Askerlik yaptıysan, asker arkadaşınızdan 5 tanesini bulacaksın. Mahalle arkadaşınızdan 5 tanesini bulacaksın. Sokaktan 4 tane bulacaksın. Bu durumda ikv oyuncu kapasitesi hiç düşmeyecektir.

Bu inandırıcı olmayan bir hesap mıdır ?
Güzel demişsinde Ben bu oyunu İşyerinde oynuyorum Meraklı gençler geliyor bakıyor " aa abi bu oyun hangisi " diye soruyor Bende İstanbul Kıyamet Vakti diyorum verdikleri cevap ; " O oyunda Grafik Sıfır Tasarım 0 kasma bol nasıl oynuyorsun ? " diyerek beni susturuyorlar :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
LaStLoVee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen LaStLoVee »

http://www.haberler.com/en-buyuk-turk-o ... 35-haberi/ Bu Link sadece bir sitenın haberıdır geçtiğimiz yıllarda tam olarak ısmını hatırlayamadıgım dunya genelınde yayın yapan bır bılişim dergiside ikv den bahsetmiştir reklama ayrılıcak butce yerıne sever vs yatırımı yapmak sa bızım daha bır oyun ıcerısınde oynamamız ıcındır muhtemelen zaten su anda yaklasık olarak 800.000 kayıtlı kulanıcısı olan ikv nin bireysel olarak reklama degıl gelısıme ıhtıyacı varıdr diye dusunuyorum ilk online Türk oyunu olan ikv Dünyadada bizi gurulandırmaya devam ediyor etmekte bizim oyuncular olarak yasadıgımız sorunların aynısını sözum ona dunyanın en kalıtelı mmorg oyununun oyuncularıda yasıyor ve bır cogunda hile kulanıla bılıyor insanının dogasında olan bırsey daha fazlasını sureklı ıstemek ama bız oyuncular olarak öncelıkle elımzıdekını gelıstırmeye bakmalıyız...
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

LaStLoVee yazdı:http://www.haberler.com/en-buyuk-turk-o ... 35-haberi/ Bu Link sadece bir sitenın haberıdır geçtiğimiz yıllarda tam olarak ısmını hatırlayamadıgım dunya genelınde yayın yapan bır bılişim dergiside ikv den bahsetmiştir reklama ayrılıcak butce yerıne sever vs yatırımı yapmak sa bızım daha bır oyun ıcerısınde oynamamız ıcındır muhtemelen zaten su anda yaklasık olarak 800.000 kayıtlı kulanıcısı olan ikv nin bireysel olarak reklama degıl gelısıme ıhtıyacı varıdr diye dusunuyorum ilk online Türk oyunu olan ikv Dünyadada bizi gurulandırmaya devam ediyor etmekte bizim oyuncular olarak yasadıgımız sorunların aynısını sözum ona dunyanın en kalıtelı mmorg oyununun oyuncularıda yasıyor ve bır cogunda hile kulanıla bılıyor insanının dogasında olan bırsey daha fazlasını sureklı ıstemek ama bız oyuncular olarak öncelıkle elımzıdekını gelıstırmeye bakmalıyız...
Oyuncuların elindekileri değiştirmesi nasıl olacak bilmiyorum açıkçası. ( 7 yıldır aynı grafikler biz mi değiştirelim ? ) Reklam olmazsa yeni oyuncu gelmez aynen şuan olduğu gibi. Bilmiyorum meran sunucusunda oynadın mı hiç oyuncu sayısının azlığını anlarsın orda. Uzun zamandır oyunda hiç gerçek anlamda yeni başlayan karakter göremiyorum, eminönü bomboş. Ayrıca şunu söylemek istiyorum: 800.000 kayıt, 800.000 oyuncu demek değildir. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu en az 2 - 3 hesaba sahip. Bir de kayıtlı olduğu halde oynamayan, bırakmış oyuncular var, bunları çıkardığımızda kalan aktif oyuncu sayısını ortalama sen düşün ;) Bu oyuna reklam şarttır bence. Bir konuda sana katılıyorum hile kullanımı bu oyunda yok haklısın zaten bu oyunun en güzel taraflarından biri. Ama oyuncular olmadan bir oyunun özellikleri ne olursa olsun o oyun bir hiçtir. Bunlar benim düşüncelerim, senin düşüncelerine de saygı duyuyorum..
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sonxavatar »

Sanırım kanal D haberde bi reklamı vardı bi kere
Ondada spiker; istanbulda kıyamet vakti demisti katıla katıla güldüm
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

7 sene önce bende knıght mıdır nedir onu yüklicektim baktım bunun reklamı bi sitede gözüme carptı girdim 7 senedir sürünüyok işte :P :D
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

sizlerin oynamasına bile yetişemeyen düşk bir performans sahibi olan oyunun reklamını nasıl yapacaklar acaba.
Gel İKV oyna lagın kralını gör.
Bu şekildemi reklam olacak.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön