Sananebrekedi yazdı:(1) sıralamak tabi mümkün olmaz 8 sunucu , (2) o sıralamalardaki her materyalden ayrı ayrı düşüren herkesi yazmaya kalksa zaten komik olurdu listenin sonu gelmezdi (3) adamlar yaklaşanları yazmış zaten daha ne olsun 1 1 toplayanıdamı yazacak nerden biliyorsun ki el parmağını geçmez diyorsun ?.Ben kazanan arkadaşları tebrik ediyorum (4) illa çıkacaktır boş lakırdılar .
(1) 8 sunucu var peki 88 sunucu olsa ne fark edecek ? Oyuncu potansiyeli aynı artacak mı? Sunucu fazla olduğu için bölünmelerden dolayı grup atma talebi bir o kadar azalır. Tüm sunucuları geziyorum. Hangi sunucuda ne kadar hareket var hepsini gözlemliyorum.
(2) Her materyal düşürenin yazılmasını istediğimi veya istenildiği hatırlamıyorum, istenilen
5 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 niobyum gibi herkesin kolayca ulaşamayacağı totale sahip karakterlerdi. Hem de neden komik olsun? Ahmet'in veya Mehmet'in gösterdiği çabalardan dolayı hiç yoktan isimlerinin listede olması onları mutlu ederdi ve akıllarında herhangi bir soru işareti kalmazdı.
(3) Belirttiğim gibi istenilen listeye, 1 1 toplayanların değil kolay erişilemeyecek sayıda materyaller toplayan kişilerin isminin yazılmasıydı.
(4) Her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır. Bu oyunda emek harcayan çok fazla kişi var. Sen her yapılan kendi zihniyetine uymayan yorumlara boş diyorsan şüphelenirim senden.
Genel yorumuma geleyim;
Sıralamak mümkün değil ise bu durumda takibi de mümkün olmamalıdır.. Teknik bilgiye sahip olan kişiler bu belirttiğim tezi doğrulayacaktır. Sıralayamıyorsan takip edemiyorsundur. Ne anlatmak istedğim açık bir şekilde ortada. Lütfen kapasitesi sınırlı olanlar alıntı yapıp yorumlarıma cevap yazmasınlar.