Topla Kazan Sonuçları Açıklandı! - 19.11.2013

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çaykur

Re: Topla Kazan Sonuçları Açıklandı!

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

HollyShit yazdı:İşte yönetimin saçmalıkları ardı arkası kesilmiyor.

Ödülleri tam olarak hak kazanmadan toplamış herkes.

Bende büyücümde 5 hydrar 6 niob 2 hidrojen düşürmüştüm fakat gördüğünüz gibi eksik parçalara ödül dağıltılmış.

0 Hidrojen 10 Niobyum 10 Hydrargyrumla ödül alındığını bilseydim bende 10 hydrar 10 Niobyum kasar alırdım 3. Kademe Tılsımı.

Kınanma yolunda başarılar.

İmza : Yönetim İstifa.

Bunu ayriyetten karakterlere ve tanıdık kişilere torpil yapmak yerine sunuculara bölseydiniz daha iyiydi.

Sancak, Anka ve Meran'da kazanan göremiyorum. Tebrikler yönetim küfürü hakettiniz.

Pardon ya 1 tane meran varmış özür dilerim yönetim bravo.

Harbi niye sen böylesin bir kaç iletindede denk geldim neden böyle isyankarsın. yazık 2 düşün bir konuş.

Tebrikler herkese bu
arada
Esperanto
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Esperanto »

Merhaba

Kuklacı sunucusundaki Tahin adlı karakterim 5 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 niobyum düşürmüştür. listede neden yer almıyor...
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: The Riseof Silence

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

DOBROVECER yazdı:İmmoRTaLxLeaDeR adlı arkadaşımızın etkinlik sırasında hangi itemleri düşürdüğünü merak ediyorum. Bir de bu etkinlik, item düşmemesinden yakınan kişilerin düşürdükleri materyalleri item veya tılsım ile takas edebileceği gibisinden bi şans gibi olabilir bence :)

Etkinliği 12.11.2013 tarihinde ödüllerin değiştiği zaman başladım. Çevremdeki insanlardan yardım isteyerek önce Sığınak bölgesine başladık ordan eksiğim yoktu düşürdüğüm itemler ( 1 adet Maraton Adam , 1 adet Alternatör Kolye ) 10 Niobyum u tamamlayınca Miğrat a yöneldik bu arada 6 adet Motorin de tamamlanmıştı ama öyle sandığınız gibi 6 7 kere girişte değil hiç durmadan arada kısa molalar vererek 24 tur attık :mrgreen: Miğrat bölgesinden tek eksiğim 3 yıldır alamadığım Nucleus yüzüktü etkinlik olmasa gitmeye hiç niyetim yoktu etkinlik için girdiğim ilk gün aldım :P 10 adet Hydrargyrum u tamamladığımızda 16.11.2013 e gelmiştik bu arada 9 da Antimon um olmuştu. Çemberlitaş a gelince ordan uzun zamandır 5 parça eksiğim var etkinlik süresince defalarca girmemize rağmen aldığım itemler ( 1 adet Kıyamet Eldiven , 1 adet Kıyamet Amplifikatörü , 1 adet Kıyamet Ceket ) zaten bende olan itemlerdi ( 1 adet Cehennem Ceket ) eksikti başkada bir item yok geri kalan o kadar gir çık ta hep Madalya ilk 10 turumuzda grubumuza toplamda 3 Hidrojen 2 Ateş boyası 2 Köşk Madalyonu düştü. Hedefimiz III. Kademe tılsımdı ne yazık ki Çemberlitaş son ana kadar devam etmemize rağmen 1 adet Materyalle beni ve yardımcı olan arkadaşlarımı hüsrana uğrattı. Birkaç arkadaşım 19.11.2013 ün saat 09:00 saatlerinde etkinlik bitti zaten artık olmaz diye beni bırakmasına rağmen ben yılmadan başka başka gruplar kurarak tekrar tekrar girdim . Merak eden arkadaşlar için detaylı bir şekilde yazdım.

Bu arada etkinlik boyunca bana gireceğim bölgelere karakter aramamam için yardımcı olan kardeşlerim ve arkadaşlarım
TürkNefer , Kaderimx , AMEN , HayirlısıBeGülüm , İmmoRTaLxoTToMaN , İmmoRTaLxWoLF , İmmoRTaLxFRİSSİA ve ismini yazamadığım diğer oyunculara teşekkür ederim. ;)

Tebrik eden arkadaşlara da ayrıca teşekkürlerimi sunar , sitem eden arkadaşlarıma da materyallere tekrar bakmalarını rica ederim.
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Esperanto yazdı:Merhaba

Kuklacı sunucusundaki Tahin adlı karakterim 5 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 niobyum düşürmüştür. listede neden yer almıyor...
Selam Esperanto,
Paylaşılan listeler etkinlik listesinde istenilen materyal sıralamalarına en çok yaklaşan bir kaç kişidir.Tüm sunucularda belirttiğiniz karakter gibi grup bölgelerinden kazanımı olan bir çok isim vardır ki belirttiğiniz sayıdan fazlasını elde eden neferler azımsanamayacak kadar çoktur.Dolayısıyle tüm sunucu listelerini burada sıralamak mümkün değil.
İlginiz için teşekkür ediyoruz.
TurkNefer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Türk Ailesi

Mesaj gönderen TurkNefer »

Bende büyücümde 5 hydrar 6 niob 2 hidrojen düşürmüştüm fakat gördüğünüz gibi eksik parçalara ödül dağıltılmış.

0 Hidrojen 10 Niobyum 10 Hydrargyrumla ödül alındığını bilseydim bende 10 hydrar 10 Niobyum kasar alırdım 3. Kademe Tılsımı.

Bunu ayriyetten karakterlere ve tanıdık kişilere torpil yapmak yerine sunuculara bölseydiniz daha iyiydi.

Sancak, Anka ve Meran'da kazanan göremiyorum. Tebrikler yönetim küfürü hakettiniz.

yav boş boş konuşmayın yok almışta yok bilmem ne biz gece gündüz kasıp berata 10 niobyum 10 hydar düşürdük son 3 gün kala gaffara başladık 30dan fazlada gaffar attık sayamadım belki 40ıdageçmiştir onun attıgı gaffar 1 tane hidrojen düşmedi normalde hidrojenide tamamlamamız lazım ken tamamlıyamadık kise keriz değil yönetimde biliyor bunu sonuna kadar hakettigini
TÜRKNEFER
TÜRKSİLAHŞÖR
CEYHAN
SEYHAN
TURKNEFERII

TÜRK AİLESİ***ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Zifan yazdı:

Selam Esperanto,
Paylaşılan listeler etkinlik listesinde istenilen materyal sıralamalarına en çok yaklaşan bir kaç kişidir.Tüm sunucularda belirttiğiniz karakter gibi grup bölgelerinden kazanımı olan bir çok isim vardır ki belirttiğiniz sayıdan fazlasını elde eden neferler azımsanamayacak kadar çoktur.Dolayısıyle tüm sunucu listelerini burada sıralamak mümkün değil.
Merhaba Zifan Hanım, Sıralamak mümkün değil ise bu durumda takibi de mümkün olmamalıdır . Yanılıyor muyum ? Kaç kişi Çemberlitaş'a girebiliyor ki. :) hemen hemen her sunucuda bir elin parmağı kadar bölge atan oyuncu var:) özellikle 9 gün içerisinde yukarıdaki arkadaşın belirtiği kadar materyal düşürebilen kaç kişi olabilirki...
Kullanıcı avatarı
SINANGOKTURK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Olds And Legends

Mesaj gönderen SINANGOKTURK »

Tebrikler Berat Bey,emeklerin sonuçsuz kalmadı aksi olsaydı herhalde oyuna ara verirdin :) Emeğe saygı gençler bilmeden anlamadan konuşmayalım.Yemedi içmedi grup bölgesine girdi adam.Kıskanmadan yapın yorumlarınızı.İyi forumlar ;)
oLDS aND LeGeNDS
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Christian »

Arkadaşım adam her sıradaki materyaller için bildiğin kasmış.Vermeseler ayıp olurdu.Tebrik etmeyide bilmek lazım .
Ekvator yazdı:
Zifan yazdı:

Selam Esperanto,
Merhaba Zifan Hanım, Sıralamak mümkün değil ise bu durumda takibi de mümkün olmamalıdır . Yanılıyor muyum ? Kaç kişi Çemberlitaş'a girebiliyor ki. :) hemen hemen her sunucuda bir elin parmağı kadar bölge atan oyuncu var:) özellikle 9 gün içerisinde yukarıdaki arkadaşın belirtiği kadar materyal düşürebilen kaç kişi olabilirki...

sıralamak tabi mümkün olmaz 8 sunucu , o sıralamalardaki her materyalden ayrı ayrı düşüren herkesi yazmaya kalksa zaten komik olurdu listenin sonu gelmezdi adamlar yaklaşanları yazmış zaten daha ne olsun 1 1 toplayanıdamı yazacak nerden biliyorsun ki el parmağını geçmez diyorsun ?.Ben kazanan arkadaşları tebrik ediyorum illa çıkacaktır boş lakırdılar .
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Sananebrekedi yazdı:(1) sıralamak tabi mümkün olmaz 8 sunucu , (2) o sıralamalardaki her materyalden ayrı ayrı düşüren herkesi yazmaya kalksa zaten komik olurdu listenin sonu gelmezdi (3) adamlar yaklaşanları yazmış zaten daha ne olsun 1 1 toplayanıdamı yazacak nerden biliyorsun ki el parmağını geçmez diyorsun ?.Ben kazanan arkadaşları tebrik ediyorum (4) illa çıkacaktır boş lakırdılar .
(1) 8 sunucu var peki 88 sunucu olsa ne fark edecek ? Oyuncu potansiyeli aynı artacak mı? Sunucu fazla olduğu için bölünmelerden dolayı grup atma talebi bir o kadar azalır. Tüm sunucuları geziyorum. Hangi sunucuda ne kadar hareket var hepsini gözlemliyorum.

(2) Her materyal düşürenin yazılmasını istediğimi veya istenildiği hatırlamıyorum, istenilen 5 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 niobyum gibi herkesin kolayca ulaşamayacağı totale sahip karakterlerdi. Hem de neden komik olsun? Ahmet'in veya Mehmet'in gösterdiği çabalardan dolayı hiç yoktan isimlerinin listede olması onları mutlu ederdi ve akıllarında herhangi bir soru işareti kalmazdı.

(3) Belirttiğim gibi istenilen listeye, 1 1 toplayanların değil kolay erişilemeyecek sayıda materyaller toplayan kişilerin isminin yazılmasıydı.

(4) Her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır. Bu oyunda emek harcayan çok fazla kişi var. Sen her yapılan kendi zihniyetine uymayan yorumlara boş diyorsan şüphelenirim senden.

Genel yorumuma geleyim; Sıralamak mümkün değil ise bu durumda takibi de mümkün olmamalıdır.. Teknik bilgiye sahip olan kişiler bu belirttiğim tezi doğrulayacaktır. Sıralayamıyorsan takip edemiyorsundur. Ne anlatmak istedğim açık bir şekilde ortada. Lütfen kapasitesi sınırlı olanlar alıntı yapıp yorumlarıma cevap yazmasınlar.
Kullanıcı avatarı
Delikadirrr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Lonca: Osmanlı Devleti

güzel bi çalışma

Mesaj gönderen Delikadirrr »

bu kadar güzel etkinlik olurmu:) katılan kimseyi boş çevirmemişler helal olsun size :)
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön