Öncelikle Herkeze Merhaba
Madem Herkez Fikrini Beyan Etmiş Bende Edeyim,Şimdiye Kadar Oynadıgım Oyunların En Sacması Bana Göre İKV Neden mi ?
Oynadıgım Her Oyunda Verdğim Emeğin Hep Karşılığını Aldım Ama İKV de 2 günden Belli Belki 30 Gaffar Atmışızdır Ama Ne Bir İtem Nede Hidrojen 30 Gaffardan Aldığım Tek Şey Sıfır Kelvin Çeket Madem Böyle Bir Etkinlik Yapıyorsunuz Neden Düşme Olasılığını Kısıyorsunuz Çemberli Kutu Dediniz Aldık Plus Dediniz Oda Var Ee Neden Bir İşe Yaramıyor Diye Desteğe Msj Attığımızda Aldığımız Yanıt:Her Oyunda İtem Havuzu Var Ve Düşmemesi Normal 30 Gaffar 4 Karektere Birden Boş Geçer mi Ya Hangi Oyunda Var Bu Bana Bir Örnek Gösterirmisiniz Tam 12 Kasımdan Belli Kasıyoruz 10 Niobyum 10 Hydrargyrumu Tamamladık Çemberlitaş'a Başladık Daha 1 Tane Hidrojen Alamadık Neyse Diyecek Bişey Bulamıyorum Herkeze Kolay Gelsin.
Topla Kazan Başlıyor! - 11.11.2013
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: The Riseof Silence
Re: Topla Kazan Başlıyor !
Yine İKV kazandı... :!: Günlerce uyumadan azimle istenilen materyalleri düşürmek için çabala 10 Motorin, 10 Hydrargyrum, 10 Niobyum, 9 Antimon, 1 Ateş boyası, 0 Hidrojen, 0 Köşk Madalyonu 224 Madalya... Yine tekrar İKV nin oyuncusuna vermiş olduğu değeri gördük yetkiniz var girin hesabın geçmişine bakın kaç kere bölge atılmış kaç kere 4 Madalya ve saçma sapan reçete almış item havuzu dediğiniz olay buysa oraya biraz daha reçete ve Madalya ekleyin az düşüyor...

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Re: Topla Kazan Başlıyor !
Etkinlik sonuçları açıklandı! İlginize teşekkür ederiz.
viewtopic.php?f=46&t=117077
viewtopic.php?f=46&t=117077