Merhaba Arkadaşlar
Huzur İslam Da Loncası Acılmış bulunmaktadır,oyunu 4 yıldır takip edip oynamaktaydım ve daha önce yönetimde görev aldım,1.5. yıl ara verdim tekrardan geri dönüşümü bu şekilde değerlendirmek istiyorum birlik ve beraberlik içinde böyle bir karar alıp lonca kurmaya karar verdm. lonca alımları mevcuttur, ve değerli arkadaşlarım birlilten güç doğar. emin olun ki,zaman geçtikce inasnların ve kişiliklerin ne oldugunu anlayabiliyoruz,kuklacı sunucundan yeniyim, 2 adet karekterim var Biri MaviDüş Digeri YouAreMyCurEe (Mavdüş )Şifa YouAreMyCurEe (Büyü) Adım Gökhan Yaşım 24 İstabulda Yaşamaktayım, Lonca Kuralları Daha ilereyen zamanlarda Olacaktır, Sadece Şunu Söylemek istiyorum Lonca Başvuruları,18 Yaş Olması gerekmektedir ilerleyen zamanlarda gereken tüm ihtiyacları alınacaktır, Teşekkkür Eder Saygılar dilerim, Allah`a Emanet Olun,
Çocuk cennetin nimetlerindendir . -Hz.Muhammed (sav)
Kukllacı [Huzur İslam Da ]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Huzur İslam Da
Re: Kukllacı [Huzur İslam Da ]
hocam senı tebrık edıyorum guzel bır dusunce adı da guzel bızde su an teskılat sunucusunda bu ısımde lonca kurduk ve faalıyet halındeyız basarılarının temennısı ıle. ALLAHA EMANET OL KARDESIM.