Merhaba arkadaşlar , bugünden itibaren her pazar günü saat 11:30 'da görevi olan arkadaşlarımıza kadim kesimi yapılacaktır.Görevi olan arkadaşlar bu konuya yorum yaparak veya oyun içersinde mesaj yolluyarak bana ulaşabilirler.
Her pazar günü yanlız bir gruba kadim kesmeyi planlıyorum.Başvurular sonucu görevi yapılacak kişiler bu konu altında duyurulucaktır.Görev grubuna öncelikle forum üzerinden başvuruda bulunan arkadaşlar alınacaktır.
Rutin kadim kesimi başlıyor !
Re: Rutin kadim kesimi başlıyor !
10.11.2013 kadim görevi yapılan arkadaşlar Çılgınxtürk,Diedxorxalive,Banditenlvillen,Qejderinbüyüsüq
17.11.2013 pazar günü kadim ve yeşil hidra görevi olan arkadaşları bekliyorum.
17.11.2013 pazar günü kadim ve yeşil hidra görevi olan arkadaşları bekliyorum.
COSMOS
17.11.2013 pazar günü kadım yapmak istiyorum.karakterimin adı Floraa.ilginiz için teşekkürler..
-
- Acemi Savaşçı
Royalxrapsodi Kadim Görevim VArdır
Başvuruda bulunan bütün arkadaşlarımızın kadim ve yeşil görevi yapılmıştır,emeği geçenlerin eline sağlık.Görevi olan arkadaşlar 24.11.2013 tarihinde saat 11:30 da kesime katılmak için karakter adını yazabilirler.Oyun içersinde lütfen görevim var demeyin,buraya karakter adınızı yazmanız yeterli.
COSMOS
-
- Acemi Savaşçı
Çarımın Adı Erim Yeşil Ve Kadim Görevim Vardır.
İlgilenirseniz Sevinirim
İlgilenirseniz Sevinirim
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kadim ve Yeşil Hidra görevim var karekterimin adı Büyülüdünya şimdiden teşşekürler
B-) B-) Büyülüevren B-) B-) Düztepeli
24.11.2013 Güzel bir katılım oldu arkadaşlar.
Yeşil hidra görevi yapılan arkadaşlar: Hoodluum,Divanıhükümdar,Büyülüdünya,Samyeli,IıelifıI,IIIFreeLaZ
Kadim hidra görevi yapılan arkadaşlar: Büyülüdünya,Hoodluum,Korkusuzvax,Divanıhükümdar,Samyeli,Nighty,Hellmisery,FreeKİNG,IIIFreeLaZ,Lilias
Ayrıca Erim adlı arkadaşa oyunda ulaşamadım.Göreve yardımcı olan bütün arkadaşların eline sağlık. 30.11.2013 Tarihinde Yeşil ve Kadim Hidra görevi olan arkadaşları bekliyorum. Öncelikle görev grubuna buraya karakter ismini yazan arkadaşlar alınacaktır. Önümüzdeki hafta Pazar sabahına kadar başvuru yapabilirsiniz.
Yeşil hidra görevi yapılan arkadaşlar: Hoodluum,Divanıhükümdar,Büyülüdünya,Samyeli,IıelifıI,IIIFreeLaZ
Kadim hidra görevi yapılan arkadaşlar: Büyülüdünya,Hoodluum,Korkusuzvax,Divanıhükümdar,Samyeli,Nighty,Hellmisery,FreeKİNG,IIIFreeLaZ,Lilias
Ayrıca Erim adlı arkadaşa oyunda ulaşamadım.Göreve yardımcı olan bütün arkadaşların eline sağlık. 30.11.2013 Tarihinde Yeşil ve Kadim Hidra görevi olan arkadaşları bekliyorum. Öncelikle görev grubuna buraya karakter ismini yazan arkadaşlar alınacaktır. Önümüzdeki hafta Pazar sabahına kadar başvuru yapabilirsiniz.
COSMOS
-
- Acemi Savaşçı
yeşil ve kadim görevi var Karekterimin adı Detercan teşekkürler şimdiden
B-) B-) Büyülüevren B-) B-) Düztepeli
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
kadim ilk geldiği zaman millet bunu kimse kesemez diyordu
ben dıyordum ılerde mıllet zevkıne kesecek buyur 
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...