Topla Kazan Başlıyor! - 11.11.2013
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: '-DOYLAİON-'
Re: Topla Kazan Başlıyor !
Ya Adam Satın Alırsa Bu istediklerinizi nasıl olacak ? haksız kazanc yapsalar ? nasıl yapacaz .. ??
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Selam sero123,sero123 yazdı:Ya Adam Satın Alırsa Bu istediklerinizi nasıl olacak ? haksız kazanc yapsalar ? nasıl yapacaz .. ??
Etkinlik süresi içerisinde düşürülen materyaller geçerli olacak. Envanterde daha önce bulunan yada alışveriş ile elde edilenler sayılmayacak.
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: The Riseof Silence
Şimdiden kolları sıvadık umarız bu sefer bir haksızlık olmaz boşa kürek çekmiş olmayız tüm oyunculara bol şans 

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Merhaba,
Ösym gibi insanları yarış atı niyetine sizlerdemi kullanmaya başladınız ? Etkinlikler güzel yanlız şöyle sorun var istenilen materyaller çok fazla bunları azamiye düşürüp bütün oyuncuların katılımını sağlayabilirsiniz.
Materyal düşmüyor değil şahsen etkinlik başladı başlayalı 2 hidrojen ve 1 ateş boyası elde ettim fakat bunlardan sonra girdiğim bütün grup bölgelerinden elim boş çıktım grup arkadaşlarımla beraber..
istenilen materyallerde indirime gidilmesini talep eder saygılar sunarım...
Ösym gibi insanları yarış atı niyetine sizlerdemi kullanmaya başladınız ? Etkinlikler güzel yanlız şöyle sorun var istenilen materyaller çok fazla bunları azamiye düşürüp bütün oyuncuların katılımını sağlayabilirsiniz.
Materyal düşmüyor değil şahsen etkinlik başladı başlayalı 2 hidrojen ve 1 ateş boyası elde ettim fakat bunlardan sonra girdiğim bütün grup bölgelerinden elim boş çıktım grup arkadaşlarımla beraber..
- beerta
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Artvin
pekı ben 10 nıbonyum topladım adamın bırıde toplamıs dıyelım sıralama onemlımı ? ılk bıtıren mı alıcak yada bıtırmesı yeterlı mı ?
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: '-DOYLAİON-'
Ya anlamadıgım su şimdi biz düşürdük diyelim elde edeni nasıl anlicaksınızki ? daha önce satın almadıgını ? ..
IIxAMEDLİxII
Fourleafcloveer
Fourleafclover
IIxAMEDLİxII
Fourleafcloveer
Fourleafclover
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Sistem bunu kayıt ediyor .sero123 yazdı:Ya anlamadıgım su şimdi biz düşürdük diyelim elde edeni nasıl anlicaksınızki ? daha önce satın almadıgını ? ..
IIxAMEDLİxII
Fourleafcloveer
Fourleafclover
[GM]Erdoğan etkinliğin başladığı ilk gece hangi sunucudan kimlerin ilk hidrojenleri düşürdüğünü konuya yazdı.Lütfen biraz takip edip yorum atalım.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Topla Kazan etkinliğinin ilk gerçekleştirilişi bu. Bu yüzden tepkiler, öneriler, eleştiriler etkinliğin ileride sizlere sunulacak şekilleri için oldukça önem arz ediyorlar. Bu etkinliğimizi farklı materyalleri veya zaman ile yarış gibi durumları da içeriğe katarak, çok daha farklı şekillerde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ancak değerlendirme yapabilmemiz için öncelikle bu etkinliğin sonlanmasını beklemeliyiz.Esperanto yazdı:Merhaba,
Etkinlikler güzel yanlız şöyle sorun var istenilen materyaller çok fazla bunları azamiye düşürüp bütün oyuncuların katılımını sağlayabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.
İstenen materyalleri en hızlı şekilde elde eden her materyal serisinden 3'er kişi ödül kazanabilecekler. Aynı zamanda diğer oyuncular ile zaman olarak yarışmaktasınız.beerta yazdı:pekı ben 10 nıbonyum topladım adamın bırıde toplamıs dıyelım sıralama onemlımı ? ılk bıtıren mı alıcak yada bıtırmesı yeterlı mı ?
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Selamun aleyküm,Erdogan yazdı: Topla Kazan etkinliğinin ilk gerçekleştirilişi bu. Bu yüzden tepkiler, öneriler, eleştiriler etkinliğin ileride sizlere sunulacak şekilleri için oldukça önem arz ediyorlar. Bu etkinliğimizi farklı materyalleri veya zaman ile yarış gibi durumları da içeriğe katarak, çok daha farklı şekillerde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.Ancak değerlendirme yapabilmemiz için öncelikle bu etkinliğin sonlanmasını beklemeliyiz.
İlginiz için teşekkürler.
Etkinliği takip ediyorum her ne kadar katılamasam da, madem ki öneriler ve eleştiriler de sizler için önem arz ediyor, naçizane fikrimizi dile getirmemizde bir sakınca yoktur o vakit. Bu etkinlik biraz tabiri caiz ise kalburüstü dediğimiz oyunculara yönelik olmuş. Bu kadar grup bölgesine girip istenen materyalleri düşürmeye uğraşmak için sağlam efsunlarla donatılmış, tılsımları üretilmiş, muazzam karakterlerimizin olması gerekiyor malumunuz. Amiyane tabirle daha gariban, daha orta seviyeli oyuncular için bu etkinliği şöyle genişletebilirsiniz, mesela etkinlik süresince 5.000 çıban otu toplayana küçük de olsa bir ödül, 2.000 Gümüş Akrep kesene yine küçük de olsa bir ödül verilebilir. (Rakamlar temsilidir) Bu sayede orta halli oyuncularımızın da gönlü alınmış olur, hem onların da kendilerini daha iyi konumlara taşımasına katkı sağlamış olursunuz. Naçizane fikrim budur, bir etkinlik düzenleniyorsa belirli bir kesimi değil, bütün oyuncuları kapsamalıdır diye düşünüyorum. Saygı ve sevgilerimle, iyi forumlar.

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ara sıra bu materyallerin ne kadar toplandığını veya kimin bitirdiğini gösteren tablolar yayınlayacak mısınız ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..