Eskilerden Kimler Kaldı..!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eskilerden Kimler Kaldı..!

Mesaj gönderen freze61 »

hakikaten bayağı olmuştu foruma bakmayalı EyeOfTiger nasıl gidiyor dostum , Kikimokoxtwo canım volkanım ne kadar oldu görüşmeyeli özledik vallahi özelden numaranı at yoksa vururum :)
o değilde hala oynanıyor mu bu oyun arkadaşlar yahu etmeyin eylemeyin benim jenerasyonumdan oynayan herkesin şu anda ya üniversite bitmiş mesleğini eline almış ya da üniversitesi bitmek üzere vize final derdinde olması gerekir ne oyunmuş sardırmış herkes :)
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sonxavatar »

freze61 yazdı:hakikaten bayağı olmuştu foruma bakmayalı EyeOfTiger nasıl gidiyor dostum , Kikimokoxtwo canım volkanım ne kadar oldu görüşmeyeli özledik vallahi özelden numaranı at yoksa vururum :)
o değilde hala oynanıyor mu bu oyun arkadaşlar yahu etmeyin eylemeyin benim jenerasyonumdan oynayan herkesin şu anda ya üniversite bitmiş mesleğini eline almış ya da üniversitesi bitmek üzere vize final derdinde olması gerekir ne oyunmuş sardırmış herkes :)
Titreme yapıyor oynamayinca yapisti klavye birakamiyoz meleti :'( :'( :'(
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mhasan32 »

hem nasıl sardı 7 yıl oldu hala bırakamıyorum ailem ameteme götürecek az kaldıı :D
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
winamp2
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen winamp2 »

freze61 yazdı:hakikaten bayağı olmuştu foruma bakmayalı EyeOfTiger nasıl gidiyor dostum , Kikimokoxtwo canım volkanım ne kadar oldu görüşmeyeli özledik vallahi özelden numaranı at yoksa vururum :)
Way bea halil ..ne günlerdi be hatırlamamak elde mi ..

“Genel Sohbet” sayfasına dön