o değilde hala oynanıyor mu bu oyun arkadaşlar yahu etmeyin eylemeyin benim jenerasyonumdan oynayan herkesin şu anda ya üniversite bitmiş mesleğini eline almış ya da üniversitesi bitmek üzere vize final derdinde olması gerekir ne oyunmuş sardırmış herkes
Eskilerden Kimler Kaldı..!
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eskilerden Kimler Kaldı..!
hakikaten bayağı olmuştu foruma bakmayalı EyeOfTiger nasıl gidiyor dostum , Kikimokoxtwo canım volkanım ne kadar oldu görüşmeyeli özledik vallahi özelden numaranı at yoksa vururum 
o değilde hala oynanıyor mu bu oyun arkadaşlar yahu etmeyin eylemeyin benim jenerasyonumdan oynayan herkesin şu anda ya üniversite bitmiş mesleğini eline almış ya da üniversitesi bitmek üzere vize final derdinde olması gerekir ne oyunmuş sardırmış herkes
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Titreme yapıyor oynamayinca yapisti klavye birakamiyoz meletifreze61 yazdı:hakikaten bayağı olmuştu foruma bakmayalı EyeOfTiger nasıl gidiyor dostum , Kikimokoxtwo canım volkanım ne kadar oldu görüşmeyeli özledik vallahi özelden numaranı at yoksa vururum
hem nasıl sardı 7 yıl oldu hala bırakamıyorum ailem ameteme götürecek az kaldıı 
Tekrar Tılsım - JLuee
Лучший мир возможен
€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
Лучший мир возможен

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
Way bea halil ..ne günlerdi be hatırlamamak elde mi ..freze61 yazdı:hakikaten bayağı olmuştu foruma bakmayalı EyeOfTiger nasıl gidiyor dostum , Kikimokoxtwo canım volkanım ne kadar oldu görüşmeyeli özledik vallahi özelden numaranı at yoksa vururum