Yeni Büyücü Hayatım
- CrazyHeroz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Masters Of Kuklacı
Yeni Büyücü Hayatım
Merhaba arkadaşlar,abilerim,ablalarım,kardeşlerim,kankalarım,panpalarım ben uzun bir süredir büyücü çarındayım ancak uzun zamanda 49 lvl e gelemedim bunu çok az oynamaya borçluyum 33 lv yim henüz param bol 49 lvl için azat ve kançalan setim var m2.5 elek bile var.Bunu gören can yoldaşım en iyi kankam bana çarını verdi oyunu 3 ay önce bırakmıştı itemleri yere atmiş akıllı. Şimdi ben sizce ne yapayim.Diğer çarım bayandı sadece yüzük ve kolye ayrıca güneş asa uyuyorTransformatör bassamı önerilerinizi bekliyorum
- CrazyHeroz
- Salgın Koruyucusu
Re: Yeni Büyücü Hayatım
Arkadaş dediki ben 110 m ye trans bastım bende şuan 57 m var biriktirip trans mı bassam sizce acil yanit lütfen
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kıyamet bas ardından m1 ikisi toplamda 600-650 m eder. Sonrası basit gb atıcan
- CrazyHeroz
- Salgın Koruyucusu
buda olabilir bu arada arkadaşım eskiden kullandığımız ortak çarımızı buldu ve verdi şuan 800 buz var m2.5 buz gözlükle beraber 901 buz olcak bide mor bilge kağan güneş asasını yükseltirsem 1012 buz olur bide ayrıca 800 buzum 130 da fizik varikvmerdoII yazdı:Kıyamet bas ardından m1 ikisi toplamda 600-650 m eder. Sonrası basit gb atıcan
eşyalarım bilge kağan asa falan bide seti bide gb nucleos amplikatör dü galba ondan
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Buz işine yaramaz migrat ve sığınak elektrik , çemberlitaş fizik ister. En iyisi kıyamet asa üret m1 de olması lazım tabi
- CrazyHeroz
- Salgın Koruyucusu
m1 pek sanmıyorumda kıyamet kaçadır sizce üretmesi 150 dir demiikvmerdoII yazdı:Buz işine yaramaz migrat ve sığınak elektrik , çemberlitaş fizik ister. En iyisi kıyamet asa üret m1 de olması lazım tabi
BİR YERDER 70 M BULCAM ARKADAŞ OYUNU BIRAKIO DA SONRA NUC SET SONRA KIYAMET
En son KRABBY tarafından 11 Kas 2013 18:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Alttaki ileti yukarıya taşındı.
Sebep: Alttaki ileti yukarıya taşındı.
- CrazyHeroz
- Salgın Koruyucusu
BİR YERDER 70 M BULCAM ARKADAŞ OYUNU BIRAKIO DA SONRA NUC SET SONRA KIYAMET