Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Düzenlediğiniz sunucu sampiyonu turnuvası beğendiğim bir etklinlik ama neden her ay düzenli olarak yapılmıyor .
Resim
Resim
Resim
Resim
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

Ölüm oyunlarına artık defansifler'de alınsın fakat defansif 2-3 ü olanlar böylelikle içeride daha güzel bir savas olacaktır ?

savasmaya hazır defansifleri dıslamanız hiçte güzel bir şey değil

evet yine bunu suistimal edicek kişiler olacaktır fakat bir karaliste veritabanı hazırlarsınız
ölüm oyunlarında vs. kurallara uymayan defansif tılsımsız gelen veya ayrıkırı hareket edenler oraya alınır ve bi daha ölüm oyunu alanına giremezler 2-3 kişi ceza aldımı bi dahada kimse yapamaz zaten

ve ayrıca turnuvalar yaklasıyor turnuvalarda da defansif oyunculara hak tanınacak değil mi yetenek serbest olmalı ?
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Zifan yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı: Bi Etkinlik Yapılsın ama Oyun kasmasın :D
Selam EsTeRGoNxRss,
Kasma problemine , İnternet bağlantısı , ram , ekran kartı , fan , kasa içi problemler gibi bir çok etken neden olabilir. Bu sıkıntıyı direk etkinlik kalabalığına bağlamamak lazım:)
Sevgili Game Master Beni Yalnış Anlamanızı istemem Tabiki ama şöyle düşünelim bakın
1.si Oyunumuz İstanbul Kıyamet Vakti'nin Sunucu durumlarını ve kapasitesini biliyorsunuzdur umarım bilmiyorsanızda ben bi özet geçe bilerim :)
Sunucuların Oyuncu Kapasitesinin Çok Az olduğu
Buna istinaden Sunucuların oyuncu kapasaitesinin 500'ü geçmediği
Sunucuların Aynı anda 100 kişinin Online olması halinde Donma diye tabir edilen Lag olayının meydana geldiği
Oyunda Aynı anda 15 kişinin yan yana gelmesi halinde Geri atmaların olması
Efek Oranın Diğer online oyunlarına göre çok çok düşük olduğu ama Sunucu motorlarının bu düşük oranı bile kaldırmadığı
Oyuna Yenilik Yapılamama sebeplerinden birininde Sunucuların Kaldırmıyacağının OLMASI.

Lütfen beni Yanlış anlamayınız Ben burda sizi ve sizin ekibinizi Suçlamıyorum Sonuçta sizde "Gönüllü" olarak İkv'ye Hizmet ediyorsunuz Ne güzel birşey. Ama Her defasında Dile Getiriyorum YÖNETİM Oyunculardan Yardım Alma İhtimali varsa Alsın Buna Kimse Karşı Çıkmaz Emin olun Ne mi demek istiyorum
Oyunun kötü gidişini Düzeltmek için bir kampanya Yapıla bilinir. Ör/ Oyun Sunucuları Yenilecektir Bunun için bir miktar Para gereklidir ama sizde Yarısı vardır Dükkana 50 TL değerinde 3 parça ürün koyarsın Toplam değeri 70 TL eder ama bu kampanyadan dolayı 50 TL olur diyelim Bunu Her sunucuda En az 100 kişi Alır ki Teşkilatta buna Benim Loncam kesin destek vericektir ve Bazılarımız 2 adet alacaktır ama biz 1 olarak hesaplayalım kafadan 5 bin TL sunucu başı gelir elde edile bilinir bunu 8 sunucu bazı olarak düşünsek 40,000 Bin TL olarak nerden baksan Gelir elde edile bilinir. Bu gün İKV nin Standarlarında bir Oyun Sunucusunun 80 Bin TL kadar olduğunu ve Bu Sunucunun İş göre bileceğini düşüne biliriz.

Bu Sunucuyla Yapılacak Olan Yeni Bir İKV Yeni Bir Heyecan la beraber Yapılacak olan YENİ BİR BÖLGE demektir burada Yönetim Aklını kullanırsa Şaayet Oradan Gelecek olan Parayıda iyi bir değerlendirme dersek 2. Yeni Bir Sunucu Alınması Düşünüle bilinir.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Barbarosxhizir yazdı:Düzenlediğiniz sunucu sampiyonu turnuvası beğendiğim bir etklinlik ama neden her ay düzenli olarak yapılmıyor .
Selam Barbarosxhizir,
Sunucu şampiyonası turnuvalarımız , her ay olmasada dönüşümlü olarak yapılmaya devam edilecektir.
İlginiz için teşekkür ederiz.

istanbulunruyasi yazdı:Ölüm oyunlarına artık defansifler'de alınsın fakat defansif 2-3 ü olanlar böylelikle içeride daha güzel bir savas olacaktır ?

savasmaya hazır defansifleri dıslamanız hiçte güzel bir şey değil

evet yine bunu suistimal edicek kişiler olacaktır fakat bir karaliste veritabanı hazırlarsınız
ölüm oyunlarında vs. kurallara uymayan defansif tılsımsız gelen veya ayrıkırı hareket edenler oraya alınır ve bi daha ölüm oyunu alanına giremezler 2-3 kişi ceza aldımı bi dahada kimse yapamaz zaten

ve ayrıca turnuvalar yaklasıyor turnuvalarda da defansif oyunculara hak tanınacak değil mi yetenek serbest olmalı ?
Selam istanbulunruyasi,
Sunucu şampiyonası turnuvalarında bundan böyle defansif dövüş yeteneğide kullanılabilecek , lakin ölüm oyunu için şu an için olmasada ilerleyen günlerde yeni bir düzenlemeye gideceğiz.İlginiz için teşekkür ediyoruz.

EsTeRGoNxRss yazdı:
Zifan yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı: Bi Etkinlik Yapılsın ama Oyun kasmasın :D
Selam EsTeRGoNxRss,
Kasma problemine , İnternet bağlantısı , ram , ekran kartı , fan , kasa içi problemler gibi bir çok etken neden olabilir. Bu sıkıntıyı direk etkinlik kalabalığına bağlamamak lazım:)
Sevgili Game Master Beni Yalnış Anlamanızı istemem Tabiki ama şöyle düşünelim bakın
1.si Oyunumuz İstanbul Kıyamet Vakti'nin Sunucu durumlarını ve kapasitesini biliyorsunuzdur umarım bilmiyorsanızda ben bi özet geçe bilerim :)
Sunucuların Oyuncu Kapasitesinin Çok Az olduğu
Buna istinaden Sunucuların oyuncu kapasaitesinin 500'ü geçmediği
Sunucuların Aynı anda 100 kişinin Online olması halinde Donma diye tabir edilen Lag olayının meydana geldiği
Oyunda Aynı anda 15 kişinin yan yana gelmesi halinde Geri atmaların olması
Efek Oranın Diğer online oyunlarına göre çok çok düşük olduğu ama Sunucu motorlarının bu düşük oranı bile kaldırmadığı
Oyuna Yenilik Yapılamama sebeplerinden birininde Sunucuların Kaldırmıyacağının OLMASI.

Lütfen beni Yanlış anlamayınız Ben burda sizi ve sizin ekibinizi Suçlamıyorum Sonuçta sizde "Gönüllü" olarak İkv'ye Hizmet ediyorsunuz Ne güzel birşey. Ama Her defasında Dile Getiriyorum YÖNETİM Oyunculardan Yardım Alma İhtimali varsa Alsın Buna Kimse Karşı Çıkmaz Emin olun Ne mi demek istiyorum
Oyunun kötü gidişini Düzeltmek için bir kampanya Yapıla bilinir. Ör/ Oyun Sunucuları Yenilecektir Bunun için bir miktar Para gereklidir ama sizde Yarısı vardır Dükkana 50 TL değerinde 3 parça ürün koyarsın Toplam değeri 70 TL eder ama bu kampanyadan dolayı 50 TL olur diyelim Bunu Her sunucuda En az 100 kişi Alır ki Teşkilatta buna Benim Loncam kesin destek vericektir ve Bazılarımız 2 adet alacaktır ama biz 1 olarak hesaplayalım kafadan 5 bin TL sunucu başı gelir elde edile bilinir bunu 8 sunucu bazı olarak düşünsek 40,000 Bin TL olarak nerden baksan Gelir elde edile bilinir. Bu gün İKV nin Standarlarında bir Oyun Sunucusunun 80 Bin TL kadar olduğunu ve Bu Sunucunun İş göre bileceğini düşüne biliriz.

Bu Sunucuyla Yapılacak Olan Yeni Bir İKV Yeni Bir Heyecan la beraber Yapılacak olan YENİ BİR BÖLGE demektir burada Yönetim Aklını kullanırsa Şaayet Oradan Gelecek olan Parayıda iyi bir değerlendirme dersek 2. Yeni Bir Sunucu Alınması Düşünüle bilinir.
Selam EsTeRGoNxRss,
Destek iletişim Formundan "Görüş ve Öneriler" bildirim tipini seçerek istek ve önerilerinizi gönderebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ediyoruz,iyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Selam Zifan
Yapmış olduğum Öneriyi Destek Ekibindeki Arkadaşlarınız Beni Tii ye Almıyacağı için Onlara Yazacak vaktim yok 8-) :geek: :arrow:
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Zifan yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Düzenlediğiniz sunucu sampiyonu turnuvası beğendiğim bir etklinlik ama neden her ay düzenli olarak yapılmıyor .
Selam Barbarosxhizir,
Sunucu şampiyonası turnuvalarımız , her ay olmasada dönüşümlü olarak yapılmaya devam edilecektir.

En yakın sunucu şampiyonası turnuvası ne zaman peki.
Resim
Resim
Resim
Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Barbarosxhizir yazdı:
Zifan yazdı:
Selam Barbarosxhizir,

Selam Barbarosxhizir,
Turnuva duyurularımız , turnuva başlamadan önceki ay yapılarak başvurular alınmaya başlanmaktadır dolayısı ile bir iki hafta öncesinde turnuvadan haberdar olabilirsiniz.Şu ay turnuva yapacağız diyerek sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz zira takvim akışları değişkenlik gösterebilir.
İlginiz için teşekkür ediyoruz , iyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Zifan yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:
Zifan yazdı:
Selam Barbarosxhizir,

Selam Barbarosxhizir,
Turnuva duyurularımız , turnuva başlamadan önceki ay yapılarak başvurular alınmaya başlanmaktadır dolayısı ile bir iki hafta öncesinde turnuvadan haberdar olabilirsiniz.Şu ay turnuva yapacağız diyerek sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz zira takvim akışları değişkenlik gösterebilir.
İlginiz için teşekkür ediyoruz , iyi eğlenceler.
en heycanlı olan turnuvayı en az yapıyorsunuz yetişmiyorsa bazı etkinlikleri azaltın bu turnuvayda ağırlık verin lütfen
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

ya bence düllo etkınlgı anka için 3 kişilik grub haline düşürülmeli sebebi açık zaten ayda 1 kere grub çıkıyor heralde yazıp yazıp çıkıyor gmler 3 kişi buluyorz ama 6 kişi imkansız :D
3 kişi olsa etkilğinde tatını bizde çıkarsak
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
xxxdexterxxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen xxxdexterxxx »

selamlar..
Topla kazan etkinliğinde koydugunuz şartlar şunlar;
5 Hidrojen (Gaffar Bey), 10 Niobyum (Kenan), 10 Hydrargyrum (Junon) : Şaheser Silah + 2500 Akçe
5 Ateş Boyası (Semiha Hanım), 10 Motorin (Motorin), 10 Antimon (Centurion) : Şaheser Eşya
10 Köşk Madalyonu (Stuart Efendi), 5 Motorin (Motorin) : 2500 Akçe
10 Hydrargyrum (Junon) : 1000 Akçe
10 Niobyum (Kenan) : 500 Akçe

Fakat işin komik tarafı bunları toplayabilecek kişiler zaten sürekli gaffar'a, kenan'a, Junon'a giden, en kötü 5 carı olan, en az 3'ünün şaheser silahı olan kişiler...

Bence bu ödüllere daha fazla ihtiyacı olan kişilere yönelik bi etkinlikler yapmalısınız.

“Etkinlikler” sayfasına dön