Merhabalar Yaptıgı Karaktersiz İftiralar İLe Milleti Bana Kışkırtan '' Zamanxdoktoru'' Adlı Kişiliksiz Karakterin GeRçek Kimligi Buyrun Fazla Söze Gerek Yok !!!
Tüm Meran Görsün Duysun Ve Bilmiyenlere Anlatsın ...
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Adım Cİkmasın Diye Öyle Yaptım Beni Bİlen Bilir Kardeşim YUkarda KP Kasıyorlardı
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
o An Xxxkumandanxxx İLe Konuşuyordum...Bölgedende Tartıştık ..İnamayabilirsin
GeCe yazdı:Merhabalar Yaptıgı Karaktersiz İftiralar İLe Milleti Bana Kışkırtan '' Zamanxdoktoru'' Adlı Kişiliksiz Karakterin GeRçek Kimligi Buyrun Fazla Söze Gerek Yok !!!
Tüm Meran Görsün Duysun Ve Bilmiyenlere Anlatsın ...
söz yanlış olmuş tüm meran duysun,görsün ve bilenelr bilemyenelre anlatsın olsa daha mantıklı olurdu:D
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
hahahha sen kafayı yemıssın kardes gercektende sende çatlaklık war buna kım ınanır az uste bak adama resmen kufur etmıssın adam snn resımlerını koymus bence zamanx ler ıyı lonca kımseye zararları yokken senden ne ıstedıler adamlar hırsızlık yapcak olsalar sana nıe soylesınler hadı soylemdıler sen gordun desek nır oyle bagıra bagıra bız hırslık yapcaz desınler bıraz mantıklı olun lutfen bu tur seylerı cıddıye almayın adamlar belkı kendı aralarında saka yapıyodu nerden bılıyosunuz uzun lafın kısası yazdıgın hıc bırseyde mantık yok mantıklı ol sen bu adamlara we kımseye camur atma kesın maden cekemdın ondan boyle seylere kalkısıyosun benden sana tawsıye bır maden ıcın kendını bukadar kucultme foruma konu acıp ugrastına degmez ayrıca meran choosensx lerın ne mal oldugunu bılıyo sen rahat ol
OoO Z-a_L_i_M OoO