Meran Halkı Aranızdaki Hırsızlara Dikkat Edin{Zamanxdoktoru}

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Meran Halkı Aranızdaki Hırsızlara Dikkat Edin{Zamanxdoktoru}

Mesaj gönderen GeCe »

Merhabalar Yaptıgı Karaktersiz İftiralar İLe Milleti Bana Kışkırtan '' Zamanxdoktoru'' Adlı Kişiliksiz Karakterin GeRçek Kimligi Buyrun Fazla Söze Gerek Yok !!!

Resim

Tüm Meran Görsün Duysun Ve Bilmiyenlere Anlatsın ...
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Re: Meran Halkı Aranızdaki Hırsızlara Dikkat Edin{Zamanxdoktoru}

Mesaj gönderen Strongxsifa »

neden beyazla kapladın belki orda tmm yazıyor :D
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GeCe »

Adım Cİkmasın Diye Öyle Yaptım Beni Bİlen Bilir Kardeşim =) YUkarda KP Kasıyorlardı
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GeCe »

o An Xxxkumandanxxx İLe Konuşuyordum...Bölgedende Tartıştık ..İnamayabilirsin
Resim

Kullanıcı avatarı
fundafuni456
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen fundafuni456 »

GeCe yazdı:Merhabalar Yaptıgı Karaktersiz İftiralar İLe Milleti Bana Kışkırtan '' Zamanxdoktoru'' Adlı Kişiliksiz Karakterin GeRçek Kimligi Buyrun Fazla Söze Gerek Yok !!!

Resim

Tüm Meran Görsün Duysun Ve Bilmiyenlere Anlatsın ...
söz yanlış olmuş tüm meran duysun,görsün ve bilenelr bilemyenelre anlatsın olsa daha mantıklı olurdu:D
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Kullanıcı avatarı
serkann
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen serkann »

hahahha sen kafayı yemıssın kardes gercektende sende çatlaklık war buna kım ınanır az uste bak adama resmen kufur etmıssın adam snn resımlerını koymus bence zamanx ler ıyı lonca kımseye zararları yokken senden ne ıstedıler adamlar hırsızlık yapcak olsalar sana nıe soylesınler hadı soylemdıler sen gordun desek nır oyle bagıra bagıra bız hırslık yapcaz desınler bıraz mantıklı olun lutfen bu tur seylerı cıddıye almayın adamlar belkı kendı aralarında saka yapıyodu nerden bılıyosunuz uzun lafın kısası yazdıgın hıc bırseyde mantık yok mantıklı ol sen bu adamlara we kımseye camur atma kesın maden cekemdın ondan boyle seylere kalkısıyosun benden sana tawsıye bır maden ıcın kendını bukadar kucultme foruma konu acıp ugrastına degmez ayrıca meran choosensx lerın ne mal oldugunu bılıyo sen rahat ol
OoO Z-a_L_i_M OoO
~~ AtarLı Meranın Giderli Loncası ~~
ZaMaNxTeaM !

ZamanxVaKti

Resim

Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Sanal Alemde hırsızlığı hrkez yapar.Herkez delikanlı artist takılır ama reelde herkez yapamaz =)

“Genel Sohbet” sayfasına dön