Büyücü için
Büyücü için
Sizce Ejder + m1 tılsım mı daha iyi olur? Yoksa direk kıyamet asa mı daha iyi olur
Re: Büyücü için
Kıyamet + m1 iyi olur 
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Bence Kıyamet(^) + m1 daha iyi olur 
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Şu ana kadar bunları üretmediysen Oyunu Bırakman Daha HayırlıKiyamet yazdı:Sizce Ejder + m1 tılsım mı daha iyi olur? Yoksa direk kıyamet asa mı daha iyi olur
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bana ver kesin cozum
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba,
Konu, Karakter Okulları >> Büyücü alanına taşınmıştır, lütfen buradan devam ediniz.
Keyifli forumlar.
Konu, Karakter Okulları >> Büyücü alanına taşınmıştır, lütfen buradan devam ediniz.
Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
Sanate kardeşim ben şimdi üretiyorum bu tür yorumları ne diye yazarsınız anlamıyorumEsTeRGoNxRss yazdı:Şu ana kadar bunları üretmediysen Oyunu Bırakman Daha HayırlıKiyamet yazdı:Sizce Ejder + m1 tılsım mı daha iyi olur? Yoksa direk kıyamet asa mı daha iyi olur
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
ejder m1 yap en azından bölgeye gırebılme ıhtımalın daha fazla ama sadece kıyamet asa basarsan almayabılırler m1 daha cok ıse yarıyo bu gunlerdeKiyamet yazdı:Sanate kardeşim ben şimdi üretiyorum bu tür yorumları ne diye yazarsınız anlamıyorumEsTeRGoNxRss yazdı:Şu ana kadar bunları üretmediysen Oyunu Bırakman Daha HayırlıKiyamet yazdı:Sizce Ejder + m1 tılsım mı daha iyi olur? Yoksa direk kıyamet asa mı daha iyi olur
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx