İyiligimin Sonu Alın Size Son

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TRUSTME
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İyiligimin Sonu Alın Size Son

Mesaj gönderen TRUSTME »

Para ödenmeden geçirilen bir itemde elbette çalındığı bellidir.
|TIMELORD
Kullanıcı avatarı
DEWELOPER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DuMaN

Mesaj gönderen DEWELOPER »

Geçmiş olsun :? Çok iyi tanımadığın kendin oyun üzerinden kefil olamıyacağım bir kişiye itemini verme . Tılsımlarda geri çekilme diye bir şey yok bu arada aktarılan itemler geri alınamaz.Sadece efsunlar ve nadideler geri alınabilir.
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht

İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

esmur yazdı:Selamlar Ben Müslüm ByKeNT Oyuna 2009 Yılında Santi Sayisinde Baslamıştım 4 Yıldır, Oyun Hayatım Vardır Ve Sürüyor 2011 Yılında Gerçekleşen Gaffar Bey Denilen Bhoş'dur Belkide İnanazsınız Oyunda İlk Alıcaksız Car SANTAA İdi Ve O Zmnlar Telefonda Oynamıyodum. Email Hesabındaydım Ve Arkdaşıma Dostuma Şifremi Vermiştim Sonra Topkapı Sarayı Gelmiştı O Gün Çara Gireyim Dedim Çar 1 LwL 4 Adet Karekter Şöyle Başlıo : 'Hahahaha Kerizzzzz Müslüm Saol' Ve Sonra Tekrar Karekter Açıp Oyuna Basladım Ordan Buralar Kadar . Geldim 2013 Yılın'da 1 Adet Metorıt 1 Ürettim Çarım Düzülü Olduqu İçin Arkdaşımın Carına Vermiştim Tılsımı Ve Onun Karekterını Düzüyordum . 2 Gün Sonra Metorit 1 Bulamayınca. Ben Bilmiom Dediler Peki Dedim Es Geçtim İyi Niyetimden. Sonradan .... Tanıştım Ve İyi Bi Dost İyi Bir Abi Oldu Bana . 2 Adet Metorit 1 Üretim Oyuna Tekrardan Sarıldım Ve Oynadım Oynadım Durdum . Ve Bu Seferde 2 Sini Birden Çaldırdım

YANİ BURDA ANLATMAK İSTEDİGİM DİKKATLİ OLUNUZ 4 SENEDİR BERABER OLDUGUM ADAM BİLE 1.200 M MADENLERİMİ ÇALDI İYİ NİYETİMİZDEN KAYBETTİK.

Size İyi Oyunlar Dilerim. :oops:
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdîr Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
herqele
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen herqele »

Öncelikle Merhaba ;
Başına gelen olaya çok üzüldüm müslüm.Ortada bir emek söz konusu.Gereken yerlere başvurursan çalınan tılsımlarını geri alabileceğini düşünüyorum.Sunucumuzda böyle bir olay gerçekleşmişti ve geri alınmıştı.Tekrardan geçmiş olsun.
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

esmur yazdı:Selamlar Ben Müslüm ByKeNT Oyuna 2009 Yılında Santi Sayisinde Baslamıştım 4 Yıldır, Oyun Hayatım Vardır Ve Sürüyor 2011 Yılında Gerçekleşen Gaffar Bey Denilen Bhoş'dur Belkide İnanazsınız Oyunda İlk Alıcaksız Car SANTAA İdi Ve O Zmnlar Telefonda Oynamıyodum. Email Hesabındaydım Ve Arkdaşıma Dostuma Şifremi Vermiştim Sonra Topkapı Sarayı Gelmiştı O Gün Çara Gireyim Dedim Çar 1 LwL 4 Adet Karekter Şöyle Başlıo : 'Hahahaha Kerizzzzz Müslüm Saol' Ve Sonra Tekrar Karekter Açıp Oyuna Basladım Ordan Buralar Kadar . Geldim 2013 Yılın'da 1 Adet Metorıt 1 Ürettim Çarım Düzülü Olduqu İçin Arkdaşımın Carına Vermiştim Tılsımı Ve Onun Karekterını Düzüyordum . 2 Gün Sonra Metorit 1 Bulamayınca. Ben Bilmiom Dediler Peki Dedim Es Geçtim İyi Niyetimden. Sonradan .... Tanıştım Ve İyi Bi Dost İyi Bir Abi Oldu Bana . 2 Adet Metorit 1 Üretim Oyuna Tekrardan Sarıldım Ve Oynadım Oynadım Durdum . Ve Bu Seferde 2 Sini Birden Çaldırdım

YANİ BURDA ANLATMAK İSTEDİGİM DİKKATLİ OLUNUZ 4 SENEDİR BERABER OLDUGUM ADAM BİLE 1.200 M MADENLERİMİ ÇALDI İYİ NİYETİMİZDEN KAYBETTİK.

Size İyi Oyunlar Dilerim. :oops:

ilk değil son olmayacak :?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

arada düşünüyorumda acaba biz hakkaten kerizmiyiz millet bize full char veriyor kılına bile zarar gelmesin diye 3.5 atıyoz kimsenin malına göz dikmiyoz millet bizim herşeyimize göz dikiyor acaba bizdemi bir hata varbeyler ne dersiniz ?
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Jackss »

bu oyunda en fazla 2 tane cok yakın arkadasın olcak şifrene kadar verebılecegın daha fazlası zarar . geçmiş olsun
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx

“Genel Sohbet” sayfasına dön