Oyuna dönüş...
Oyuna dönüş...
Herkese selam.Oyuna kısa bir süre ara vermiştim şimdi yeniden dönmeyi düşünüyorum ama nerden devam edeceğimi bilmiyorum.Sancakta 49 lv büyü ve 33 lv şifa var başka çar yok.Büyü de Fevzi Azat dizili.Sizce sancaktanmı devam edeyim, başka sunucuda mı açayım.Başka sunucuda açarsam önerileriniznelerdir...Şimdiden teşekkürler...
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yolcu
Re: Oyuna dönüş...
Merhabalar bence dönmeyi hiç düşünmeyin hatta kaçabildiğiniz kadar kaçın ben ağustostan beri oyuna girmiyorum ve inanın yokluğunu da hiç çekmiyorum. Fevzi azat setin artık bir önemi yok çemberlitaştan full olmanız lazım artık onunda önemi kalmadı tılsımlar geldi oyun bitti eğer meteorit 1 üretebilirim yada satın alabilirim diyorsanız rahatsınız ama yok ben üretemem derseniz oyunda neredeyse gb atma şansınız yok herkes tılsımla kafayı bozmuş halde en rahat gb atabileceğiniz karakter şifadır büyüyle tılsımsız gbye ancak tanıdıklarla girebilirsiniz ki artık onlar bile gbye almıyorlar. 2008den beri keyifle oynadığım oyunu 1 senede soğuttular hala oynayanlara da Allah sabır versin...

Jasmine
DrJasmine
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Amin cümleten.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Biraz caba harcarsan rahatlıkla üretebilirsin tılsımını o kadarda zor değilyaseminalici yazdı:Merhabalar bence dönmeyi hiç düşünmeyin hatta kaçabildiğiniz kadar kaçın ben ağustostan beri oyuna girmiyorum ve inanın yokluğunu da hiç çekmiyorum. Fevzi azat setin artık bir önemi yok çemberlitaştan full olmanız lazım artık onunda önemi kalmadı tılsımlar geldi oyun bitti eğer meteorit 1 üretebilirim yada satın alabilirim diyorsanız rahatsınız ama yok ben üretemem derseniz oyunda neredeyse gb atma şansınız yok herkes tılsımla kafayı bozmuş halde en rahat gb atabileceğiniz karakter şifadır büyüyle tılsımsız gbye ancak tanıdıklarla girebilirsiniz ki artık onlar bile gbye almıyorlar. 2008den beri keyifle oynadığım oyunu 1 senede soğuttular hala oynayanlara da Allah sabır versin...

- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
yaseminalici yazdı:Merhabalar bence dönmeyi hiç düşünmeyin hatta kaçabildiğiniz kadar kaçın ben ağustostan beri oyuna girmiyorum ve inanın yokluğunu da hiç çekmiyorum. Fevzi azat setin artık bir önemi yok çemberlitaştan full olmanız lazım artık onunda önemi kalmadı tılsımlar geldi oyun bitti eğer meteorit 1 üretebilirim yada satın alabilirim diyorsanız rahatsınız ama yok ben üretemem derseniz oyunda neredeyse gb atma şansınız yok herkes tılsımla kafayı bozmuş halde en rahat gb atabileceğiniz karakter şifadır büyüyle tılsımsız gbye ancak tanıdıklarla girebilirsiniz ki artık onlar bile gbye almıyorlar. 2008den beri keyifle oynadığım oyunu 1 senede soğuttular hala oynayanlara da Allah sabır versin...
Hay ben sana!! Allahtan hiç eksikliğini hissetmiyormuşsun cidden. Bir de hissetsen demekki forumda uyuyacaksın.
Dön kardeşim dön, oyna oyununu, hırs yapmadan, yavaş yavaş oyna. İstediğin yerden başla.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
+antinKUNTIN yazdı:yaseminalici yazdı:Merhabalar bence dönmeyi hiç düşünmeyin hatta kaçabildiğiniz kadar kaçın ben ağustostan beri oyuna girmiyorum ve inanın yokluğunu da hiç çekmiyorum. Fevzi azat setin artık bir önemi yok çemberlitaştan full olmanız lazım artık onunda önemi kalmadı tılsımlar geldi oyun bitti eğer meteorit 1 üretebilirim yada satın alabilirim diyorsanız rahatsınız ama yok ben üretemem derseniz oyunda neredeyse gb atma şansınız yok herkes tılsımla kafayı bozmuş halde en rahat gb atabileceğiniz karakter şifadır büyüyle tılsımsız gbye ancak tanıdıklarla girebilirsiniz ki artık onlar bile gbye almıyorlar. 2008den beri keyifle oynadığım oyunu 1 senede soğuttular hala oynayanlara da Allah sabır versin...
Hay ben sana!! Allahtan hiç eksikliğini hissetmiyormuşsun cidden. Bir de hissetsen demekki forumda uyuyacaksın.
Dön kardeşim dön, oyna oyununu, hırs yapmadan, yavaş yavaş oyna. İstediğin yerden başla.

- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yolcu
antinKUNTIN yazdı:yaseminalici yazdı:Merhabalar bence dönmeyi hiç düşünmeyin hatta kaçabildiğiniz kadar kaçın ben ağustostan beri oyuna girmiyorum ve inanın yokluğunu da hiç çekmiyorum. Fevzi azat setin artık bir önemi yok çemberlitaştan full olmanız lazım artık onunda önemi kalmadı tılsımlar geldi oyun bitti eğer meteorit 1 üretebilirim yada satın alabilirim diyorsanız rahatsınız ama yok ben üretemem derseniz oyunda neredeyse gb atma şansınız yok herkes tılsımla kafayı bozmuş halde en rahat gb atabileceğiniz karakter şifadır büyüyle tılsımsız gbye ancak tanıdıklarla girebilirsiniz ki artık onlar bile gbye almıyorlar. 2008den beri keyifle oynadığım oyunu 1 senede soğuttular hala oynayanlara da Allah sabır versin...
Öncelikle üslubuna dikkat et hay ben sana ne demek karşında askerlik arkadaşın yok! Oyunu bırakmış olmam foruma girmeceğim anlamına gelmez git konuları bir araştır oyunu bırakıp foruma yazan pek çok kişiyle karşılaşırsın. Oyunda herhangi bir yenilik var mı diye bakarken bu konuyla karşılaştım ve düşüncelerimi yazdım katılmıyorsan saygısızlık da yapmayacaksın.

Jasmine
DrJasmine
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
Metin 2 oyna daha çok zevk alırsın. Bu oyuna dönmemen temennilerimle..
İyi oyunlar..
İyi oyunlar..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
Metin 2 de ortam yok. Ikv yapısı gereği ortam mecbur kurulcak. Ortam istiyosan İKV Şaşma
Grafikler kötü ama.
Grafikler kötü ama.