Firariste dikkat

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Firariste dikkat

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Barbarosxhizir yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Bu Tür İspatsız Karalama Kampanyalarını BoZ BayKuŞ Loncası Olarak Kınıyoruz...
Firarist Arkadaşımız Gayet Düzgün Oynayan Bir Boz Baykuş Loncası Üyesidir.
Eğer Elinizde Belge Var ise Gerekli İşlemleri Yapacağız..

{REHBER}Dumanistt
Boz Baykuşlar Loncası Lideri
Senin üyen olmadan önce benim üyemdi ve gelen şikayetler üzerine loncadan cıkarmak zorunda kaldım :(

Eğer Elinizde Belge Varsa Buyurun Sunun Yoksa Asılsız Bir İhbardan Daha İleri Gidemeyecektir Bu Söylemleriniz.
Konu Bildirildi..
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

DuMaNisTT yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Bu Tür İspatsız Karalama Kampanyalarını BoZ BayKuŞ Loncası Olarak Kınıyoruz...
Firarist Arkadaşımız Gayet Düzgün Oynayan Bir Boz Baykuş Loncası Üyesidir.
Eğer Elinizde Belge Var ise Gerekli İşlemleri Yapacağız..

{REHBER}Dumanistt
Boz Baykuşlar Loncası Lideri
Senin üyen olmadan önce benim üyemdi ve gelen şikayetler üzerine loncadan cıkarmak zorunda kaldım :(

Eğer Elinizde Belge Varsa Buyurun Sunun Yoksa Asılsız Bir İhbardan Daha İleri Gidemeyecektir Bu Söylemleriniz.
Konu Bildirildi..
İleri gidilmiyicek derken ne demk istedin loncadan cıkarmanı talep etmedim bence sana birsey ihbar da etmedim cunku bildirimlerime baktımda senden hiçbirsey talep etmemişim sadece acılan bir konuda yorum yapmışım yanlışsam düzelt lütfen..
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bleyd »

kardeşim sallayın ne oldugunu ilerde anlarlar bana 1ay abi abi diye gezdi okadar adamına güveniyosa sorsun yalansa yalan desin sonra neden eski kimliğini söledi :Dayarsız eleman kovduk gitti daha ötesi yok bozbaykuşmuusn nesin devam et sen firaristle 2ay sonra senide tanımaz tanırsada vardır zaten çıkarı. şimdi git rehberliğini yap oyunda...yeni gelenlere yardımcı ol tutupda yalancı diyoruz veya 2 yüzlü diyoruz bunlara takılma senin görüşün o bizimki bu yukarda yazdığımıda oku demedim abi felan derse bana oyunda pm at konuşalım oyunda oda abi dedimde işde şölede bölede dediğinde yoktun heralde girde ozamanlar oyunda olan adamlara sor saçma sapan yorum yapma varsa konun aç veya oyuna gel
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bleyd yazdı:kardeşim sallayın ne oldugunu ilerde anlarlar bana 1ay abi abi diye gezdi okadar adamına güveniyosa sorsun yalansa yalan desin sonra neden eski kimliğini söledi :Dayarsız eleman kovduk gitti daha ötesi yok bozbaykuşmuusn nesin devam et sen firaristle 2ay sonra senide tanımaz tanırsada vardır zaten çıkarı. şimdi git rehberliğini yap oyunda...yeni gelenlere yardımcı ol tutupda yalancı diyoruz veya 2 yüzlü diyoruz bunlara takılma senin görüşün o bizimki bu yukarda yazdığımıda oku demedim abi felan derse bana oyunda pm at konuşalım oyunda oda abi dedimde işde şölede bölede dediğinde yoktun heralde girde ozamanlar oyunda olan adamlara sor saçma sapan yorum yapma varsa konun aç veya oyuna gel
Normalde cevap yazmayacaktım :) Fakat sizin dediklerinizde ki çelişki ne kadar doğru ne kadar yalan olduğunu gözler önüne sermektedir. :) Loncama Bozbaykuşmusun nesin diyerek sarf ettiğiniz boş sözleri görmezden geliyorum direk konuya giriyorum oyuncunun şuan bizim loncamıza zarar vermemektedir ve 1 aydır bizim loncamızdadır Loncamdan biri olduğu için bir iki söz söylemek hissiyatına kapıldım ve sözlerimi belirttim.

Her Zaman Şunu Söylerim
Suçluluğu İspat Edilmemiş Birine Suçlu Diyemezsiniz.
REhberliği küçümsemeniz ve böbürlenmeniz sizin ne kadar seviyeli olduğunuzu gösterir ..
Saçma Sapan Yorum Derken Konu Yorum Yapılmak İçin Açılır Ve Yorumlarda Mutlaka Karşı Tez de Savunulur . Ve Karşı Düşünceyi Dinlemeyen Görmezden Gelen Biri ile de Herhangi Bir Konu Görüşülmez :)

Dediğim Gibi İspatınız Varsa Tamam Siz Haklısınız..
Ayrıca Biraz Daha TERBİYELİ Olmanız Size Hiç Bir Şey Kaybettirmeyecektir..
Allah'ın Selamını Alıp Vermeye Yüzümüz Olsun Altı Üstü Oyun Abartmayalım Kalbini Kırdığım Olduysa Affola.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

DuMaNisTT yazdı:
Bleyd yazdı:kardeşim sallayın ne oldugunu ilerde anlarlar bana 1ay abi abi diye gezdi okadar adamına güveniyosa sorsun yalansa yalan desin sonra neden eski kimliğini söledi :Dayarsız eleman kovduk gitti daha ötesi yok bozbaykuşmuusn nesin devam et sen firaristle 2ay sonra senide tanımaz tanırsada vardır zaten çıkarı. şimdi git rehberliğini yap oyunda...yeni gelenlere yardımcı ol tutupda yalancı diyoruz veya 2 yüzlü diyoruz bunlara takılma senin görüşün o bizimki bu yukarda yazdığımıda oku demedim abi felan derse bana oyunda pm at konuşalım oyunda oda abi dedimde işde şölede bölede dediğinde yoktun heralde girde ozamanlar oyunda olan adamlara sor saçma sapan yorum yapma varsa konun aç veya oyuna gel
Normalde cevap yazmayacaktım :) Fakat sizin dediklerinizde ki çelişki ne kadar doğru ne kadar yalan olduğunu gözler önüne sermektedir. :) Loncama Bozbaykuşmusun nesin diyerek sarf ettiğiniz boş sözleri görmezden geliyorum direk konuya giriyorum oyuncunun şuan bizim loncamıza zarar vermemektedir ve 1 aydır bizim loncamızdadır Loncamdan biri olduğu için bir iki söz söylemek hissiyatına kapıldım ve sözlerimi belirttim.

Her Zaman Şunu Söylerim
Suçluluğu İspat Edilmemiş Birine Suçlu Diyemezsiniz.
REhberliği küçümsemeniz ve böbürlenmeniz sizin ne kadar seviyeli olduğunuzu gösterir ..
Saçma Sapan Yorum Derken Konu Yorum Yapılmak İçin Açılır Ve Yorumlarda Mutlaka Karşı Tez de Savunulur . Ve Karşı Düşünceyi Dinlemeyen Görmezden Gelen Biri ile de Herhangi Bir Konu Görüşülmez :)

Dediğim Gibi İspatınız Varsa Tamam Siz Haklısınız..
Ayrıca Biraz Daha TERBİYELİ Olmanız Size Hiç Bir Şey Kaybettirmeyecektir..
Allah'ın Selamını Alıp Vermeye Yüzümüz Olsun Altı Üstü Oyun Abartmayalım Kalbini Kırdığım Olduysa Affola.
Sabır ya kardeşim bak yorumunu yap öyle biri değil onuda söyle ama neden kendi kendine gelin güvey oluyorsun burdan kim sana demiş loncadan cıkar hayla diyor suclu olmadıkca cıkarmam diye su lonca baskanlığı olayına fazla kaptırmıs gibisin kendini . Ve su dürüstlükten bahsediyorsun ya önce sen dürüst ol 1 aydır loncandaymıs birdaha bak o zamn aşağıya
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bleyd »

Ya ne kadar arıza varsa bizi buluyo bu adam 1 aydır senin loncandaysa bizim loncadan atılan kim hayret ettim bak şimdi konu baya değişdi ayrıca rehberliği küçümsemedim git rehberliğini yap dedim oyunda yardım arayan çok hiç görmüyorum seni bende eski rehberim bırakdım ayrıyeten bi konuya daha deyineyim sana loncadan at veya konu başlıgındada loncanızdan atın yazmıyo sadece dikkat edin diye dedim sen sor yazmışdım yukarda bana abi deyip gezmiyomuymuş sonra işi bitti kısaltarak küfrediyo akıl küpü hadi şimdi git başkansınya loncana lp kasda sıralamaya girsin varsa sıkıntın oyunda yazabilirsin
Resim
BLEYD ERAGON

Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bleyd »

Yönetici şu konuyu kapatırmısın saçmasapan insanlarla muhatab olmuyacaz burda herkes kendi dünyasında biz iyilik olsun diye yazdık ama bi laf var dinlemedik eşek hoşlafdan ne anlar...iyilik yap denize at demişler beter olsun .....
Resim
BLEYD ERAGON

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön