Kuklacının Oyunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kuklagiller
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kuklacının Oyunu

Mesaj gönderen Kuklagiller »

HeilHitler yazdı:
Kuklagiller yazdı:Her gördüğünüzü sakallı sanmayın. Şeriatı dışarda gördüğün şahıs , tv kanalı vb. gibi yerlerden değil de Kur'an dan öğrenin.

Kimin haklı ya da haksız olduğu konusunda Allah , kıyamet günü hüküm vericektir. !
Tamam bu Gaffar olayını da kıyamet gününe bırak, uzatma bence. O zaman hesaplaşırız biz.
Emredersin paşa hazretleri :roll:
İmzanızda büyük ölçekli resimler kullanmayınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
Allah'a tevekkül et; vekil olarak Allah yeter. (33:3)
viewtopic.php?f=46&t=116787
Kullanıcı avatarı
CiToS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Wrath Ofthe Titans

Mesaj gönderen CiToS »

Barbarosxhizir yazdı:
CiToS yazdı:AYRICA KONUNUN GÖLGELENMESİNİ İSTEMEM LAKİN
ŞUNU BELİRTMEDEN GEÇEMİYECEGİM

BEN AFGAN ASILLI BİRİYİM DİNİ İNANCLARIN İNSANLARIN ÜZERİNDE ÇOK FARKLI ŞEKİLLERDE UYGULANDIGI BİR ÜLKENİN MENSUBUYUM.
TC VATANDAŞIIM RABBİME BİN ŞÜKÜRLER OLSUN.

ARKADAŞLARIMIZ KİTABI MUKADDESTEN ÖRNEKLER VEREREK BURDA İNSANLARA BİR TAKIM ŞEYLERİN İSPATI PEŞİNDELER.
LAKİN ŞUNU BİLMELİLER.TÜRKİYE ETNİK AÇIDAN BAKILINCA ŞERİAT KANUNLARIYLA YÖNETİLEN BİR ÜLKEDEN ÇOK ÇOK DAHA DİNCİ ÇOK DAHA NAMUSLU.ÇOK DAHA TEBARER BİR ÜLKEDİR.
ŞERİAT HÜKÜMLERİNİN GEÇERLİ OLDUGU ÇOGU ÜLKEDE ZİNA İÇİN GÜNÜ BİRLİK İMAM NİKAHLARI KIYILMAKTA.
ŞERİATLE YÖNETİLEN ÜLKELERİN HEPSİNDE NAHMAREM DİYE İNSANLARIN EVLERİNDE PENCERE YASAKLANMAKTA BALKONLAR YIKILMAKTA.ÇOK AFEDERSİNİZ TUVALET PENCELERİ GİBİ PPENCERELER KONULARAK İNSANLAR PİSLİGE HASTALIGA İTİLMEKTE.
BU ÜLLKELERDE ASIRLAR BOYUNCA SIKMA BAŞ,YOBAZ,LİBOŞ İNSANLARIN DİN ADAMI İLAN EDİLDİGİ ONLARIN LAFLARINA BAKILARAK DİNİN YÖNLENDİRİLDİGİ UNUTULMASIN.
SENELERCE HER KONUYU DİNE BAGLAYARAK İNSANLARI DİNDEN TİKSİNDİRDİKLERİ AŞİKAR
SİZLER YENİ NESİLLERSİNİZ,İNSANLARI BU ŞEKİLDE DİNDEN PRANUTE ETMEYİN.
ÖZELLİKLE FORUMU GENÇLER ÇOK KULLANIYOR AKILLARINDA ACABA KALICAK YAZILAR YAZMAYIN DERİM =)

HEP HERYERDE HER ZAMAN ŞUDUR Kİ :)
YERYÜZÜNE GELMİŞ EN YÜCE VARLIK İNSAN
İNSANLAR İÇİNDEN ÇIKMIŞ EN YÜCE TOPLULUK TÜRKLER
BUNLARA VESİLE OLANDA ALLAH'TIR :)
İYİ FORUMLAR

Ben sana şeriattan bahsetmiyorum diğer başka seylerden de sadece sana dedimki Ben kürttüm ve bunu değiştiremem Annem kürt babam kürt Kalkıp soyumu inkar edip Türküm diyemem benim üstüme düsen Türkiye devletinin bütünlüğünden yana olmak zaten bu kanıda olduğumu belirttim Türk kelimesini sizler o kadar ırkcılığa bulasmısnız ki yargılama yapmayın diye yazıyorum diğer konulara neden girdin anlamadım benden Türk üm dememi bekleyenler yazık sizlere . Anlayana sivrisinek saz anlamyana davul zurna az misali yoruldum arkds
BEN BU DEMECİ SİZE İSTİNADEN YAZMADIM.
AYRICA SİZE ASLINIZI İNKAR EDİN DİYENDE YOK ^^
Resim

ULu ÇıNaRLaR
FıRTıNaLı
DiYaRLaRDa YeTiŞiR...
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

HeilHitler yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:
HeilHitler yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:
HeilHitler yazdı:Bu Gaffar isminde bir art niyet arayan insanları anlamıyorum.

Yahu arkadaşım konuşuyorsunuz o kadar ama her gün gaffarı kesiyorsunuz, bizzat kendiniz. Madem o kadar çok önemsiyorsunuz, bırakın oyunu oynamayın. Oynayacaksanız da, Gaffar'ı kesmeye gitmeyin. Önce kendinizi bir düzeltin, ondan sonra eleştirmeye geçin. Siz kendinizle bir çelişmeyi bırakın önce.
Kaan senin çözümünde bumu oyunu bırakın neden ben oyunu bırakıyorum benim gibi düşüncesi olan insanlar var ben niyetimi biliyorum zaten ama orda Gaffar değilde başka birsey yapmak zor çözüm değil benim oyunu bırakmam çözüm.
Atilla, emin ol bir art niyetleri olsaydı, dini kötüleyecek daha farklı motifleri oyuna eklerler ve bu yönden sürekli gözümünün içerisine sokmaya çalışırlardı. Yani inan ki; Gaffar ya da bir şey olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu durumun kimsenin inancına bir zararı yok.
Ben sana düşüncemi belirtiyorum değilmi eğer tartısmıcaksak ne diye bu forum var neden birbirmize cevaplar yazıyoruz yanlışımdır belkide en yanlış insan ama bırakın oyunu demek ne kadar doğru ?
Atilla, evet burası bir tartışma ortamı ama bu şekilde onlarca konu açıldı ve bu insanlara sürekli cevap verildiği halde uzattılar durdular. Bizzat açıklamasını bile yapmıştı yöneticilerden birisi. Nerull'du sanırım. Şimdi bu Gaffar Bey'in ismi düzeltilmiyorsa eğer ve dini inanca karşı bir saldırı olduğu düşünülüyorsa, neden oyun bırakılmıyor? Bunu söylemeye çalışıyorum. Eğer ki sadece öylesine bir isimse - ki öyle de zaten - neden Gaffar Bey kesimine devam ediyor, bizzat bu ismi yanlış bulan kişiler. Anlatmaya çalıştığım şey tamamen bu.
bir benzerlikle acıklıyıcam ben oyuna geçen yıl tekrardan başladım biliyorsun o açıklamdan haberim yok İsrail terör örgütüne milyarlcarca yatırım yapıyor mesala ama onların ürünleri herkesin evine giriyor Biz arkdslarla bu lan oyunlu oyunlara basladık onlar knight online oynadılar ben (TÜRK) yeterince saygılı oldum umarım Türk oyunu olduğu için buna basladım o zman yoktu ve alıstım bu oyuna şimdi sonradan ara verdim geldiğimde Yeni bir bos gelmişti adı binlerce isim varken ALLAH ın isimlerindne birini koydular peki hangisi yapılmalıydı benim oyunu bırkamam mı lazım yoksa onların daha dikkatli davranıp biizm gibi düsünenleride görmeleri gerkiyordu ?
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Anlaşıldı burası da kişisel tartışma alanına döndü, neden adam akıllı bir fikri bir görüşü eğrisiyle doğrusuyla ele alıp tartışamıyoruz doya doya ya hu? Siz kişisel görüşlerinizi yazmaya devam edin, ben aziz Türk Milletinin çerçevesinden bakıp belgelerle konuştuğum için maalesef aynı frekansta konuşmamış oluyoruz ve nitekim anlaşamıyoruz. Yorulduğum için değil, kaçtığım için de değil, edebim daha fazlasına müsaade etmediği için sükutu yeğliyorum. Ziya Gökalp de Diyarbakırlı idi. Yani ırki anlamda Türk değildi. Fakat Türkçülük fikrinin kurucusu olmuştur. Irki bir problemin varsa sende öncekileri de oku, öyle gel. Ha pardon, okumayın, gidin google amcanıza sorun o herşeyi bilir nasılsa. :) Mustafa Kemal Atatürk'ün fikir babam diye nitelendirdiği Ziya Gökalp, Türkiye Cumhuriyeti içerisinde yaşayan herkesin Türk olduğunu, ancak ırki anlamda Türk olup Türklüğe hizmet etmeyen kişilerin Türk olamayacağını, fakat aynı zamanda ırki anlamda Türk olmayıp kendisini bu vatana hizmete adamış kişilerin de Türk'üm diyenden daha fazla Türk olduklarını ifade etmiştir. Nitekim bu fikir Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün ulus tarafından kabul görülmüş, benimsenmiştir. Tek akıllının kendi olduğunu ifade eden arkadaş, kalkıp da bu kibir kokan hareketlerinle şeriatı savunma bari. Önce nefsini ehlileştir, ham kokuyorsun hala... Atın tutun istediğiniz kadar kendi doğrularınızla, hadi işiniz rast gelsin. ;)
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
ElySeeS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ElySeeS »

Konu gereğinden fazla farklı yönlere yöneldiğinden konu kilitlenmiştir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön