Atilla, emin ol bir art niyetleri olsaydı, dini kötüleyecek daha farklı motifleri oyuna eklerler ve bu yönden sürekli gözümünün içerisine sokmaya çalışırlardı. Yani inan ki; Gaffar ya da bir şey olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu durumun kimsenin inancına bir zararı yok.Barbarosxhizir yazdı:Kaan senin çözümünde bumu oyunu bırakın neden ben oyunu bırakıyorum benim gibi düşüncesi olan insanlar var ben niyetimi biliyorum zaten ama orda Gaffar değilde başka birsey yapmak zor çözüm değil benim oyunu bırakmam çözüm.HeilHitler yazdı:Bu Gaffar isminde bir art niyet arayan insanları anlamıyorum.
Yahu arkadaşım konuşuyorsunuz o kadar ama her gün gaffarı kesiyorsunuz, bizzat kendiniz. Madem o kadar çok önemsiyorsunuz, bırakın oyunu oynamayın. Oynayacaksanız da, Gaffar'ı kesmeye gitmeyin. Önce kendinizi bir düzeltin, ondan sonra eleştirmeye geçin. Siz kendinizle bir çelişmeyi bırakın önce.
Kuklacının Oyunu
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kuklacının Oyunu
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
Şahsım adıma konsuyorum sen benimle gerçekte arkdaşlıkmı yaptın icraat yok diyorsun beni en fazla oyunda sana anlatığım kadarıyla tanır yorum yaparsınHeilHitler yazdı:Bu Gaffar isminde bir art niyet arayan insanları anlamıyorum.
Yahu arkadaşım konuşuyorsunuz o kadar ama her gün gaffarı kesiyorsunuz, bizzat kendiniz. Madem o kadar çok önemsiyorsunuz, bırakın oyunu oynamayın. Oynayacaksanız da, Gaffar'ı kesmeye gitmeyin. Önce kendinizi bir düzeltin, ondan sonra eleştirmeye geçin. Siz kendinizle bir çelişmeyi bırakın önce.
Ayrıca şu konuya bakan yetkili birisi şu konuyu kilitleyip silebilir mi? Yeter artık her zaman aynı şeyleri görmekten bıktık. Tamam saygımız var dininize, inancınıza ama bunu oyuna yaymayın. Sanal ortamda alim kesiliyorsunuz başımıza, gerçek hayatta icraat yok. Karıştırmayın dininizi, inancınızı bizim eğlence ortamımıza, bozmayın keyfimizi.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Ben sana düşüncemi belirtiyorum değilmi eğer tartısmıcaksak ne diye bu forum var neden birbirmize cevaplar yazıyoruz yanlışımdır belkide en yanlış insan ama bırakın oyunu demek ne kadar doğru ?HeilHitler yazdı:Atilla, emin ol bir art niyetleri olsaydı, dini kötüleyecek daha farklı motifleri oyuna eklerler ve bu yönden sürekli gözümünün içerisine sokmaya çalışırlardı. Yani inan ki; Gaffar ya da bir şey olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu durumun kimsenin inancına bir zararı yok.Barbarosxhizir yazdı:Kaan senin çözümünde bumu oyunu bırakın neden ben oyunu bırakıyorum benim gibi düşüncesi olan insanlar var ben niyetimi biliyorum zaten ama orda Gaffar değilde başka birsey yapmak zor çözüm değil benim oyunu bırakmam çözüm.HeilHitler yazdı:Bu Gaffar isminde bir art niyet arayan insanları anlamıyorum.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Ben sana şeriattan bahsetmiyorum diğer başka seylerden de sadece sana dedimki Ben kürttüm ve bunu değiştiremem Annem kürt babam kürt Kalkıp soyumu inkar edip Türküm diyemem benim üstüme düsen Türkiye devletinin bütünlüğünden yana olmak zaten bu kanıda olduğumu belirttim Türk kelimesini sizler o kadar ırkcılığa bulasmısnız ki yargılama yapmayın diye yazıyorum diğer konulara neden girdin anlamadım benden Türk üm dememi bekleyenler yazık sizlere . Anlayana sivrisinek saz anlamyana davul zurna az misali yoruldum arkdsCiToS yazdı:AYRICA KONUNUN GÖLGELENMESİNİ İSTEMEM LAKİN
ŞUNU BELİRTMEDEN GEÇEMİYECEGİM
BEN AFGAN ASILLI BİRİYİM DİNİ İNANCLARIN İNSANLARIN ÜZERİNDE ÇOK FARKLI ŞEKİLLERDE UYGULANDIGI BİR ÜLKENİN MENSUBUYUM.
TC VATANDAŞIIM RABBİME BİN ŞÜKÜRLER OLSUN.
ARKADAŞLARIMIZ KİTABI MUKADDESTEN ÖRNEKLER VEREREK BURDA İNSANLARA BİR TAKIM ŞEYLERİN İSPATI PEŞİNDELER.
LAKİN ŞUNU BİLMELİLER.TÜRKİYE ETNİK AÇIDAN BAKILINCA ŞERİAT KANUNLARIYLA YÖNETİLEN BİR ÜLKEDEN ÇOK ÇOK DAHA DİNCİ ÇOK DAHA NAMUSLU.ÇOK DAHA TEBARER BİR ÜLKEDİR.
ŞERİAT HÜKÜMLERİNİN GEÇERLİ OLDUGU ÇOGU ÜLKEDE ZİNA İÇİN GÜNÜ BİRLİK İMAM NİKAHLARI KIYILMAKTA.
ŞERİATLE YÖNETİLEN ÜLKELERİN HEPSİNDE NAHMAREM DİYE İNSANLARIN EVLERİNDE PENCERE YASAKLANMAKTA BALKONLAR YIKILMAKTA.ÇOK AFEDERSİNİZ TUVALET PENCELERİ GİBİ PPENCERELER KONULARAK İNSANLAR PİSLİGE HASTALIGA İTİLMEKTE.
BU ÜLLKELERDE ASIRLAR BOYUNCA SIKMA BAŞ,YOBAZ,LİBOŞ İNSANLARIN DİN ADAMI İLAN EDİLDİGİ ONLARIN LAFLARINA BAKILARAK DİNİN YÖNLENDİRİLDİGİ UNUTULMASIN.
SENELERCE HER KONUYU DİNE BAGLAYARAK İNSANLARI DİNDEN TİKSİNDİRDİKLERİ AŞİKAR
SİZLER YENİ NESİLLERSİNİZ,İNSANLARI BU ŞEKİLDE DİNDEN PRANUTE ETMEYİN.
ÖZELLİKLE FORUMU GENÇLER ÇOK KULLANIYOR AKILLARINDA ACABA KALICAK YAZILAR YAZMAYIN DERİM
HEP HERYERDE HER ZAMAN ŞUDUR Kİ
YERYÜZÜNE GELMİŞ EN YÜCE VARLIK İNSAN
İNSANLAR İÇİNDEN ÇIKMIŞ EN YÜCE TOPLULUK TÜRKLER
BUNLARA VESİLE OLANDA ALLAH'TIR
İYİ FORUMLAR
En son Barbarosxhizir tarafından 06 Kas 2013 19:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- Kuklagiller
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Her gördüğünüzü sakallı sanmayın. Şeriatı dışarda gördüğün şahıs , tv kanalı vb. gibi yerlerden değil de Kur'an dan öğrenin.
Kimin haklı ya da haksız olduğu konusunda Allah , kıyamet günü hüküm vericektir. !
Kimin haklı ya da haksız olduğu konusunda Allah , kıyamet günü hüküm vericektir. !
İmzanızda büyük ölçekli resimler kullanmayınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
- Kuklagiller
- İskele Babası

iyi geceler
En son Kuklagiller tarafından 06 Kas 2013 19:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gizlenmiş İçerikGöster
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Atilla, evet burası bir tartışma ortamı ama bu şekilde onlarca konu açıldı ve bu insanlara sürekli cevap verildiği halde uzattılar durdular. Bizzat açıklamasını bile yapmıştı yöneticilerden birisi. Nerull'du sanırım. Şimdi bu Gaffar Bey'in ismi düzeltilmiyorsa eğer ve dini inanca karşı bir saldırı olduğu düşünülüyorsa, neden oyun bırakılmıyor? Bunu söylemeye çalışıyorum. Eğer ki sadece öylesine bir isimse - ki öyle de zaten - neden Gaffar Bey kesimine devam ediyor, bizzat bu ismi yanlış bulan kişiler. Anlatmaya çalıştığım şey tamamen bu.Barbarosxhizir yazdı:Ben sana düşüncemi belirtiyorum değilmi eğer tartısmıcaksak ne diye bu forum var neden birbirmize cevaplar yazıyoruz yanlışımdır belkide en yanlış insan ama bırakın oyunu demek ne kadar doğru ?HeilHitler yazdı:Atilla, emin ol bir art niyetleri olsaydı, dini kötüleyecek daha farklı motifleri oyuna eklerler ve bu yönden sürekli gözümünün içerisine sokmaya çalışırlardı. Yani inan ki; Gaffar ya da bir şey olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu durumun kimsenin inancına bir zararı yok.Barbarosxhizir yazdı:Kaan senin çözümünde bumu oyunu bırakın neden ben oyunu bırakıyorum benim gibi düşüncesi olan insanlar var ben niyetimi biliyorum zaten ama orda Gaffar değilde başka birsey yapmak zor çözüm değil benim oyunu bırakmam çözüm.HeilHitler yazdı:Bu Gaffar isminde bir art niyet arayan insanları anlamıyorum.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Kuklagiller
- İskele Babası
Oyunu çoktandır oynamıyorum ve oynamakta istemiyorum.HeilHitler yazdı:Atilla, evet burası bir tartışma ortamı ama bu şekilde onlarca konu açıldı ve bu insanlara sürekli cevap verildiği halde uzattılar durdular. Bizzat açıklamasını bile yapmıştı yöneticilerden birisi. Nerull'du sanırım. Şimdi bu Gaffar Bey'in ismi düzeltilmiyorsa eğer ve dini inanca karşı bir saldırı olduğu düşünülüyorsa, neden oyun bırakılmıyor? Bunu söylemeye çalışıyorum. Eğer ki sadece öylesine bir isimse - ki öyle de zaten - neden Gaffar Bey kesimine devam ediyor, bizzat bu ismi yanlış bulan kişiler. Anlatmaya çalıştığım şey tamamen bu.Barbarosxhizir yazdı:Ben sana düşüncemi belirtiyorum değilmi eğer tartısmıcaksak ne diye bu forum var neden birbirmize cevaplar yazıyoruz yanlışımdır belkide en yanlış insan ama bırakın oyunu demek ne kadar doğru ?HeilHitler yazdı:Atilla, emin ol bir art niyetleri olsaydı, dini kötüleyecek daha farklı motifleri oyuna eklerler ve bu yönden sürekli gözümünün içerisine sokmaya çalışırlardı. Yani inan ki; Gaffar ya da bir şey olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu durumun kimsenin inancına bir zararı yok.Barbarosxhizir yazdı:Kaan senin çözümünde bumu oyunu bırakın neden ben oyunu bırakıyorum benim gibi düşüncesi olan insanlar var ben niyetimi biliyorum zaten ama orda Gaffar değilde başka birsey yapmak zor çözüm değil benim oyunu bırakmam çözüm.HeilHitler yazdı:Bu Gaffar isminde bir art niyet arayan insanları anlamıyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Tamam bu Gaffar olayını da kıyamet gününe bırak, uzatma bence. O zaman hesaplaşırız biz.Kuklagiller yazdı:Her gördüğünüzü sakallı sanmayın. Şeriatı dışarda gördüğün şahıs , tv kanalı vb. gibi yerlerden değil de Kur'an dan öğrenin.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- CiToS
- İskele Babası
- Lonca: Wrath Ofthe Titans
VE TABİKİ GAFFAR İSMİNE GELİNCEK OLURSA.
PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ.MUHAMMET.S.A EFENDİMİZE
AFRA HATUN SUAL EDER.DERKİ EFENDİM
BEN OGLUMA ALLAH'TEALIN ZATI SIFATLARINDAN KOYMAK İSTERİM.
MÜMKÜNMÜDÜR.
PEYGAMBERİMİZ MÜMKÜNDÜR LAKİN ŞU ŞEKİL DER.
ALLAH'IN İSMİ SIFATLARINA ÇOCUKLARINIZA KOYUCAKSANIZ BAŞINDA abd OLMALI YANİ KULU KELİMESİ.
AKSİ MERTEBEDE İSMİ ALAY KONUSU OLUCAK BİR ŞEKLE BÜRÜNÜRSE.EL.VEYA EL-Ü KELİMELERİNİ KOYMAMANIZ KAFİDİR DEMİŞTİR.
(PEYGAMBERİMİZ BİR HADİS-İ ŞERİFİNDE ÇOCUKLARINIZA ARKADAŞLARININ DALGA GEÇEBİLECEGİ İSİMLER KOYMAYIN YARIN RABBİMİZ SİZDEN HESAP SORAR DEMİŞTİR)
İYİFORUMLAR
PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ.MUHAMMET.S.A EFENDİMİZE
AFRA HATUN SUAL EDER.DERKİ EFENDİM
BEN OGLUMA ALLAH'TEALIN ZATI SIFATLARINDAN KOYMAK İSTERİM.
MÜMKÜNMÜDÜR.
PEYGAMBERİMİZ MÜMKÜNDÜR LAKİN ŞU ŞEKİL DER.
ALLAH'IN İSMİ SIFATLARINA ÇOCUKLARINIZA KOYUCAKSANIZ BAŞINDA abd OLMALI YANİ KULU KELİMESİ.
AKSİ MERTEBEDE İSMİ ALAY KONUSU OLUCAK BİR ŞEKLE BÜRÜNÜRSE.EL.VEYA EL-Ü KELİMELERİNİ KOYMAMANIZ KAFİDİR DEMİŞTİR.
(PEYGAMBERİMİZ BİR HADİS-İ ŞERİFİNDE ÇOCUKLARINIZA ARKADAŞLARININ DALGA GEÇEBİLECEGİ İSİMLER KOYMAYIN YARIN RABBİMİZ SİZDEN HESAP SORAR DEMİŞTİR)
İYİFORUMLAR

ULu ÇıNaRLaR
FıRTıNaLı
DiYaRLaRDa YeTiŞiR...