Kuklacının Oyunu
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Re: Kuklacının Oyunu
Bizim oğlan bina okur, döner döner bir daha okur.
) Türkçe konuşuyorum ama neden başkaları anlarken sen anlamıyorsun hayret ediyorum.
Selametle yolun açık olsun yine bekleriz. 

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- Kuklagiller
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bırak da aramızdaki hükmü Allah versin. Sana söyleyeceklerimi önceden söyledim.
"Allah, kıyamet günü, kendisinde ihtilafa düştüğünüz şey hakkında aranızda hükmedecektir."(HACC-69)
Ayrıca Kur'an dışında verdiğim alıntılar yüzde yüz doğrudur diye bir kaide de yok. Kul hata yapabilir...
Artık beni daha fazla yorma :!:
« Andolsun biz Kur’an’da insanlara her çeşit durumu-misali tekrarlayarak türlü türlü anlattık, ama insanlar anlamsız tartışmalara her şeyden daha çok düşkündür.»(18/Kehf,54).
"Allah, kıyamet günü, kendisinde ihtilafa düştüğünüz şey hakkında aranızda hükmedecektir."(HACC-69)
Ayrıca Kur'an dışında verdiğim alıntılar yüzde yüz doğrudur diye bir kaide de yok. Kul hata yapabilir...
« Andolsun biz Kur’an’da insanlara her çeşit durumu-misali tekrarlayarak türlü türlü anlattık, ama insanlar anlamsız tartışmalara her şeyden daha çok düşkündür.»(18/Kehf,54).
İmzanızda büyük ölçekli resimler kullanmayınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Söylediklerinin tümünün yalan olduğunu bütün bir millet söylese bile bu sözleri kimse inkar edemez müslümansa eğer alkışlıyorum seni arkadaşımKuklagiller yazdı:Bırak da aramızdaki hükmü Allah versin. Sana söyleyeceklerimi önceden söyledim.

- CiToS
- İskele Babası
- Lonca: Wrath Ofthe Titans
Barbarosxhizir yazdı:Ve sen citos hanım vatan millet sevgisini sadece türkler de ben kürtüm ama dedilerim cannaklede oldular orda sadece türkler ve kürtler yoktu bunun bilince olursan bende sevinirim Güneydoğu bölgesi Fransızlara karsı kendi kendine ordaki aşiretlerin birlerşip savunmasyla kurtuldu düsman işgalinden vatan sevgisi türklerde yok sadece ben kürttüm ve kürt olmaktan gruru duyuyırum gelgelim terör olayına sen hakkariye şırnağa gittinmi hiç gitmediysen hiç gitme tek bulcağın dağlar olucaktır ve ordaki halk işe girip çalışıcak bir fabrika yok iş imkanı yok bazı zenginler baska ülkerlerde fabrika acmak yerine doğuya yatırım yapsalardı genclerimiz bu kadar kolay düsmezdi terörr örgüte kimse canını hiçe saymaz ordaki hal mayın tarlaları arasından gecip suriyeyeden ucuza mal getiirp az daha pahalı satma derdinler ve malesef yicek ekmek bulamadıklarından terör örgütünün eline düsüyorlar ben bunları yazıyorsam ailemin daha iyi durmda olduğu ve okula gidbilem imkanım olduğu icin farkındayım ama okula gidemeyen arkdlsarımda var onların düsünceleri malesef tamtersiCiToS yazdı:dahil olmıyım diyorum konuya ama kendimi alıkoyamıyorum
çanakkaleye gittinizmi bilmem.ben çok kez gittim şehitliklerin bulundugu yer savaşın en can alıcı,en şiddetli,en kanlı oldugu yerdir.ve şehitliklerin bulundugu yerin yan kısımları boştur hep.ilk 15 yasında falan lise talebesiyken gittim.geziyoruz etrafı 80 li yaşlarda bir amca yanında koca bir semaver oturmuş boş araziye çay içiyor.gençlik işte birazda cahillik takıldık biraz amcaya.bu arazi benim dedi.tabi yeni nesiliz yaa hemen amcaya akıl vermeye başladık amca burayı cafe yap,butik otel yap otantik olsun falan dedik.amca işte güldü bize dediki.hiç kışın geldinmi buralara,hayır dedik haliyle gitmemiştik çünkü,bu topraklar su gördümü oluklardan kıpkırmızı akar,topraya çapa vurmaya gör,1-2 mtrede bir mermi çıkar.gönlüm nasıl el versin dedi.içim bi burkuldu bi üzüldüm hele o anki UTANCIM tarif dahi edilemez.
21.yy dayız hala daha böyle bir milletin çetin mucadelesinin izlerini ALLAH'ımın yagdırdıgı, estirdigi, inlettigi doga olayları silememiş birr millete hitap TÜRK'SE.
senelercee ırk ayrımı yapmadan insanları katleden teör örgütlerine sayın ibaresi serbest bırakılıyorsa.
bırakın müfredatı tartışmayı.
TÜRK kelimesinin baş harfi degil bütün harfleri anlamı,benligi,kişiligi,özverisi,nezaketi KOSKOCAMAN
aksini kim iddaa edebilirki
İYİ FORUMLAR
keşke bu kadar lakayit konuşmasanız
ben 1. kademe uzman jandarma eşiyim ve eşimi
2011 şırnak haruna karakolu baskınında kaybettim
emin ol ben insanların hangi bölgede ne şartlarda yaşadıgını çok iyi biliyorum
kürt TÜRK mevzusunu konuşmak dahi istemiyorum
bu duruma meydan verenler utansın
ayrıca güneydogu bölgesi aşiretlerin yardımıyla kurtuldu falan demişsiniz
lütfen bununla ilgili bir makele bir demeç illegal olsa dahi kabul edicem
türkiye sınırları içerisinde ilk olarak ULU ÖNDER ATATÜRK dogu vilayetleri bagımsızlaştırmış
düşününki akdenizin göbegindeki hatay cumhuriyet ilanından ne kadar sonra türkiyenin bagımsız vilayetlerinden biri olmuştur.
biz inkarcı degiliz olmuş olsak liberal iktidardayken antebin gazi ünvanını sildirirdik,etnik kökenlere karşı bit tutumumuz olmuş olsa maraşın maraşel nagmesini sildirirdik,biz ülke sınırlarımızın ortadan ikiye ayrılmasını istedek kardeş kavgası çıkarmak istesek,şırnak-ardahan-van-gibi vilayetlerimizdeki toplu saldırıları orantısız güçle liberite eder,dogal felaketlerde sırtımızı dönerdik
insanların arasına fitne fesat sokmayın
biz kürt kelimesi olmasan DOGU HALKIMIZA
TÜRK kelimesi geçmesede etnik insanımıza
SAHİP ÇIKMASINI BİLİRİZ
YA SİZ ?????
En son CiToS tarafından 06 Kas 2013 18:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

ULu ÇıNaRLaR
FıRTıNaLı
DiYaRLaRDa YeTiŞiR...
- Kuklagiller
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Teşekürler :ugeek:
İmzanızda büyük ölçekli resimler kullanmayınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Yorulursan sende eyvallah deyip gidebilirsin, daimi bekçisiyiz biz buranın.
Soruma cevap alamadım, forum tanımı da var mıydı Mukaddes Kitabımızda?
Bırak artık oyun nesneleri üzerinden fikir empoze etmeyi. Senin şu anda yaptığını bir kaç yazı öncesinde yadırgadığın iktidar sevdalıları yapıyor. Kusurunu kabul eyle, bana kendi dilinle cevap ver, kafi. Başkalarının ağzıyla değil.
CiToS, boşa yoruyorsun kendini, atomu parçalamaktan daha zor bunların fikirlerini kırmak. Kalıplaşmış beyinlerinde beton misali, ecdadını, tarihini, hatta mezhep kurucularını dahi inkar edebilecek haldeler. Allah ıslah etsin. Ha kaçıyorum sanmayın sakın, buradayım. Her yazılana mısra mısra cevap vereceğim konu moderasyona uğrayana kadar.
CiToS, boşa yoruyorsun kendini, atomu parçalamaktan daha zor bunların fikirlerini kırmak. Kalıplaşmış beyinlerinde beton misali, ecdadını, tarihini, hatta mezhep kurucularını dahi inkar edebilecek haldeler. Allah ıslah etsin. Ha kaçıyorum sanmayın sakın, buradayım. Her yazılana mısra mısra cevap vereceğim konu moderasyona uğrayana kadar.

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Bak kardeşim sizleri anlıyamıyorum beni ALLAH kürt olarak yarattı Ben bunu hiç birsey değişmem. Kürt olmam la ilgili bir sorunun varsa ALLAH a dön bana . Gerçekten aynı şeyleri konusmaktan yoruldum . Makale istemişsin ben sanan senn TÜRK devleti TÜRKİYE MİLLİ eğitim bakanlığının kitabını söylüyorum 2006*2007 yıllarındaki Lise 1 Atatürk ve İnkılapları adlı kitabtan Güneydoğu cephesini okursan Aşiretlerin birleştiği kavramı görüsün Ve Anlıyamıyorum nasıl oluyorda TÜRK yazarken kürt yazıp benden bazı seyleri bekliyrsunuz yazık ya hep sizin gibi insanlar şu terörün ekmeğine yağ sürüyor devam edin siz böyle bu şekilde terör biticek.CiToS yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Ve sen citos hanım vatan millet sevgisini sadece türkler de ben kürtüm ama dedilerim cannaklede oldular orda sadece türkler ve kürtler yoktu bunun bilince olursan bende sevinirim Güneydoğu bölgesi Fransızlara karsı kendi kendine ordaki aşiretlerin birlerşip savunmasyla kurtuldu düsman işgalinden vatan sevgisi türklerde yok sadece ben kürttüm ve kürt olmaktan gruru duyuyırum gelgelim terör olayına sen hakkariye şırnağa gittinmi hiç gitmediysen hiç gitme tek bulcağın dağlar olucaktır ve ordaki halk işe girip çalışıcak bir fabrika yok iş imkanı yok bazı zenginler baska ülkerlerde fabrika acmak yerine doğuya yatırım yapsalardı genclerimiz bu kadar kolay düsmezdi terörr örgüte kimse canını hiçe saymaz ordaki hal mayın tarlaları arasından gecip suriyeyeden ucuza mal getiirp az daha pahalı satma derdinler ve malesef yicek ekmek bulamadıklarından terör örgütünün eline düsüyorlar ben bunları yazıyorsam ailemin daha iyi durmda olduğu ve okula gidbilem imkanım olduğu icin farkındayım ama okula gidemeyen arkdlsarımda var onların düsünceleri malesef tamtersiCiToS yazdı:dahil olmıyım diyorum konuya ama kendimi alıkoyamıyorum
çanakkaleye gittinizmi bilmem.ben çok kez gittim şehitliklerin bulundugu yer savaşın en can alıcı,en şiddetli,en kanlı oldugu yerdir.ve şehitliklerin bulundugu yerin yan kısımları boştur hep.ilk 15 yasında falan lise talebesiyken gittim.geziyoruz etrafı 80 li yaşlarda bir amca yanında koca bir semaver oturmuş boş araziye çay içiyor.gençlik işte birazda cahillik takıldık biraz amcaya.bu arazi benim dedi.tabi yeni nesiliz yaa hemen amcaya akıl vermeye başladık amca burayı cafe yap,butik otel yap otantik olsun falan dedik.amca işte güldü bize dediki.hiç kışın geldinmi buralara,hayır dedik haliyle gitmemiştik çünkü,bu topraklar su gördümü oluklardan kıpkırmızı akar,topraya çapa vurmaya gör,1-2 mtrede bir mermi çıkar.gönlüm nasıl el versin dedi.içim bi burkuldu bi üzüldüm hele o anki UTANCIM tarif dahi edilemez.
21.yy dayız hala daha böyle bir milletin çetin mucadelesinin izlerini ALLAH'ımın yagdırdıgı, estirdigi, inlettigi doga olayları silememiş birr millete hitap TÜRK'SE.
senelercee ırk ayrımı yapmadan insanları katleden teör örgütlerine sayın ibaresi serbest bırakılıyorsa.
bırakın müfredatı tartışmayı.
TÜRK kelimesinin baş harfi degil bütün harfleri anlamı,benligi,kişiligi,özverisi,nezaketi KOSKOCAMAN
aksini kim iddaa edebilirki
İYİ FORUMLAR
keşke bu kadar lakayit konuşmasanız
ben 1 kademe uzaman jandarma eşiyim ve eşimi
2011 şırnak haruna karakolu baskınında kaybettim
emin ol ben insanların hangi bölgede ne şartlarda yaşadıgını çok iyi biliyorum
kürt TÜRK mevzusunu konuşmak dahi istemiyorum
bu duruma meydan verenler utansın
ayrıca güneydogu bölgesi aşiretlerin yardımıyla kurtuldu falan demişsiniz)
lütfen bununla ilgili bir makele bir demeç illegal olsa dahi kabul edicem
türkiye sınırları içerisinde ilk olarak ULU ÖNDER ATATÜRK dogu vilayetleri bagımsızlaştırmış
düşününki akdenizin göbegindeki hatay cumhuriyet ilanından ne kadar sonra türkiyenin bagımsız vilayetlerinden biri olmuştur.
biz inkarcı degiliz olmuş olsak liberal iktidardayken antebin gazi ünvanını sildirirdik,etnik kökenlere karşı bit tutumumuz olmuş olsa maraşın maraşel nagmesini sildirirdik,biz ülke sınırlarımızın ortadan ikiye ayrılmasını istedek kardeş kavgası çıkarmak istesek,şırnak-ardahan-van-gibi vilayetlerimizdeki toplu saldırıları orantısız güçle liberite eder,dogal felaketlerde sırtımızı dönerdik
insanların arasına fitne fesat sokmayın
biz kürt kelimesi olmasan DOGU HALKIMIZA
TÜRK kelimesi geçmesede etnik insanımıza
SAHİP ÇIKMASINI BİLİRİZ
YA SİZ ?????

- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Bu Gaffar isminde bir art niyet arayan insanları anlamıyorum.
Yahu arkadaşım konuşuyorsunuz o kadar ama her gün gaffarı kesiyorsunuz, bizzat kendiniz. Madem o kadar çok önemsiyorsunuz, bırakın oyunu oynamayın. Oynayacaksanız da, Gaffar'ı kesmeye gitmeyin. Önce kendinizi bir düzeltin, ondan sonra eleştirmeye geçin. Siz kendinizle bir çelişmeyi bırakın önce.
Ayrıca şu konuya bakan yetkili birisi şu konuyu kilitleyip silebilir mi? Yeter artık her zaman aynı şeyleri görmekten bıktık. Tamam saygımız var dininize, inancınıza ama bunu oyuna yaymayın. Sanal ortamda alim kesiliyorsunuz başımıza, gerçek hayatta icraat yok. Karıştırmayın dininizi, inancınızı bizim eğlence ortamımıza, bozmayın keyfimizi.
Yahu arkadaşım konuşuyorsunuz o kadar ama her gün gaffarı kesiyorsunuz, bizzat kendiniz. Madem o kadar çok önemsiyorsunuz, bırakın oyunu oynamayın. Oynayacaksanız da, Gaffar'ı kesmeye gitmeyin. Önce kendinizi bir düzeltin, ondan sonra eleştirmeye geçin. Siz kendinizle bir çelişmeyi bırakın önce.
Ayrıca şu konuya bakan yetkili birisi şu konuyu kilitleyip silebilir mi? Yeter artık her zaman aynı şeyleri görmekten bıktık. Tamam saygımız var dininize, inancınıza ama bunu oyuna yaymayın. Sanal ortamda alim kesiliyorsunuz başımıza, gerçek hayatta icraat yok. Karıştırmayın dininizi, inancınızı bizim eğlence ortamımıza, bozmayın keyfimizi.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Kaan senin çözümünde bumu oyunu bırakın neden ben oyunu bırakıyorum benim gibi düşüncesi olan insanlar var ben niyetimi biliyorum zaten ama orda Gaffar değilde başka birsey yapmak zor çözüm değil benim oyunu bırakmam çözüm.HeilHitler yazdı:Bu Gaffar isminde bir art niyet arayan insanları anlamıyorum.

- CiToS
- İskele Babası
- Lonca: Wrath Ofthe Titans
AYRICA KONUNUN GÖLGELENMESİNİ İSTEMEM LAKİN
ŞUNU BELİRTMEDEN GEÇEMİYECEGİM
BEN AFGAN ASILLI BİRİYİM DİNİ İNANCLARIN İNSANLARIN ÜZERİNDE ÇOK FARKLI ŞEKİLLERDE UYGULANDIGI BİR ÜLKENİN MENSUBUYUM.
TC VATANDAŞIIM RABBİME BİN ŞÜKÜRLER OLSUN.
ARKADAŞLARIMIZ KİTABI MUKADDESTEN ÖRNEKLER VEREREK BURDA İNSANLARA BİR TAKIM ŞEYLERİN İSPATI PEŞİNDELER.
LAKİN ŞUNU BİLMELİLER.TÜRKİYE ETNİK AÇIDAN BAKILINCA ŞERİAT KANUNLARIYLA YÖNETİLEN BİR ÜLKEDEN ÇOK ÇOK DAHA DİNCİ ÇOK DAHA NAMUSLU.ÇOK DAHA TEBARER BİR ÜLKEDİR.
ŞERİAT HÜKÜMLERİNİN GEÇERLİ OLDUGU ÇOGU ÜLKEDE ZİNA İÇİN GÜNÜ BİRLİK İMAM NİKAHLARI KIYILMAKTA.
ŞERİATLE YÖNETİLEN ÜLKELERİN HEPSİNDE NAHMAREM DİYE İNSANLARIN EVLERİNDE PENCERE YASAKLANMAKTA BALKONLAR YIKILMAKTA.ÇOK AFEDERSİNİZ TUVALET PENCELERİ GİBİ PPENCERELER KONULARAK İNSANLAR PİSLİGE HASTALIGA İTİLMEKTE.
BU ÜLLKELERDE ASIRLAR BOYUNCA SIKMA BAŞ,YOBAZ,LİBOŞ İNSANLARIN DİN ADAMI İLAN EDİLDİGİ ONLARIN LAFLARINA BAKILARAK DİNİN YÖNLENDİRİLDİGİ UNUTULMASIN.
SENELERCE HER KONUYU DİNE BAGLAYARAK İNSANLARI DİNDEN TİKSİNDİRDİKLERİ AŞİKAR
SİZLER YENİ NESİLLERSİNİZ,İNSANLARI BU ŞEKİLDE DİNDEN PRANUTE ETMEYİN.
ÖZELLİKLE FORUMU GENÇLER ÇOK KULLANIYOR AKILLARINDA ACABA KALICAK YAZILAR YAZMAYIN DERİM
HEP HERYERDE HER ZAMAN ŞUDUR Kİ
YERYÜZÜNE GELMİŞ EN YÜCE VARLIK İNSAN
İNSANLAR İÇİNDEN ÇIKMIŞ EN YÜCE TOPLULUK TÜRKLER
BUNLARA VESİLE OLANDA ALLAH'TIR
İYİ FORUMLAR
ŞUNU BELİRTMEDEN GEÇEMİYECEGİM
BEN AFGAN ASILLI BİRİYİM DİNİ İNANCLARIN İNSANLARIN ÜZERİNDE ÇOK FARKLI ŞEKİLLERDE UYGULANDIGI BİR ÜLKENİN MENSUBUYUM.
TC VATANDAŞIIM RABBİME BİN ŞÜKÜRLER OLSUN.
ARKADAŞLARIMIZ KİTABI MUKADDESTEN ÖRNEKLER VEREREK BURDA İNSANLARA BİR TAKIM ŞEYLERİN İSPATI PEŞİNDELER.
LAKİN ŞUNU BİLMELİLER.TÜRKİYE ETNİK AÇIDAN BAKILINCA ŞERİAT KANUNLARIYLA YÖNETİLEN BİR ÜLKEDEN ÇOK ÇOK DAHA DİNCİ ÇOK DAHA NAMUSLU.ÇOK DAHA TEBARER BİR ÜLKEDİR.
ŞERİAT HÜKÜMLERİNİN GEÇERLİ OLDUGU ÇOGU ÜLKEDE ZİNA İÇİN GÜNÜ BİRLİK İMAM NİKAHLARI KIYILMAKTA.
ŞERİATLE YÖNETİLEN ÜLKELERİN HEPSİNDE NAHMAREM DİYE İNSANLARIN EVLERİNDE PENCERE YASAKLANMAKTA BALKONLAR YIKILMAKTA.ÇOK AFEDERSİNİZ TUVALET PENCELERİ GİBİ PPENCERELER KONULARAK İNSANLAR PİSLİGE HASTALIGA İTİLMEKTE.
BU ÜLLKELERDE ASIRLAR BOYUNCA SIKMA BAŞ,YOBAZ,LİBOŞ İNSANLARIN DİN ADAMI İLAN EDİLDİGİ ONLARIN LAFLARINA BAKILARAK DİNİN YÖNLENDİRİLDİGİ UNUTULMASIN.
SENELERCE HER KONUYU DİNE BAGLAYARAK İNSANLARI DİNDEN TİKSİNDİRDİKLERİ AŞİKAR
SİZLER YENİ NESİLLERSİNİZ,İNSANLARI BU ŞEKİLDE DİNDEN PRANUTE ETMEYİN.
ÖZELLİKLE FORUMU GENÇLER ÇOK KULLANIYOR AKILLARINDA ACABA KALICAK YAZILAR YAZMAYIN DERİM
HEP HERYERDE HER ZAMAN ŞUDUR Kİ
YERYÜZÜNE GELMİŞ EN YÜCE VARLIK İNSAN
İNSANLAR İÇİNDEN ÇIKMIŞ EN YÜCE TOPLULUK TÜRKLER
BUNLARA VESİLE OLANDA ALLAH'TIR
İYİ FORUMLAR

ULu ÇıNaRLaR
FıRTıNaLı
DiYaRLaRDa YeTiŞiR...