türk yada Türk yazman cok sey farkeder saygı denen birsey var.
Hem Türkculuk denen birsey var ulkemizdeki insanların yarisindan fazlası soy olarak Türk değildir ama Türklük dediğin Türk olmak değil Türk hissetmektir. Benim anne tarafı Bulgar baba tarafı Yunan göçmeni ben kendimi Türk hissediyorum ne dersen de Türkiye vatandaşıyım ve Türküm
Kuklacının Oyunu
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Re: Kuklacının Oyunu
Akıl dnen birsey var tammı kardeşim senin görüşün o mu eyvallah ama ben kürttüm bunu hiç bişeye değiştirmem ha Türkiye devleti savasa girerse askere en önce gidecekelr arasında olucağıma emnim ayrıca benden saygı bekliyorsun sen benim ırkıma küfür ler ederken bırakda ben türk yazıyım saygı karsılıklıdır canım kardeşimSonxavatar yazdı:türk yada Türk yazman cok sey farkeder saygı denen birsey var.
Hem Türkculuk denen birsey var ulkemizdeki insanların yarisindan fazlası soy olarak Türk değildir ama Türklük dediğin Türk olmak değil Türk hissetmektir. Benim anne tarafı Bulgar baba tarafı Yunan göçmeni ben kendimi Türk hissediyorum ne dersen de Türkiye vatandaşıyım ve Türküm

- Kuklagiller
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Sonxavatar yazdı:türk yada Türk yazman cok sey farkeder saygı denen birsey var.
Nasıl Türklük bir anlam ifade ediyorsa aynı şekilde Allah'ın sıfatlarından birisi de bir anlam ifade eder. Ki sen o ismi bu şekilde kullanamazsın :!: Sen Gaffarın ne olduğunu bile bilmezsin ki cümle içinde kullanasın....Lütfen imzanı değiştir :!:Kuklagiller yazdı::arrow:Kuklagiller yazdı: :idea: Allah'ın sıfatlarından biri adına klanda,bölgede ya da herhangi bir yerde kötü bir şekilde zikredilmesi elbette beni incitir...
Tabi siz nasıl hissederseniz hissedin . Ben size ne yapabilirim ki ....
,;*¨iKV¨*;,
Gaffar Gaffar dediğin nedir ki gülüm
Ben senin için mor fareyi kesmeyi göze almışım
İmzanızda büyük ölçekli resimler kullanmayınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Biri çıkıp derki koskoca Türkiye devletinin Milli eğitim bakanlığı yanlıs bilgi veriyor ben doğru veriyorum bu saygısızlık değil ama benm türk yazmam saygısızlık öylemi seni kim eğitti o yanlıs dediğin kurum eğitti kardeşim adın çok uzun yazamadım kbma

- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Şu saçmalıklarınızı oyuna taşımayın bari , kişileri kısıtlamaya kadar düşüyorsunuz.
Burası özgür bir platform..
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Kızmana gerk yok kardeşim ikv nin en çekici gelen yönüde bu muhabet ortamı herkes fikrini belirtiyor bak ne güzel hepimizin okurken kzıdığı yer olmusutur ama küfür yok ortada )mobilsorun yazdı:Şu saçmalıklarınızı oyuna taşımayın bari , kişileri kısıtlamaya kadar düşüyorsunuz.

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Tartışmanıza yorum yapmıyorum. Saygısızlık veya hakaret olarak algılamayın.
Ama sizin sayenizde bir sürü bilgi öğrendim. Özellikle SeyhulMuverrih. Doğru ya da yanlış bilgi olsun yeter. Zaman doğru ya da yanlış olduğunu gösterecektir.
Neyse konu konuyu açtı. Dinden Türklük konusuna geldik. Bakalım ileride hangi konular açılacak daha
Ama sizin sayenizde bir sürü bilgi öğrendim. Özellikle SeyhulMuverrih. Doğru ya da yanlış bilgi olsun yeter. Zaman doğru ya da yanlış olduğunu gösterecektir.
Neyse konu konuyu açtı. Dinden Türklük konusuna geldik. Bakalım ileride hangi konular açılacak daha
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Ohoo, bakıyorum da Kuklagiller adlı arkadaşımız da tanımlayıcı cümleler kullanır olmuş, Forum kelimesinin tanımı veyahut o bulduğun resim de Allah'ın yüce kelamı Kur'an-ı Kerim'de var mıydı acaba?
Demek ki tek başına yeterli olmuyormuş değil mi ahbap. 
Barbarosxhizir, haddini aşıyorsun, saygı ile gelene sevgiyle yaklaşırız amenna ama dur denilecek yerde de dilimize geleni söylemekten çekinmeyiz. Senin o internette bilmem nerenin sitesi dediğin yerler hep benim sana bizatihi yazdığım kaynakların okunmasından sonra meydana geliyor. Asıl internette bulamadığın bilgileri el yazması eserlerde, ansiklopedilerde bulursun bu da kulağına altın bir küpe olsun. Ben sana pınarın kaynağını gösteriyorum sen kalkıyorsun bana küçük bir su birikintisinden bahsediyorsun... Evet bende vakti zamanında o eğitim sisteminden geçerek bu konuma geldim, fakat sadece o savsatalarla yetinmedim, hem okudum, hem çalıştım. Kazandığım üç kuruşun yarısından fazlasına gidip kitap aldım. Şimdi ise onlarca kitaptan mürekkep naçizane bir kütüphaneye sahibim. Yani duyduklarıma yüzde yüzdür deyip inanmadım. Gittim araştırdım ve öğrendim. Yetmedi gittim yerinde gözlemledim. Binaenaleyh, anlayacağın ben kendimi değil, bilginin gücünü büyük görüyorum. Geçmişini tanımayan geleceğinden bahsedemez, dalından kopan kuru bir yaprağın kaderini rüzgar tayin eder. Dalından kopmadan evvela, burada bas bas bağırıp birilerine ithamda bulunmadan önce, yazdıklarımı bir araştır kaynaklara bir ulaş, sende benim gibi her duyduğuna inanma ve oku, öğren, sonra gel benim tezimi çürütmeye çalış. Bana benim gibi kaynakla gelmezsen kuru laftan ibaret kalır yazdıkların.
Sonxavatar, hüsn-ü zan ile düşünmenden mütevellit seni kutlarım. CiToS, ağzına, eline, emeğine, yüreğine sağlık, saygı duyuyorum yazının her bir mısrasına. DOBROVECER, bir şeyler öğretebildiysem ne mutlu bana, kapımız her daim açıktır tarih hususunda.
Saygı ve sevgilerimle...
Barbarosxhizir, haddini aşıyorsun, saygı ile gelene sevgiyle yaklaşırız amenna ama dur denilecek yerde de dilimize geleni söylemekten çekinmeyiz. Senin o internette bilmem nerenin sitesi dediğin yerler hep benim sana bizatihi yazdığım kaynakların okunmasından sonra meydana geliyor. Asıl internette bulamadığın bilgileri el yazması eserlerde, ansiklopedilerde bulursun bu da kulağına altın bir küpe olsun. Ben sana pınarın kaynağını gösteriyorum sen kalkıyorsun bana küçük bir su birikintisinden bahsediyorsun... Evet bende vakti zamanında o eğitim sisteminden geçerek bu konuma geldim, fakat sadece o savsatalarla yetinmedim, hem okudum, hem çalıştım. Kazandığım üç kuruşun yarısından fazlasına gidip kitap aldım. Şimdi ise onlarca kitaptan mürekkep naçizane bir kütüphaneye sahibim. Yani duyduklarıma yüzde yüzdür deyip inanmadım. Gittim araştırdım ve öğrendim. Yetmedi gittim yerinde gözlemledim. Binaenaleyh, anlayacağın ben kendimi değil, bilginin gücünü büyük görüyorum. Geçmişini tanımayan geleceğinden bahsedemez, dalından kopan kuru bir yaprağın kaderini rüzgar tayin eder. Dalından kopmadan evvela, burada bas bas bağırıp birilerine ithamda bulunmadan önce, yazdıklarımı bir araştır kaynaklara bir ulaş, sende benim gibi her duyduğuna inanma ve oku, öğren, sonra gel benim tezimi çürütmeye çalış. Bana benim gibi kaynakla gelmezsen kuru laftan ibaret kalır yazdıkların.
Sonxavatar, hüsn-ü zan ile düşünmenden mütevellit seni kutlarım. CiToS, ağzına, eline, emeğine, yüreğine sağlık, saygı duyuyorum yazının her bir mısrasına. DOBROVECER, bir şeyler öğretebildiysem ne mutlu bana, kapımız her daim açıktır tarih hususunda.
Saygı ve sevgilerimle...

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
bu konuda sana katılmıyorum kardeşim yanlıs bilgi sadece sende durursa zararlı değil dir bunu ufak bi örnekle acıklıyıcamDOBROVECER yazdı:Tartışmanıza yorum yapmıyorum. Saygısızlık veya hakaret olarak algılamayın.
Bir çoçık çamur kenarında geçerken ordan bir imam sesleniyor evladım geçerken dikkatli ol yoksa çamura bulanıcaksın çoçukda ona diyor ki Hocam bence siz dikkatli olun cunku ben camura girersem sadece ben girmiş olurum ama siz girerseniz arkanızda bir cemaat var onlarıda sürüklersiniz . yanlış bilgiyi uygulamaya koyup sonradan yanlıs olduğunu farketetiğinde düzeltmek için geç kalmıs olabilirsin doğru bilgileri paylasalım bence Ve ALLAH ın isimlerini Çoçuklara yada baska seylere vermek günahtır demiyorum ama makbulde değildir.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
şunu farkettim ki söylediklerinin hepsi palavra senin düşünceni savunamyan biri hadini aşıyor ve sen kendini o kadar öenmsiyorsun ki Koca bir devletin Bakanlığından daha doğruyum diyebiliyorsun bu devirde intertteki bilgilerin su birikintisi ile özdeşleştiren biri ile konustuğum için üzüldüm ve senin gibi aciz insanlar her zamn kendi düşüncelerini paylaşan insanları överler bunuda alışkınım eğer bende diğerleri gibi kendi düşüncemi yazmayıp helal doğru diyorsun desem benden iyisi yoktu kütüphaneyemi sahipsin oda güzel ac o zaman ALLAH ın isim lerini çoçuklara verebilirmiyiz eğer orda günah değil ama makbulde değilden baska bir ibare cıkarsa bana o kitabın yazarını ve yayın evini ver alıcam bakıcam sözümdür buda. . ama bir laf var tamda bizim duruma uyuyor ''İnsanda yok ise Edep neylesin medrese mektep okusa alim olsa yine merkep yine merkep . son olarak senin düşüncelerin hepsi kanıtlanamayan basıbos sözler ve sana katılmadığım için hadimi aştım senle muhatap olup hadimi aşmıcam selametle .SeyhulMuverrih yazdı:Ohoo, bakıyorum da Kuklagiller adlı arkadaşımız da tanımlayıcı cümleler kullanır olmuş, Forum kelimesinin tanımı veyahut o bulduğun resim de Allah'ın yüce kelamı Kur'an-ı Kerim'de var mıydı acaba?Demek ki tek başına yeterli olmuyormuş değil mi ahbap.
Saygı ve sevgilerimle...