Bu lag ne yaaa!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
spyHACK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Spy Hunters

Bu lag ne yaaa!

Mesaj gönderen spyHACK »

Oyunda lag aldı başını gidiyor.. Yakında bağımsızlığını ilan edecek.. Öncelikle bilgisayarımın özelliklerinden bahsedeyim.. 16 Gb Ram , i8 çift çekirdekli işlemcisi ve 4 gb ekran kartı var.. İnternetim Turkcell Super Online 100 Megabit hızı var.. İDM ile download hızı ortalama 12 MB / s .. Fantazi yapmak için sığınaklara giriyorum.. Gözlük mor MA , maraton ayakkabı ve antilop iksirle birlikte fedailerden kaçamıyorum.. Düz yolda giderken yakalanıyorum.. Büyücüm 2 saniye ilerlemiş gibi gözüküyor ama yerinde sayıyor.. Tabii arkamdan geken 4 slot saniyesinde öldürüyor beni.. Bu ne rezillik ya.. Son 1 haftadır oyunda lagsız geçen 2 dakikam olmadı.. Problem bende mi acaba? Ne yapmam gerek? Şimdi bi yetkili çıkıpta " Sorunla ilgileniyoruz.. Konu kilit. " demesin.. Forum hesabımın 14 gün ceza almasını istemiyorum..
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Re: Bu lag ne yaaa!

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

hani sorun sende değil bende derler ya o hesap sende bi sorun yok
...
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Öncelikle lagın neyden kaynaklandığını bilecek kadar bazı şeylerin farkındayız. Oyun içerisinde ki kasma durumu farklıdır, donma durumu farklıdır. Kasma tamamen bilgisayar ile alakalıdır. Donma ise internet ve sunucu ile alakalı. Öncelikle laga internet hızının düşüklüğü sebep olabilir. İnternetini paylaşıyorsan hız düşürebilir ve laga yol açabilir. Aynı şekilde bir indirme işlemi gerçekleştiriyorsan da lag sorunu olur. Bunların dışında bir de sunucu taraflı lag olur ki son zamanlarda yaşadığımız durum bu. Kaç defa ırklarda öldüğümü biliyorum o 2 saniyelik donma yüzünden. Her 5 dakikaya bir bu donma sorunu oluyor. 2 saniye sürüyor ya da sürmüyor ve o anda slot çektiysen zaten kurtulamıyorsun. Aynı sorunu yaşayan bir çok arkadaşım var sunucuda ve artık bu sebepten dolayı oyuna girip de xenotim kasamıyoruz. Büyü bozma 3 tılsımının bozmama durumundan bahsetmeyeceğim bile, ilgilenen zaten yok. Rezillik aldı başını gidiyor oyunda.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xsercanx »

Kanki bulunduğun yıldan bana bi i8 işlemci ateşlesene henüz 2013 yılında çıkmadı...
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

xsercanx yazdı:Kanki bulunduğun yıldan bana bi i8 işlemci ateşlesene henüz 2013 yılında çıkmadı...

:))
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

spyHACK yazdı:Oyunda lag aldı başını gidiyor.. Yakında bağımsızlığını ilan edecek.. Öncelikle bilgisayarımın özelliklerinden bahsedeyim.. 16 Gb Ram , i8 çift çekirdekli işlemcisi ve 4 gb ekran kartı var.. İnternetim Turkcell Super Online 100 Megabit hızı var.. İDM ile download hızı ortalama 12 MB / s .. Fantazi yapmak için sığınaklara giriyorum.. Gözlük mor MA , maraton ayakkabı ve antilop iksirle birlikte fedailerden kaçamıyorum.. Düz yolda giderken yakalanıyorum.. Büyücüm 2 saniye ilerlemiş gibi gözüküyor ama yerinde sayıyor.. Tabii arkamdan geken 4 slot saniyesinde öldürüyor beni.. Bu ne rezillik ya.. Son 1 haftadır oyunda lagsız geçen 2 dakikam olmadı.. Problem bende mi acaba? Ne yapmam gerek? Şimdi bi yetkili çıkıpta " Sorunla ilgileniyoruz.. Konu kilit. " demesin.. Forum hesabımın 14 gün ceza almasını istemiyorum..
Tamam anladık kesiyorsun ama biraz düzgün kes bak yukarılarda biraz kalmış :twisted:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön