Kıyamet Sözleri yarışmasında dereceye giren sözler belli oldu!
Kıyamet Sözleri etkinliğimiz, dönüşümlü olarak tekrarlanmaya devam edecektir. Yarışma jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren sözleri aşağıda görebilirsiniz.
Yarışmaya birbirinden güzel sözleriyle renk katan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Bir başka eğlenceli yarışmada buluşmak üzere sevgiyle kalın...
Nefer nefer için harcıyorsa güç ve kudret, kim demiş insanlığın sonudur kıyamet?
Sunucu : Eminönü
Karakter : llllıPEACEıllll
Meteorda artistik yapanın, Ermeydanında özrü kabul olmaz !
Sunucu : Beyaz Köşk
Karakter : MakeSomeNoiSe
Ey Kıyamet Neferi ... Muhtaç Olduğun Kudret GB Otomatta Mevcuttur.
Sunucu : Kuklacı
Karakter: Kopturgirl
3 kişiye, istediği 1 adet şaheser kolye ya da yüzük !
Ödül Teslimatı İle İlgili Bilgi: Dereceye giren söz sahibi kullanıcıların, istedikleri kolye yahut yüzüğü özel mesaj olarak göndermeleri gerekmektedir.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Meteorda artistik yapanın, Ermeydanında özrü kabul olmaz ! Ey Kıyamet Neferi ... Muhtaç Olduğun Kudret GB Otomatta Mevcuttur.
Herhangi bir kötüleme amacım yok fakat bunlar nedir yahu? Bunlara gerçekten söz diyebiliyor musunuz? O ilk sözü yazan arkadaşı tebrik ediyorum gerçekten de iyi yazmış ve hak ediyor sonuna kadar ama bunlar nedir gözünüzü seveyim. Böyle bir şey olacağı için yarışmaya katılmadım zaten ki beklenen de oldu.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Selam arkadaşlar,
Kurallarımızda da belirtildiği üzere , mani , şiir ya da slogan değil
(Eser içeriği İKV'ye uygun, eğlenceli ve manidar sözlerden oluşmalıdır(kamyon arkası sözler, ünlü deyimler vb). Slogan, şiir, mani tarzında konsepte sahip eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.)
Eğlenceli manidar sözler arıyorduk ki katılımcılarımızın çoğu bu kurala riayet etmemiştir.Yinede eğlenceli bir yarışma olduğunu düşünüyoruz:) İlginiz için teşekkür ederiz.
Zifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Kurallarımızda da belirtildiği üzere , mani , şiir ya da slogan değil
(Eser içeriği İKV'ye uygun, eğlenceli ve manidar sözlerden oluşmalıdır(kamyon arkası sözler, ünlü deyimler vb). Slogan, şiir, mani tarzında konsepte sahip eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.)
Eğlenceli manidar sözler arıyorduk ki katılımcılarımızın çoğu bu kurala riayet etmemiştir.Yinede eğlenceli bir yarışma olduğunu düşünüyoruz:) İlginiz için teşekkür ederiz.
ŞİKE WAS HERE veya Etkinlik takımı yeterli mizaca ve eğlence yapısına sahip değil.
Arkadaşları kötülemek gibi olmasın ama kendileri de nasıl kazandıklarına ya şaşırmışlardır yada planlı bir proje ise bekledikleri olmuştur
Ana konuyu da silmişler kimse diğer cümlelere bakıp bu sonuçlarla kıyaslamasın diye
Alın size güzel bir ikv sözü
Etme etkinlik ekibiyle muhabbet, küstürürsün. Silme cam kırığıyla elini, kestirirsin
Şimdi gençler, zevkler her insanda farklılık gösterebilir. Sanıyorum ki bunlarda bir grup kişinin oyları ile seçilmiştir. Yani bir kişinin zevkine kalmamıştır bu seçimler.
Mesela 1. eser;
Nefer nefer için harcıyorsa güç ve kudret, kim demiş insanlığın sonudur kıyamet?
Sunucu : Eminönü
Karakter : llllıPEACEıllll
Bence anlam itibariyle iyi, ama esprisel yanı yok. Kafiyeli. Etkinliğe uyumlu. Seçilebilir. Güzel.
2. eser;
Meteorda artistik yapanın, Ermeydanında özrü kabul olmaz !
Sunucu : Beyaz Köşk
Karakter : MakeSomeNoiSe
Anlam itibariyle bakarsak, meteorda kalabalık bir grupla birini tek yakalayınca artistlik yapan birsürü kişi var. Bu kişileri eşit şartlarda yakalayınca neler olacağını ifade eden çok güzel bi anlam olmuş. Esprisel yanı kuvvetli. Etkinliğe uyumlu. Bence 1. bile olabilir derim. Güzel.
3. eser;
Ey Kıyamet Neferi ... Muhtaç Olduğun Kudret GB Otomatta Mevcuttur.
Sunucu : Kuklacı
Karakter: Kopturgirl
Hepimiz ÇT girerken yada ne biliyim bölgelere giderken iksire ihtiyaç duyabiliyoruz. Çok yakından tanıdığımız bu cümleyi oyuna uydurarak bence iyi bir iş çıkarmış Kopturgirl. Esprisel yanı da kuvvetli. Bence uygundur.
Bu şekilde düşünmeye bakın. Herşeyin altında birşey aramayın. Vardı çok güzel yazılar. Ben de katılmıştım hatta esprisel bir bi eserle. Suzan için üşüyormuş güzün diye bir yazı vardı mesela, güzeldi ama bir kıyamet sözü olamaz diye düşünmüştüm. Biraz aykırıydı şiir tarzlıydı misal. Neyse çok uzattım. Kazananları tebrik ediyorum.
Aksi aksi konuşupta forumun içine etmeyin iki muhabbetimiz var şurda.
"Nefer nefer için harcıyorsa güç ve kudret, kim demiş insanlığın sonudur kıyamet?"
Bu cümleyi manidar bulamadım. Tencere yuvarlanmış seninki benden kara gibi birşey olmuş. Tabii herkesin bakış açısı farklı. Benim göremeyip, başkalarının inceyi kavradığı bir tarafı olmuş olabilir.
"Meteorda artistik yapanın, Ermeydanında özrü kabul olmaz !"
Bu fena değil ama daha da iyi bir formata sokulabilirdi gibi
"Ey Kıyamet Neferi ... Muhtaç Olduğun Kudret GB Otomatta Mevcuttur."
Akçesi olmayan varsa tanesini 150bnden satayım
Ben de yarışmaya sallama bir sözle katılmıştım ama sanki daha iyi sözlere sahip olanlar vardı katılımcılar arasında...