İhtiyacın olursa Söyle Yöntemlerini gösterelim sende oynarsınmarasaldadas yazdı:
İstemeyi boş ver, varmı oynaya bilen ? Becerebilen varsa tebrik ederim.
Çift Oturum Açamıyorum
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Çift Oturum Açamıyorum
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
rica ederim geçişlerd eproblem yaşayabilirsin oyunda iken esc tusundan ayarlar kısmına gir ve tüm ayarları kıs bu sayede hızlı geçiş yaparsıncihankaraca yazdı:istanbulunruyasi yazdı:2side administrator olmasından kaynaklı bi drum
açıcağın yeni hesap sınırlı kullanıcı olsun eğer 2 administrator oturumunu aynanda açarsan işlemler birlikte görünecektir ve 2. launcherde sunucu secersen takılacaktır
fakat sınırlı kullanıcı acacak olursan işlemler sınırlı olan bölgeyi geçemicek 2 taraf ayrı kalabilecek ve ikv açabileceksin
Dediğini Yaptım Oldu Teşekkür Ederim
ileride otomatik ve çok hızlı geçiş oyunun sıkıntı cıkartmaması gibi bir konu paylasmayı umuyorum takip edersen cok işine yarar gibi
ayrıca ben yan yana birden fazla ikv acabiliyorum engellediler fakat basit bir yöntemle bu devam ediyor benim bi işime yaramıyor fakat paylasmayı dşünmedim öyle bir oyuncuya sahibiz ki birine söylesem adam herkese satmaya kalkar yöntemi
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Stuarta iki büyücü girip kimseyi kuşkulandırmadan bölgeyi bitirmişliğim var.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Aramızda kalsın 3 kişiyle bölge kapatıyoruzmarasaldadas yazdı:İstemeyi boş ver, varmı oynaya bilen ? Becerebilen varsa tebrik ederim.Refresh yazdı:Zaten herkes o amaçla yapıyor yoksa kim iki karakteri aynı anda oynamak istesin.cihankaraca yazdı:Benim Amacım iki karakteride aynı anda kullanmak değil mesela sığınağa sokucam ezik çarı sonra diğer çarımla sonuna kadar gideceğim en son çanta için gireceğim o hesabaresp0nse yazdı:kullanıcı geçişleri arasında hata kodu alacağından zevk alamazsınEn İyisi Wmware tarzı programlar kullanarak sanal bir alanda oyunu açmak
Aramızda kalsın tüm bölgeleri kapatablirim.SeRRuh yazdı:Aramızda kalsın 3 kişiyle bölge kapatıyoruzmarasaldadas yazdı:İstemeyi boş ver, varmı oynaya bilen ? Becerebilen varsa tebrik ederim.Refresh yazdı:Zaten herkes o amaçla yapıyor yoksa kim iki karakteri aynı anda oynamak istesin.cihankaraca yazdı:Benim Amacım iki karakteride aynı anda kullanmak değil mesela sığınağa sokucam ezik çarı sonra diğer çarımla sonuna kadar gideceğim en son çanta için gireceğim o hesabaresp0nse yazdı:kullanıcı geçişleri arasında hata kodu alacağından zevk alamazsınEn İyisi Wmware tarzı programlar kullanarak sanal bir alanda oyunu açmak
A R Z L O D O S
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Sen Yaparsın memo Senden korkuyorumARZLODOS yazdı:
Aramızda kalsın tüm bölgeleri kapatablirim.![]()
![]()
saka saka simdi ciddi zannedecekler tobee paşa o kadar kötü bir insan deglim
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster