Kendimden bahsedeyim öncelikle;
7 yıllık İKV Oyuncusuyum oyuna başlama sebebim
Bir gün cafede bir abimizin oyunu oynadığını gördüm ve türk oyunu olduğu için biraz merak sandım... sadece izledim..
Sonra başlamak aklıma geldi ve oyunu pc de kurdum...(Oynadığım ilk Online Oyundu)
Önce oyuna kayıt oldum.. oyunu kurduktan hemen sonra ikv sunucuları geldi. sunucuların ne olduğunu bilmediğim için direk BAŞLA butonuna bastım .. ve Sancak Sunucusunda oyuna giriş yaptım.. 2 saat oynadıktan sonra 6 levele ulaşmıştım:D
Ertesi gün cafeye geldiğimde o abimiz yine cafede oynuyordu.. Oyuna Teşkilat Sunucusunda giriş yaptığını gördüm. Ve ben de teşkilat sunucusuna tıkladığımda karakterimi bulamadım
Teşkilat sunucusunda karakterimi kasmaya başlamıştım..
Hızlı geçeyim
39 levele uzun bi zaman uğraşarak ulaşmıştım.. 6 7 ay kadar 39 da korkusuz nickli bi karakterle oynadım
Yeni level geldi derken oyundan daha çok zevk ve insanların level kasma mücadelesinde olduğunu gördüm
Fakat ben Hiç o düşünceye kapılmamıştım... ben önce etrafımdakilerin kasılmasına yardımcı olup en son kendimi kasmaya başlamıştım 49 olduk ve arkadaş çevremiz iyice genişledi şaheserler geldi sığınak migrat geldi derken çemberli geldi çemberlinin pir i olmuştuk artık
Ben Büyük Hol bölgesinin bir devir açıcağı kanısındayım halada öyleyim...
Boş bi bölge diyenler oyun tecrübesi olmayan kişilerdir.
2014 İKV nin en iyi Yılı olacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın
Yeni Herşeyde de Benim Adımı Duyacağınızdanda Emin olabilirsiniz
Ama Oyuna Biraz Ara Vericem...
Geri Döndüğümde İnş. Eski Dostluklarım devam eder...Hasımlarımlada barışmış olurum...
Tüm İkv Oyuncularına Kısa Süreliğine Veda Ediyorum Kendinize İyi bakın... Forumu Arada Takip edebilirim.
Tüm İkv Yönetimine Ve Oyuncularına Sevgiler,Saygılar...