her şey para oldu anlamsız
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
her şey para oldu anlamsız
her şey para oldu diyorsunuz fakat ben buna katılmıyorum.oyunda çok rahat para kasılıyor madende veya xenoda.1 gun madenden kalkmasan 20 30m kasarsın yani bi 1 ay maden kassan ful 1b para yaparsın o paraylada akçe işlerini giderirsin.para olunca maden çekmeye gerek kalmıyor daha kolay oluyor onun için bi zahmet adam para yatırmış oyuna olsun okadar.diğer oyunlara göre bu oyuna para yatırmaya hiç gerek yok bence.sadece akçe satımının yasak olması anlamsız.alan kişi zaten yasak masak dinlemiyor alıyor
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: her şey para oldu anlamsız
Katılmıyorum şans işi bana 300cibanda yaklaşık 6 çıban çiçeği, 1 yonca fln çıkıyor artırıcı yoksa halin kötü hem tek sen maden cekmiyorsun
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

artık herkes hole odaklanmış durumda 1 gun duzgun cekersen bak ne kadar şansız olursan ol en az 15m kasıyorsunSonxavatar yazdı:Katılmıyorum şans işi bana 300cibanda yaklaşık 6 çıban çiçeği, 1 yonca fln çıkıyor artırıcı yoksa halin kötü hem tek sen maden cekmiyorsun
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

Bunu akıl eden tek sen değilsin başkalarıda orda maden çekecektirBloodmage yazdı:artık herkes hole odaklanmış durumda 1 gun duzgun cekersen bak ne kadar şansız olursan ol en az 15m kasıyorsunSonxavatar yazdı:Katılmıyorum şans işi bana 300cibanda yaklaşık 6 çıban çiçeği, 1 yonca fln çıkıyor artırıcı yoksa halin kötü hem tek sen maden cekmiyorsun
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Hicret
Bu adam haklıBloodmage yazdı:her şey para oldu diyorsunuz fakat ben buna katılmıyorum.oyunda çok rahat para kasılıyor madende veya xenoda.1 gun madenden kalkmasan 20 30m kasarsın yani bi 1 ay maden kassan ful 1b para yaparsın o paraylada akçe işlerini giderirsin.para olunca maden çekmeye gerek kalmıyor daha kolay oluyor onun için bi zahmet adam para yatırmış oyuna olsun okadar.diğer oyunlara göre bu oyuna para yatırmaya hiç gerek yok bence.sadece akçe satımının yasak olması anlamsız.alan kişi zaten yasak masak dinlemiyor alıyor
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

git eö ye zamanlarını ayarla kimseye çektirmessinSonxavatar yazdı:Bunu akıl eden tek sen değilsin başkalarıda orda maden çekecektirBloodmage yazdı:artık herkes hole odaklanmış durumda 1 gun duzgun cekersen bak ne kadar şansız olursan ol en az 15m kasıyorsunSonxavatar yazdı:Katılmıyorum şans işi bana 300cibanda yaklaşık 6 çıban çiçeği, 1 yonca fln çıkıyor artırıcı yoksa halin kötü hem tek sen maden cekmiyorsun
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
İşin köküne inelim, şu 1 ayda topladığın 1 milyar paranın kuyusu nerede acaba? oyunda darphane var da ben mi göremedim ? 1.000.000.000 parayı 25 kişi günde 8 saat 30 gün boyunca eşya düşürüp satacak ki oyuna para girişi olsun. Kimsenin de günde 8 saat eşya düşürüp satacak hali yok maden çeker veya diğer değerli materyalleri elde etmeye çalışır. Oyuna illegal para girişi olmuşsa bu da hileden başka birşey değildir. Oyunda hile olmadığı söyleniyor, O zaman bu paraların kaynağı nedir.Bloodmage yazdı:her şey para oldu diyorsunuz fakat ben buna katılmıyorum.oyunda çok rahat para kasılıyor madende veya xenoda.1 gun madenden kalkmasan 20 30m kasarsın yani bi 1 ay maden kassan ful 1b para yaparsın o paraylada akçe işlerini giderirsin.para olunca maden çekmeye gerek kalmıyor daha kolay oluyor onun için bi zahmet adam para yatırmış oyuna olsun okadar.diğer oyunlara göre bu oyuna para yatırmaya hiç gerek yok bence.sadece akçe satımının yasak olması anlamsız.alan kişi zaten yasak masak dinlemiyor alıyor
Şu akçe konusuna gelelim. sadece 3. sınıf tılsımları üretebilmek için kondrit teminatında az 5500 akçe harcanıyor. Herşey para oldu işte aksini iddia etmeye gerek yok sanırım...
- xclever
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
Peki o kimse dediğin kişiler buraya gelip maden çekemiyoruz diye dert yanarlarsa, onlara ne cevap vereceksin?Bloodmage yazdı:git eö ye zamanlarını ayarla kimseye çektirmessinSonxavatar yazdı:Bunu akıl eden tek sen değilsin başkalarıda orda maden çekecektirBloodmage yazdı:artık herkes hole odaklanmış durumda 1 gun duzgun cekersen bak ne kadar şansız olursan ol en az 15m kasıyorsunSonxavatar yazdı:Katılmıyorum şans işi bana 300cibanda yaklaşık 6 çıban çiçeği, 1 yonca fln çıkıyor artırıcı yoksa halin kötü hem tek sen maden cekmiyorsun
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Bence paran olmadan da oynuyabilirsin Su an kendi tanıdığım insalar oyuna tek kurus koymadan plusunuda alabiliyor tılsımınıda üretebiliyorlar faka 3 tılsım üreticeken 2 tılsım üretiyorlar. en iyi olmayı amaclıyorsan o zaman tabiki para yatırmalısın.

-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
günde 100 m den asagısı kurtarmıyor bizi o yüzden ya 100 m lik mal kaldırırz yada savasırız eğlencemize bakarız